Stiri despre teatru coregrafic

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un HOP la a
XXII-a ediţie şi valoarea lui de test
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un HOP la a XXII-a ediţie şi valoarea lui de test

  Ajunsă la a XXII-a ediţie, „Gala Hop - Gala tânărului actor“, rămasă pe mai departe unul dintre proiectele fundamentale şi de mare anvergură ale UNITER căruia anul acestuia i s-a asociat în chip de co-organizator Teatrul de Stat Constanţa cu noul lui director, Erwin Simsensohn, a suferit câteva importante şi cred că şi utile schimbări de paradigmă.

 • Teatru-coregrafic „marca” Gigi Căciuleanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru-coregrafic „marca” Gigi Căciuleanu

  Cu siguranţă, fiecare revenire a coregrafului Gigi Căciuleanu pe scenele „de acasă” constituie o atracţie pentru orice iubitor al dansului care ştie că va descoperi noi „teritorii” din gândirea şi imaginaţia artistului în producţii ce-i poartă amprenta inconfundabilă, aşa cum, ani la rând, balerinul Gigi Căciuleanu a încântat prin maniera sa originală de a exprima prin mişcare o anume filosofie, gânduri şi trăiri intense şi mai ales... adevărate.

 • „Mozart Steps”: O minune de spectacol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mozart Steps”: O minune de spectacol

  Dacă e adevărat, şi e, că arta de a citi înseamnă arta de a gândi cu puţin ajutor, atunci nu mi se pare tocmai lipsit de temei a crede că, adesea, găsim în cărţi - indirect, mediat, fireşte - justificări ale unor fapte din propria noastră viaţă. Am redobândit această convingere la sfârşit de septembrie, juxtapunând două întâmplări personale care, aparent, nu au nicio legătură între ele.