Stiri despre taranesti

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cârnaţi ţărăneşti umpluţi cu carne şi cartofi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cârnaţi ţărăneşti umpluţi cu carne şi cartofi

  Ai mulţi invitaţi la masa de Crăciun şi vrei să le oferi un preparat săţios şi delicios? Atunci trebuie să încerci o reţetă de cârnaţi ţărăneşti, mai ales după tăierea porcului, când carnea este proaspătă şi gustoasă.

 • Cum să prepari cei mai buni cartofi ţărăneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să prepari cei mai buni cartofi ţărăneşti

  Dacă urmezi paşii noştri din această reţetă, vei afla cum să prepari cei mai buni cartofi ţărăneşti, pe care îi poţi consuma ca atare sau garnitură la o friptură apetisantă. Odată ce le vei simţi gustul, vei fi de-a dreptul cucerit.

 • Tulcea: Târg de bunătăți în Piața Civică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Târg de bunătăți în Piața Civică

  Timp de trei zile, centrul orașului va fi gazda unei expoziții de produse tradiționale culinare cu ocazia sărbătorii de Sfinții Constantin și Elena. Tulcenii sunt așteptați în centrul orașului de către producători din toată țara, cu produse din carne de porc, oaie sau vită, brânzeturi și afumături, cașcaval, miere și produse apicole, halviță și ciocolată de casă, covrigi, turtă dulce, prăjituri de casă.

 • Tulcea: Piață țărănească în Piața Civică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Piață țărănească în Piața Civică

  Producători din toate zonele vor fi în Piața Civică cu produse naturale, tradiționale, fără conservanti, de mâine până duminică, cu ocazia sărbătorii de Sfinții Constantin și Elena.