Stiri despre tacere

  48 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tăcerea complice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăcerea complice

  Nu m-aş fi gîndit că există aşa o relaţie terifiantă între mentalitatea publică şi factorii decidenţi. Şi uite că există totuşi, şi încă cum!

 • Scandalul sexual care a distrus una dintre cele mai bogate familii din lume. Suma primită de un britanic pentru a ascunde relaţia cu Prinţesa Haya a Dubaiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandalul sexual care a distrus una dintre cele mai bogate familii din lume. Suma primită de un britanic pentru a ascunde relaţia cu Prinţesa Haya a Dubaiului

  Prinţesa Haya a Dubaiului i-a plătit iubitului ei, un fost soldat britanic care i-a fost şi bodyguard, peste 1,3 milioane de euro pentru ca acesta să păstreze tăcerea asupra relaţiei lor. Pe lângă bani, prinţesa i-a oferit lui Russell Flowers cadouri de lux, printre care un ceas de 13.500 de euro şi o armă de epocă, în valoare de 56.000 de euro.

 • Taci!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Taci!

  Acum este momentul să taci. Rămâi locului, în iureşul creat de zgomote, dar cu tăcerea ta. Nu-ţi băga dopuri în urechi, nu te ascunde (n-ai unde să te ascunzi), nu te fofila, trebuie doar să taci.

 • Dăncilă şi tăcerea „nevinovată“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dăncilă şi tăcerea „nevinovată“

  Viorica Dăncilă - prima femeie care ocupă funcţia de premier în România - a răspuns cu o tăcere panicată şi cu o fugă strategică din faţa microfoanelor la o întrebare normală pusă de un jurnalist în ziua comemorării a trei ani de la tragedia din clubul Colectiv: „Ce le transmiteţi răniţilor şi victimelor din Colectiv?”

 • Ivan îi somează pe socialiştii europeni să se dezică de PSD: Tăcerea reprezintă o formă de susţinere a regimului Dragnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ivan îi somează pe socialiştii europeni să se dezică de PSD: Tăcerea reprezintă o formă de susţinere a regimului Dragnea

  Europarlamentarul Cătălin Ivan a trimis, luni, socialiştilor europeni o solicitare privind excluderea PSD din familia politică social-democrată, precum şi demisia sa din grup începând cu data de 1 octombrie, în cazul în care nu se va lua o decizie legată de protestele care au avut loc în 10 august la Bucureşti, Mai mult, Ivan precizează că „tăcerea“ ar fi o susţinere a regimului Dragnea.

 • VIDEO Protest faţă de Legile Justiţiei la Cluj. Peste 3.000 de oameni pe străzile oraşului: „Tăcerea noastră e puterea lor, aşa că hai să facem gălăgie!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Protest faţă de Legile Justiţiei la Cluj. Peste 3.000 de oameni pe străzile oraşului: „Tăcerea noastră e puterea lor, aşa că hai să facem gălăgie!”

  Circa 3.000 de clujeni au participat, duminică seara, timp de mai bine de trei ore,  la un marş de protest faţă de Legile Justiţiei. După ce au asistat la o slujbă de comemorare a Regelui Mihai I, protestatarii au mărşăluit spre cartierul Mănăştur, iar de acolo s-au întors în centru.

 • VIDEO Prelegerea Melaniei Medeleanu la TEDxCluj - viralul cu peste 75.000 de vizualizări: „Cu cât e mai mare miza, cu atât vor încerca să te reducă la tăcere“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Prelegerea Melaniei Medeleanu la TEDxCluj - viralul cu peste 75.000 de vizualizări: „Cu cât e mai mare miza, cu atât vor încerca să te reducă la tăcere“

  Unul dintre discursurile de la TEDxCluj care au devenit virale pe Internet şi care au fost intens aplaudate a fost cel al Melaniei Medeleanu. A vorbit despre experienţele care au ajutat-o să-şi dea seama că poate fi o voce şi că poate realiza lucruri minunate. A mai vorbit despre munca cu copii şi despre momentele când soarta te lasă fără grai.

 • Cazul Burnei
şi legea tăcerii din lumea medicală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cazul Burnei şi legea tăcerii din lumea medicală

  Una dintre piesele mai puţin cunoscute ale dramaturgului D.R. Popescu se intitulează Mai suna-vei dulce corn sau Omul de cenuşă şi a fost dedicată profesorului Octavian Fodor. Gastroenterolog renumit, multă vreme rector al Institutului de Medicină şi Farmacie din Cluj.

