Stiri despre targ de carte gaudeamus

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Publicul la Gaudeamus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Publicul la Gaudeamus

  Sunt încă sub impresia valurilor de cititori care au venit la Gaudeamus săptămâna trecută, mai ales de vineri când, practic, la parter te deplasai cu greutate de la un stand la altul. N-a fost întotdeauna aşa – îmi amintesc îngrijorarea editorilor, în anii trecuţi, când culoarele erau aproape pustii şi când se aştepta ca o şansă ziua de sâmbătă, în mod obişnuit cea mai aglomerată.

 • Radu Paraschivescu: „Ceauşescu şi Iliescu sunt singurii oameni pe care i-am urât“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Paraschivescu: „Ceauşescu şi Iliescu sunt singurii oameni pe care i-am urât“

  Sâmbătă, de la ora 16.30, la standul Editurii Humanitas, va fi lansată cartea scriitorului Radu Paraschivescu, intitulată "România în 7 gesturi". Alături de autor, la lansare vor participa Gabriel Liiceanu şi Sever Voinescu. Radu Paraschivescu a fost prezent în studioul Adevarul Live, pentru a vorbi despre cartea sa.

 • Cel mai mare târg de carte din Ardeal: Gaudeamus. Programul evenimentului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai mare târg de carte din Ardeal: Gaudeamus. Programul evenimentului

  Cel mai mare târg de carte din Transilvania, Târgul Gaudeamus, a revenit la Cluj de miercurea aceasta şi îşi aşteaptă cumpărătorii până duminică, 13 aprilie, inclusiv. Peste 60 de expozanţi si circa 100 de edituri române şi străini expun în Piaţa Unirii, zilnic între orele 10.00 şi 19.30.

 • Mircea Diaconu, de la actorie la literatură. Actorul va lansa la Gaudeamus primul său roman:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Diaconu, de la actorie la literatură. Actorul va lansa la Gaudeamus primul său roman: "La noi, când vine iarna"

  Adevarul.ro vă prezintă, în avanpremieră, un fragment din primul roman al actorului Mircea Diaconu,"La noi, când  vine iarna". Volumul editat de Polirom va fi lansat, duminică, 24 noiembrie, de ora 13.00.  La lansarea moderată de Lucian Dan Teodorovici  vor participa, pe lângă autorul cărţii,  Bianca Burţa-Cernat şi Ovidiu Şimonca.

Modifică Setările