Stiri despre talk-show

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Care sunt cele mai urmărite talk show-uri şi câţi tineri sunt interesaţi de ele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cele mai urmărite talk show-uri şi câţi tineri sunt interesaţi de ele

  România TV şi Antena 3 îşi dispută topul celor mai vizionate talk-show-uri şi în luna februarie. Potrivit Pagina de Media, audienţele celor două posturi au scăzut faţă de luna precedentă şi, în continuare, emisiunile de acest tip nu reuşesc să atragă în faţa micilor ecrane un public tânăr numeros.

 • Fata Împăratului
Roş sau despre talk-show-urile de azi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fata Împăratului Roş sau despre talk-show-urile de azi

  Din necesităţi stricte de gazetărie ieftină, caut în „Povestea lui Harap Alb“ secvenţa cu Pasărea Măiastră picată în plin ospăţ pentru a-i mustra pe chefuitori că nu se gândesc la Fata Împăratului Roş.

 • Scandal după scandal. În România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandal după scandal. În România?

  Am scris, săptămâna trecută, că “scandalul de la Operă nu e scandal”. Cineva mi-a pus (pe Facebook, desigur, unde altundeva?) următorul comentariu: “În România orice scandal e doar o stare naturală”. Iar “România”? Iar generalizăm? Iar dăm fuga să invocăm ţărişoara?

 • Privitor ca la teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Privitor ca la teatru

  Indiferent ce se spune în feluritele talk-show-uri de care avem parte în fiecare zi, stilistica dialogului e, din punctul meu de vedere, mai spectaculoasă şi mai elocventă decît substanţa lui propriu-zisă. Lucrurile pendulează între comic, stupefiant şi întristător.

 • Câinii de pază ai lui Felix Voiculescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câinii de pază ai lui Felix Voiculescu

  Nu mă mai număr de o bună bucată de vreme printre telespectatorii ahtiaţi după talk showuri, evit pe cât posibil întâlnirile dezagreabile prilejuite de acest gen de emisiuni, indiferent dacă ele sunt moderate de Mihai Gâdea sau de Robert Turcescu.

 • Arta conversaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arta conversaţiei

  Nici buna creştere, nici bunul-simţ, nici profesionalismul nu reuşesc să impună moderatorilor şi interlocutorilor autohtoni o conduită decentă de-a lungul talk-show-urilor.

 • Unde-i lege, nu-i tocmeală!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde-i lege, nu-i tocmeală!

  Grila de vară de la TVR 2 s-a împrospătat cu „Puterea legii“,  o emisiu­ne trans­misă în fiecare vineri, de la ora 19.00. Moderatoarea Monica Ghiurco povesteşte prin ce se distinge acest talk-show şi cât de important e să recunoaştem şi să apărăm sistemul nostru de valori.

 • Fără talk-show-uri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără talk-show-uri

  În povestea lui Andersen, împăratul se trezea la un moment dat că e gol.

 • VIDEO Oprah Winfrey renunţă la talk-show
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Oprah Winfrey renunţă la talk-show

  Renumita realizatoare de televiziune Oprah Winfrey va renunţa, în 2010, la talk-show-ul cu cea mai mare audienţă din America. Au trecut după 25 de ani de la prima sa emisiune. Potrivit presei, Oprah îşi va dedica timpul propriului său canal de televiziune, numit OWN (Oprah Winfrey Network).

Modifică Setările