Stiri despre targ

  1715 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alba: Porci vânduţi la mica publicitate online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba: Porci vânduţi la mica publicitate online

  Crescătorii de porci din Alba au recurs anul aceasta la o variantă inedită de a-şi vinde marfa. Anunţurile postate pe internet sau în ziare la mica publicitate sporesc vânzările crescătorilor de animale. Clasicul târg unde animalele erau aduse spre vânzare nu mai este singura opţiunea a crescătorilor de porci. Vânzările online au luat, parţial, locul târgurilor clasice.

 • Porcul de Crăciun, la mica publicitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Porcul de Crăciun, la mica publicitate

  Ţăranii au găsit o metodă nouă de a plasa marfa direct la cumpărător, după ce au aflat că este interzis transportul animalelor. Înainte de Sărbători, rubricile de mică publicitate ale ziarelor locale sunt pline de anunţuri de vânzare a porcilor, iar preţurile cerute sunt aceleaşi cu cele din târguri.

 • Târgul de turism nu se mai ţine la Romexpo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgul de turism nu se mai ţine la Romexpo

  Supăraţi pe faptul că Romexpo a închiriat la ediţia din luna octombrie a Târgului de Turism Bucureşti aproape tot parterul pavilionului central Ministerului Turismului, reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) au hotărât ca de la anul să organizeze evenimentul în alte locaţii.

 • Alba Iulia: Târg cu produse tradiţionale de sărbătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba Iulia: Târg cu produse tradiţionale de sărbătoare

  În perioada 18-19 decembrie, Primăria municipiului Alba Iulia organizează cea de-a doua ediţie a târgului tradiţional de Crăciun. Acesta se va desfăşura în pavilionul expoziţional amplasat pe Platoul Romanilor din cartierul Cetate.

 • S-a deschis Târgul Meşteşugarilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a deschis Târgul Meşteşugarilor

  Zeci de meşteşugari din judeţele Maramureş, Cluj, Mureş, Harghita şi Satu Mare, sunt prezenţi de ieri în pasajul Corneliu Coposu din Piaţa 25 Octombrie la Târgul Meşteşugarilor unde şi-au expus produsele prelucrate manual.

 • Crescătorii de porci au liber în târguri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crescătorii de porci au liber în târguri

  Băcăuanii pot să sacrifice animalele fără asomare. Veterinarii au dat undă verde crescătorilor de porci, care pot să-şi vândă animalele, din această săptămână, în târgurile autorizate.

 • Târgu-Jiu: S-a deschis Târgul de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: S-a deschis Târgul de Crăciun

  Douăzeci şi nouă de meşteri populari din zece judeţe ale ţării şi din judeţul Gorj, au sosit astăzi la Târgu-Jiu, unde îşi vor expune creaţiile în cadrul Târgului de Crăciun.

 • Braşov: Cadouri pentru copiii nevoiaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Cadouri pentru copiii nevoiaşi

  La Târgul de Crăciun s-au strâns deja sute de jucării şi haine pentru copiii din familiile sărace. Săptămâna viitoare, câteva camioane vor distribui cadourile în oraş şi judeţ.

 • Bucureşti: Cadouri vechi în Parcul Kiseleff
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Cadouri vechi în Parcul Kiseleff

  Amatorii de antichităţi şi colecţionarii împătimiţi, aflaţi mereu în căutare de piese unicat, sunt invitaţi în acest week-end, în Parcul Kiseleff din Capitală, la „Târgul de antichităţi şi produse meşteşugăreşti”.

 • Galaţi: Mâine începe primul târg pentru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Mâine începe primul târg pentru "pitici şi mămici"

  Părinţii care încă nu au cumpărat un cadou pentru micuţii lor sau copiii care vor să-l întâlnească pe Moş Crăciun sunt aşteptaţi la prima ediţie a târgului „Pitici şi mămici", organizat în perioada 12-13 decembrie, la Real.

 • Sibiu: BAZART revine cu o ediţie de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: BAZART revine cu o ediţie de iarnă

  După o primă ediţie de succes, care a avut loc în luna august şi a adunat peste 800 de vizitatori, creatorii de artă urbană ne provoacă la o nouă întâlnire, în acest weekend.

 • Craiova: Elevii Şcolii 21 fac bani din podoabe de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Elevii Şcolii 21 fac bani din podoabe de Crăciun

  Copiii au confecţionat ornamente, bentiţe, felicitări şi alte obiecte specifice perioadei de Crăciun. „Târgul sărbătorilor de iarnă“ se află la cea de-a treia ediţie şi sunt angrenaţi elevii claselor I-VIII ai Şcolii Generale nr. 21 „Gheorghe Ţiţeica“.

