Stiri despre targovitse

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgoviştea va renaşte din acordurile formaţiei Phoenix
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgoviştea va renaşte din acordurile formaţiei Phoenix

  Chiar dacă programul “Zilelor Cetăţii Târgovişte”, 8-11 septembrie nu este bătut în cuie, vă dezvăluim deja surpizele oferite de municipalitate. Legendara trupă rock, Phoenix, va concerta lângă ruine, într-un cadru natural şi plin de istorie. Contractul cu formaţia a fost perfectat ieri.

 • Marea debarasare...de brazi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea debarasare...de brazi

  „Bradul cel frumos”, care a răspândit mireasma sărbătorilor de iarnă în casele multor târgovişteni va lua, zilele acestea, drumul gunoiului. Se preconizează că în zilele următoare, cei mai mulţi dintre locatari se vor descotorisi de pomul de iarnă. 

 • ÎNGRIJORĂTOR! 12 primării din judeţ nu şi-au cumpărat “bocanci” de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ÎNGRIJORĂTOR! 12 primării din judeţ nu şi-au cumpărat “bocanci” de iarnă

  Edilii şefi din mai multe localităţi dâmboviţene nu ţin seama de normele în vigoare dar nici de atenţionările meteorologilor. Raportul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă cu privire la pregătirile pentru iarnă este cel mai îngrijorător de până acum. 12 primării nu deţin utilaje, nu şi-au constituit stocuri de material antiderapant şi nici nu şi-au prevăzut fonduri pentru deszăpezire în bugetul local.

 • A băut fără măsură, s-a urcat la volan iar în ambulanţă a făcut circ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A băut fără măsură, s-a urcat la volan iar în ambulanţă a făcut circ

  De inconştienţă a dat dovadă un tânăr de 28 de ani, din Snagov, care s-a urcat la volan şi fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a scăpat ca prin minune după ce s-a rasturnat cu maşina mai bine de 100 de metri pe un câmp. Ulterior, acesta a dărâmat un stâlp.

 • O bătaie între elevii unei şcoli din Vulcana s-a lăsat cu sânge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O bătaie între elevii unei şcoli din Vulcana s-a lăsat cu sânge

  Un scandal provocat de doi elevi în vârstă de 16 ani, în şcoala din Vulcana Pandele, s-a lăsat cu sânge, ieri. După ce s-au bătut pe holurile şcolii, cei doi şi-au chemat întăriri: unul şi-a chemat doi prieteni iar celălalt pe tatăl şi pe vărul său.

 • Parcă au intrat în pământ, nimeni nu ştie unde sunt!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcă au intrat în pământ, nimeni nu ştie unde sunt!

  Două fete minore au fugit pe 16 decembrie dintr-un centru social din Târgovişte. Amândouă provin din familiii dezorganizate, care nu le ofereau niciun viitor, iar una dintre ele a mai fugit de la domiciliu.