Stiri despre tarife apa

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Apa din Bucureşti va fi mai scumpă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apa din Bucureşti va fi mai scumpă

  Apa potabilă şi canalizarea din Capitală se vor scumpi cu peste 9%, chiar din această lună, după ce Apa Nova, concesionarul serviciului public, a decis majorarea tarifelor ca urmare a „evoluţiei macro-economice”. Operatorul reţelei susţine că nu a mai făcut nicio scumpire în ultimii 5 ani.

 • Motivele invocate pentru scumpirea utilităţilor în Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele invocate pentru scumpirea utilităţilor în Iaşi

  Compania ApaVital, care asigură apa potabilă şi canalizarea în judeţul Iaşi, dar şi în alte localităţi din Moldova, a anunţat că vrea să majoreze tariful plătit de populaţie cu 20 de bani, fără TVA. Scumpirea este pusă pe seama investiţiilor în mediul rural.

 • Corupţie la Apa Nova. Cum au fost mărite tarifele la apă şi canal prin şpagă. Reacţia Apa Nova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corupţie la Apa Nova. Cum au fost mărite tarifele la apă şi canal prin şpagă. Reacţia Apa Nova

  Fostul consilier al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu şi afaceristul Ovidiu Semenescu află astăzi dacă vor fi arestaţi preventiv. Cei trei au fost reţinuţi aseară într-un dosar de trafic de influenţă în legatură cu Apa Nova Bucureşti. Mai exact, cei trei ar fi creat un sistem prin care oricine era interesat de un contract cu Apa Nova trebuia să ofere mită. Aşa au crescut şi tarifele la apă şi canal.

 • Râmnicu Vâlcea: Tarifele la apă cresc cu picatura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Tarifele la apă cresc cu picatura

  Metrul cub de apă rece va ajunge, din iulie , la tariful de 5,29 de lei. Majorările vor fi aplicate pânâ în 2014 şi fac parte din acordul privind finanţarea investiţiilor în reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canal.

 • Se majorează preţurile la apă şi canalizare pentru arădeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se majorează preţurile la apă şi canalizare pentru arădeni

  Consilierii locali vor discuta în această săptămână proiectul de hotărâre privind majorarea tarifelor la apă şi canalizare pentru municipiul Arad. Arădenii vor plăti astfel cu mai mult de 4% pentru apa rece şi pentru serviciile de canalizare.

Modifică Setările