Stiri despre teatro alla scala

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Giovanna d'Arco” la Scala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Giovanna d'Arco” la Scala

  Un nou sezon la Scala, început pe 7 decembrie, după cum cere tradiţia. Opera aleasă pentru unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale Italiei a fost Giovanna d'Arco, o raritate. Gândurile duc imediat către Renata Tebaldi şi înregistrarea de senzaţie din 1951, tot la Milano, dar în studiourile RAI, o înregistrare care a propulsat-o, la numai 29 de ani, drept una dintre cele mai bune soprane din lume.

 • „Cavalleria rusticana”, „Paiaţe”
– capodopere veriste la 

Scala din Milano
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cavalleria rusticana”, „Paiaţe” – capodopere veriste la Scala din Milano

  Tradiţia a făcut ca aceste celebre opere de Pietro Mascagni şi Ruggiero Leoncavallo să fie reprezentate cuplat, aproape ca o regulă. Aşa a fost şi la Teatro alla Scala, recent, când s-au reluat două producţii vechi de patru ani, datorate regizorului Mario Martone, acompaniat de Sergio Tramonti (decoruri), Ursula Patzak (costume), Pasquale Mari (lumini).

 • Al cincilea rol pentru Elena Moşuc la Scala din Milano
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Al cincilea rol pentru Elena Moşuc la Scala din Milano

  Violetta din „Traviata”, Gilda din „Rigoletto”, Luisa din „Luisa Miller”, Micaëla din „Carmen” au fost cele patru importante personaje interpretate de renumita soprană Elena Moşuc în ultimii opt ani, pe scena legendarului teatru Scala din Milano.

Modifică Setările