Stiri despre team building

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ieşi cu echipa în team building? Fă-o cu sens!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ieşi cu echipa în team building? Fă-o cu sens!

  Că tot veni vara, încep team building-urile. Printre sărbători legale, combinate cu un weekend mai lung, printre bugete de mijloc de an şi revizuiri de obiective, o ieşire cu echipa în team building face întotdeauna bine.

 • Cum se poate combina eficient munca în echipă cu învăţarea şi relaxarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se poate combina eficient munca în echipă cu învăţarea şi relaxarea

  Dacă angajaţii colaborează bine între ei, firma are toate şansele să facă performanţă. Este un adevăr demonstrat de specialiştii în resurse umane, care recomandă team building-ul ca pe o modalitate eficientă de cunoaştere şi, în acelaşi timp, de dezvoltare profesională a salariaţilor şi, mai ales, de creştere a performanţelor colectivului.

 • „Oamenii de afaceri care călătoresc mult caută ceva specific, cochet, unde se simt ca într-o casă normală”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Oamenii de afaceri care călătoresc mult caută ceva specific, cochet, unde se simt ca într-o casă normală”

  Interviu cu Eduard Oprea (Digital Twin), partener Siemens în România - Astăzi încep o serie de interviuri sau mai bine spus dialoguri cu tineri antreprenori, atât despre turism şi călătorii, cât şi despre şansa de a reuşi în afaceri a unui tânăr în ţara noastră. Pentru că viitorul stă în mâinile lor. Şi este normal să fie aşa.

 • Team building pentru miniştrii din Italia: premierul Letta organizează o perioadă de relaxare la o fostă mănăstire din Toscana
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Team building pentru miniştrii din Italia: premierul Letta organizează o perioadă de relaxare la o fostă mănăstire din Toscana

  Membrii noului guvern de la Roma, condus de premierul Enrico Letta, vor lua parte la un team building de două zile la sfârşitul acestei săptămâni, într-o fostă mănăstire din regiunea Toscana. Letta a susţinut că vrea să îi ajute pe miniştri să se cunoască mai bine şi să creeze unitate în interiorul guvernului său.

 • Cel mai eficient meeting se ţine în team building
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai eficient meeting se ţine în team building

  După o perioadă de criză, activităţile de „sudare“ a relaţiilor dintre angajaţi revin în atenţia companiilor, dovedindu-se utile mai ales în caz de reorganizare.

 • Team-building la CheileTureni pentru tinerii mureşeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Team-building la CheileTureni pentru tinerii mureşeni

  Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu Mureş alături de Clubul ”Speogeoda” din cadrul Universităţii ”Dimitrie Cantemir” organizează în data de 16 iulie 2011 un Team-building în Cheile Tureni.

 • 3.800 de ţărani din Alba în „team building“ forţat la Predeal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3.800 de ţărani din Alba în „team building“ forţat la Predeal

  Un număr de aproximativ 3.800 de ţărani din Alba trebuie să urmeze un curs în staţiunea Predeal, care reprezintă o condiţie pentru a putea beneficia de o finanţare pentru proiectele întocmite la fermele pe care le administrează. Majoritatea beneficiarilor sunt din zona Munţilor Apuseni.

Modifică Setările