Stiri despre taram

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dealurile din „Ţinutul Buzăului“, tărâm al sălbăticiunilor FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dealurile din „Ţinutul Buzăului“, tărâm al sălbăticiunilor FOTO

  ”Ţinutul Buzăului” este o zonă complet rurală, în care găsim şi acum sate tradiţionale şi oameni care locuiesc în mijlocul pădurii. Aici, aproape toată lumea trăieşte în armonie cu natura, inclusiv cu animalele sălbatice care sălăşluiesc pe aceste meleaguri.

 • FOTO VIDEO Imagini spectaculoase, surprinse cu drona: Munţii Căpăţânii, „tărâmul zeilor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Imagini spectaculoase, surprinse cu drona: Munţii Căpăţânii, „tărâmul zeilor“

  Imaginile surprinse de Bogdan A., un tânăr bancher din Anglia, care se întoarce acasă foarte des ca să imortalizeze pe camera dronei imagini rare, ne înfăţişează o lume de o frumuseţe aparte, la care puţini dintre muritori au acces, un tărâm al zeilor, filmat de această dată în Curmătura Builei, Vârful Piatra, din Munţii Căpăţânii, pe muzica lui Travis A. King – „ A beautiful mind”.

 • Cum îşi dau foc interlopii în Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îşi dau foc interlopii în Bucureşti

  Clanul lui Tărâm din Buftea şi o parte din gruparea Sportivilor din Periş şi-au reglat conturile chiar în centrul Capitalei. În urma luptei au rămas maşini devastate, iar rivalii bătuţi cu răngi de fier au ajuns la spital. Totul a culminat, în februarie 2011,  cu incendierea a doi „sportivi”.

 • Se-ntorc gerul şi ninsorile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se-ntorc gerul şi ninsorile

  Începând de azi, timp de trei zile va ninge în toată ţara. Vântul se va intensifica şi va viscoli zăpada. Vremea se va răci accentuat, devenind geroasă în cursul nopţilor şi al dimineţilor în nordul, nord-estul şi centrul ţării, precum şi în zonele deluroase din celelalte regiuni.

 • Vacanţa ideală, în tabără sau la ţară?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţa ideală, în tabără sau la ţară?

  Unii copii adoră zilelepetrecute la ţară, alţii, de dragul noilor tehnologii, rămân acasă. În cele trei luni de vară, părinţii îşi trimit copiii într-o vacanţă departe de aglomeraţie, în general la bunici, ca să se bucure de natură. Dar ce faci când bunicii stau şi ei la oraş?

 • Constanţa: Excursie la Balcic, fost tărâm românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Excursie la Balcic, fost tărâm românesc

  La Balcic, în Bulgaria, ajungi după ce străbaţi aproximativ 115 kilometri de la Constanţa. Odinioară era tărâm românesc. La Balcic, fiecare cale are o poveste. Zona aminteşte de staţiunile situate pe Coasta de Azur. Găseşti mare şi munte la un loc.

Modifică Setările