 • Ofertă în UE: vin fiert şi turtă dulce vieneze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ofertă în UE: vin fiert şi turtă dulce vieneze

  Atmosfera feerică de la Târgurile de Crăciun din Viena, Praga sau Budapesta îi atrage ca un magnet pe arădeni. Pe cont propriu sau în excursii de câteva zile, tinerii iau cu asalt târgurile dedicate sărbătorilor de iarnă în capitalele europene apropiate.

 • Constanţa: Astăzi începe Târgul de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Astăzi începe Târgul de Crăciun

  Constănţenii vor putea cumpăra cadouri,  jucării,  produse tradiţionale specifice Sărbătorilor, iar copiii vor fi întâmpinaţi de Moş Crăciun. 

 • Arta handmade, o variantă pentru cadourile de sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arta handmade, o variantă pentru cadourile de sărbători

  Decembrie este luna în care foarte mulţi dintre noi aleargă după cadouri pentru a le face bucurii celor dragi. Pentru cei plictisiţi de kitsch-urile care invadează multe magazine, există varianta produselor handmade, care în cele mai multe cazuri sunt unicat şi sunt accesibile ca preţ.

 • Dezvoltatorii vor să crească preţurile în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezvoltatorii vor să crească preţurile în 2010

  Constructorii vor să-şi recupereze astfel pierderile pe care le-au avut pe parcursul acestui an. Unii cumpărători s-au lăsat deja convinşi şi au semnat antecontracte la ultimul târg imobiliar din 2009.

 • Tranzacţii de peste două milioane de euro la tIMOn
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tranzacţii de peste două milioane de euro la tIMOn

  Cea mai ieftină locuinţă achiziţionată a fost într-un proiect din Ploieşti, cu o valoare de 21.000 euro, iar cea mai scumpă, un apartament cu 3 camere, de 480.000 de euro, într-un complex rezidenţial de lux din Capitală

 • Craiova: Vânzări de criză la târgul de îmbrăcăminte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Vânzări de criză la târgul de îmbrăcăminte

  Vizitatorii au declarat că preţurile sunt piperate şi că anul acesta vor face cadouri simbolice celor dragi. Cei peste 20 de agenţi economici din toată ţara care au venit la Craiova să-şi vândă marfa la preţ de producător, pleacă astăzi spre case cu mai mult de jumătate din marfă nevândută.

 • Târg vintage cu haine şi bijuterii unicat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târg vintage cu haine şi bijuterii unicat

  Evenimentul are loc la Casa de Cultură a Studenţilor. 20 de expozanţi au venit cu rochii, pălării, poşete şi gablonzuri făcute manual, numai bune pentru a fi dăruite celor dragi de Moş Nicolae.

 • Hunedoara: Timbre şi insigne rare scoase la vedere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hunedoara: Timbre şi insigne rare scoase la vedere

  La Universitatea din Petroşani s-au întâlnit, astăzi, 40 de colecţionari de piese rare cum ar fi insigne, monede, timbre ori flori de mină, într-un târg organizat de Asociaţia Colecţionarilor de Insigne din România (ACIR).

 • Moş Nicolae aduce clujenilor haine care nu se demodează niciodată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moş Nicolae aduce clujenilor haine care nu se demodează niciodată

  „Târguleţu Vintage“, unde se comercializează îmbrăcăminte şi accesorii din anii  20-60, este deschis, la Casa Tranzit de pe strada Bariţiu, până la ora 18.00.  Rochiţele din anii ’50, poşete anilor ’60, dar şi bijuteriile şi accesoriile din acea vreme au reînviat o perioadă a bunului gust pentru vizitatorii târgului.

 • Sibiu: „Art Boutique“, magnet pentru vizitatorii din Turn
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: „Art Boutique“, magnet pentru vizitatorii din Turn

  Fie că l-au căutat special pentru a cumpăra celor dragi un cadou unicat de Moş Nicolae, fie că l-au descoperit din întâmplare în vizita lor în Turnul Sfatului, târgul de hand-made organizat în aceste zile în clădirea-simbol a oraşului a atras ca un magnet sute de vizitatori.

 • Bucureşti: Învaţă să schiezi pe simulator de 3.000 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Învaţă să schiezi pe simulator de 3.000 de lei

  Atracţia târgului de la Băneasa Shopping City este dispozitivul care te ajută să faci slalom pe pârtie. La Snow Show găsiţi produse specifice schiului şi snow-boardului, dar şi costume, patine sau accesorii extravagante pentru pasionaţi.

Modifică Setările