Stiri despre targu-jiu

  4889 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sentinţă în cazul primarului cu şpaga record
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sentinţă în cazul primarului cu şpaga record

  Magistraţii Tribunalului Gorj au declarat astăzi că cercetarea judecătorească s-a încheiat, iar sentinţa a rămas în pronunţare după dezbatere. Cei trei avocaţi ai fostului primar al comunei Fărcăşeşti au cerut achitarea clientului lor, în timp ce procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Gorj au cerut condamnarea la închisoare.

 • Se împrumută pentru facturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se împrumută pentru facturi

  Zeci de gorjeni au luat cu asalt Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Târgu-Jiu pentru a împrumuta sume de până la opt mii de lei ca să-şi plătească facturile uriaşe la întreţinere.

 • Scandal pe terasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandal pe terasă

  Un tânăr de 24 de ani, din comuna Brăneşti, a ajuns azi-noapte la spitalul din Turceni , după ce a primit o bătaie soră cu moartea în timp ce se afla pe terasa unui local din Plopşoru.

 • Bătaie pe locuri de muncă la Gorj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătaie pe locuri de muncă la Gorj

  Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pun la dispoziţia celor aproximativ 11.000 de şomeri doar 66 de joburi, valabile timp de o săptămână.

 • VIDEO ŞI GALERIE FOTO Distracţie la maxim la Rânca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO ŞI GALERIE FOTO Distracţie la maxim la Rânca

  Iubitorii sportului alb au luat astăzi cu asalt pârtiile de schi din zona montană Rânca. Utilajele de deszăpezire acţionează şi la această oră pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

 • Au recurs la cutia milei pentru a renova o clădire veche
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au recurs la cutia milei pentru a renova o clădire veche

  Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină din Târgu-Jiu s-au gândit să pună la intrarea în instituţie o cutie în care fiecare persoană să lase la plecare diverse sume de bani, după posibilităţi.

 • Crucea Roşie este pregătită şi în caz de inundaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crucea Roşie este pregătită şi în caz de inundaţii

  Gorjenii care vor să-i ajute pe sinistraţii zăpezilor din Buzău, Vrancea şi Ialomiţa sunt aşteptaţi fie la sediul Crucii Roşii din Târgu-Jiu, fie la corturile amplasate la intrarea în Piaţa Mare şi Piaţa Mică din municipiu.

 • Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie a fost găsit spânzurat în bucătărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie a fost găsit spânzurat în bucătărie

  Poliţiştii au fost cei care l-au găsit astăzi mort în locuinţa sa din Motru, după ce au fost alertaţi de fiica acestuia. Dumitru Băduică şi-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică în arest pentru că şi-a înjunghiat fosta nevastă chiar la locul de muncă, iar ulterior Tribunalul Gorj l-a pus în libertate.

 • Bărbatul care şi-a înjunghiat nevasta este liber
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbatul care şi-a înjunghiat nevasta este liber

  Magistraţii Tribunalului Gorj au respins ieri propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj împotriva celui care a vrut să-şi omoare fosta soţie la locul de muncă.

 • Şi-a înjunghiat fosta soţie în gât chiar în magazin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi-a înjunghiat fosta soţie în gât chiar în magazin

  Femeia de 42 de ani, din Motru, a fost transportată imediat la spitalul din localitate pentru îngrijiri medicale. Bărbatul care a agresat-o a fost reţinut ieri pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat.

 • Cod portocaliu de ninsori în Gorj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cod portocaliu de ninsori în Gorj

  Meteorologii au transformat astăzi atenţionarea cod galben de ger în cod portocaliu de ninsori abundente. Şase judeţe se vor afla sub această avertizare de mâine seară până luni, ora 12.00.

 • Drujbişti trataţi regeşte în Austria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drujbişti trataţi regeşte în Austria

  O firmă austriacă are nevoie de 20 de drujbişti cu experienţă în tăierea şi întreţinerea copacilor în păduri. Cazarea este asigurată de angajator.

 • Nemulţumirea faţă de judecător a lăsat un primar în arest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nemulţumirea faţă de judecător a lăsat un primar în arest

  Constantin Pârvulescu, fostul edil al comunei Fărcăşeşti, prin intermediul avocaţilor săi, a cerut recuzarea completului de judecată, însă solicitarea a fost respinsă. Fostul primar a formulat ieri recurs împotriva acestei decizii.

 • UCB a încheiat un parteneriat cu Institutul trendence GmbH din Berlin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UCB a încheiat un parteneriat cu Institutul trendence GmbH din Berlin

  Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu a încheiat un parteneriat cu Institutul trendence GmbH din Berlin, Germania, care face parte din Group GTI, cel mai important editor mondial privind cariera şi institutul de cercetare lider din Europa specializat în branding-ul angajatorului, marketing şi recrutare de personal.

 • Hoţii au intrat pe fereastră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţii au intrat pe fereastră

  Doi tineri din Turceni au ajuns aseară în arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj, după ce au comis, din octombrie 2011 până în această lună, nu mai puţin de şase furturi pe raza localităţii de domiciliu.

 • Prostituatele minore au rămas fără banii VIP-urilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prostituatele minore au rămas fără banii VIP-urilor

  Pe lângă condamnarea cu închisoarea pentru minore şi proxenet, magistraţii Judecătoriei Târgu-Jiu au mai dispus şi confiscarea banilor obţinuţi în urma practicării prostituţiei.

 • Cod galben de ger
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cod galben de ger

  Meteorologii au emis în această dimineaţă o nouă avertizare cod galben de ger persistent, valabilă până pe 12 februarie.

 • Sentinţă în cazul prostituatelor pentru VIP-uri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sentinţă în cazul prostituatelor pentru VIP-uri

  Cele trei minore au recunoscut astăzi, la al doilea termen de judecată, că au întreţinut relaţii sexuale pentru banii. La fel de sincer a fost şi tânărul de 27 de ani, din Runcu, trimis în judecată pentru proxenetism. Magistraţii Judecătoriei Târgu-Jiu vor anunţa în această seară sentinţa.

 • Un ortac a fost găsit mort la cariera de la Roşiuţa, în Gorj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un ortac a fost găsit mort la cariera de la Roşiuţa, în Gorj

  Un bărbat de 52 de ani, din Padeş, care era lăcătuş-mecanic la cariera minieră de la Roşiuţa, a fost găsit mort în această dimineaţă de colegii de serviciu. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă sunt în prezent la faţa locului pentru a stabili dacă este vorba de un accident de muncă.

Modifică Setările