Stiri despre tarife roaming

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • DIGI reduce preţurile la roaming
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DIGI reduce preţurile la roaming

  Digi Mobil va reduce, din 20 decembrie 2019, tarifele la apelurile şi datele mobile efectuate în roaming, o decizie luată pentru abonaţii care vor pleca în vacanţă în străinătate.

 • Tarifele de roaming dintre Moldova şi România ar putea fi excluse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tarifele de roaming dintre Moldova şi România ar putea fi excluse

  Republica Moldova şi România au iniţiat negocierile pentru semnarea unui acord interguvernamental care prevede că cetăţenii din ambele state vor putea vorbi la telefon fără a achita tarifele de roaming. Un proiect în acest sens şi aprobat de Guvernul de la Chişinău miercuri, 14 noiembrie.

 • Cum să
eviţi suprataxarea în roaming
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să eviţi suprataxarea în roaming

  Operatorii naţionali pot stabili şi aplica suprataxe românilor care folosesc serviciile de roaming, dacă aceştia depăşesc utilizarea rezonabilă sau pur şi simplu dacă operatorii sunt autorizaţi să perceapă o suprataxă. Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) arată cum puteţi evita suprataxarea.

 • Fără tarife de roaming. Cât vei plăti pentru
consumul de date
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără tarife de roaming. Cât vei plăti pentru consumul de date

  Tarifele de roaming au fost eliminate, oficial, de astăzi, 15 iunie, în statele membre UE, dar şi în Norvegia, Islanda şi Liechtenstein (SEE). Cu toate acestea, operatorii de telefonie pot impune limite ale consumului de date.

 • Neelie Kroes, comisarul pentru Agenda Digitală: Roamingul e învechit, trebuie închis pentru a avea o Europă unită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neelie Kroes, comisarul pentru Agenda Digitală: Roamingul e învechit, trebuie închis pentru a avea o Europă unită

  La Bucureşti a început evenimentul Future Communities / Open Innovation Fair, primul dedicat inovaţiei şi tehnologiei pentru dezvoltarea comunităţilor din România. La acesta a participat şi Neelie Kroes, vicepreşedinte Comisia Europene şi comisar european pentru Agenda Digitală. Ea a vorbit despre dispariţia tarifelor de roaming, de ce este important ca acest sistem să nu mai existe, dar şi despre dezvoltarea României.

 • Orange și Vodafone vor reduce la 1 iulie tarifele de roaming
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orange și Vodafone vor reduce la 1 iulie tarifele de roaming

  Vodafone România și Orange România vor reduce la 1 iulie, cu până la 27,3%, tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile iniţiate şi primite în ţările Uniunii Europene, şi cu 18,2% tarifele la mesajele scrise (SMS) în roaming, urmare a reglementărilor CE.

 • Eurodeputaţii: preţurile apelurilor în roaming trebuie să ajungă cât cele naţionale (raport)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eurodeputaţii: preţurile apelurilor în roaming trebuie să ajungă cât cele naţionale (raport)

  Parlamentul European dezbate săptămâna viitoare, în mini plenul de la Bruxelles, un nou raport privind tarifele la roaming care cere introducerea unui tarfic unic în UE, la un nivel minim, introduce noi reguli ce dau posibilitatea consumatorului să aleagă un plan tarifar naţional de la un operator şi roaming de la altul şi vine cu reguli noi pentru transferul de date de pe smartphone-uri.

Modifică Setările