 • Complicitatea noastră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Complicitatea noastră

  Duminică seara, România îşi trăgea sufletul, e vară, e sfârşit de august. Într-un studio de televiziune, jurnalistul Mălin Bot se uită în ochii fiului lui Dumitru Tinu, Andrei, şi îl întreabă: Nu vă deranjează că PSD este condus de un condamnat penal? Tânărul pesedist priveşte senin, candid, neperturbat în sinele său, şi răspunde: Nu mă deranjează deloc! Dimpotrivă, i-am dat votul meu de încredere!

 • Tăcerea preşedintelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăcerea preşedintelui

  Cu regularitate, în spaţiul public românesc apar atacuri la tăcerea preşedintelui ţării. De ce nu spune ceva, se întreabă comentatorii? Nu ştie el oare că noi l-am ales şi tot noi avem puterea să-l dăm jos? Ce aşteaptă? Într-un timp al zgomotului perpetuu, ce semnificaţie are acestă tăcere?

 • Să nu spui!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să nu spui!

  E bine să nu fii surprins în viaţă. Să te pregăteşti pentru toate. Să nu rămâi blocat, cu sprânceana ridicată. Mie mi s-a întâmplat asta, când am ascultat răspunsul doamnei ministru Lipă la întrebarea: „Aţi fost vreodată lovită în carieră, doamna ministru?”.

 • Politica de şarpe boa a preşedintelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politica de şarpe boa a preşedintelui

  După mai bine de un an de „prezidenţiat”, opinia publică continuă să se împartă în două tabere: cei care sunt mulţumiţi de tăcerea preşedintelui în spaţiul public şi cei care îi reproşează tăcerea. Totuşi, preşedintele recuperează. Liberalii o vor simţi pe pielea lor. Preşedintele are răbdarea unui şarpe boa, iar liberalii sunt numai buni pentru şcoala politică de Bucureşti de care are nevoie preşedintele.

 • Cancerul unui sistem fără suflet. „Dacă Dumnezeu este tăcere, atunci doctorul poate fi considerat Dumnezeu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cancerul unui sistem fără suflet. „Dacă Dumnezeu este tăcere, atunci doctorul poate fi considerat Dumnezeu”

  O aplicaţie pe telefon - ce bine ar fi fost dacă ar fi fost un om - îi întreabă pe bolnavii de cancer cum se simt. La zeci de kilometri distanţă, cineva prelucrează răspunsurile a zeci de bolnavi în a căror minte se duce o luptă pe viaţă şi pe moarte, între neputinţa trupului stors de durere şi dorinţa sufletului de a auzi o vorbă bună. Nu despre boală.

 • Sătmărenii ies în stradă! „Tăcerea ucide! Hai în stradă!” este mesajul transmis de
tinerii sătmăreni pe Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sătmărenii ies în stradă! „Tăcerea ucide! Hai în stradă!” este mesajul transmis de tinerii sătmăreni pe Facebook

  După ce în mai multe oraşe din ţară au fost organizate ieri seară proteste la care au participat mii de oameni, municipiul Satu Mare se alătură demersului început prin organizarea a două proteste paşnice. Primul va avea loc azi, iar al doilea este programat mâine. Evenimentele au fost făcute publice pe o reţea de socializare. „Tăcerea ucide! Hai în stradă!” este mesajul transmis de tinerii sătmăreni pe Facebook

 • Marele
bobârnac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marele bobârnac

  Faptele noastre au consecinţe nebănuite. Tăiem păduri să ne încălzim iarna şi flămânzim vara, de la inundaţii sau secetă. Alegem un om politic să scăpăm de altul şi omul ne încalecă şi mai rău.

 • Omerta MAI. Poliţia invocă reguli ignorate în cazuri similare ca să nu dea explicaţii despre moartea poliţistului Gigină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omerta MAI. Poliţia invocă reguli ignorate în cazuri similare ca să nu dea explicaţii despre moartea poliţistului Gigină

  Ministerul de Interne se ascunde în spatele anchetei procurorilor pentru a explica tăcerea ministrului Gabriel Oprea în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină, care deschidea coloana oficială a demnitarului. Oficialii MAI invocă o lege pe care nu s-au sinchisit să o respecte în nenumărate alte cazuri, cum ar fi cel la poliţistului Gheorghe Ionescu, spulberat cu maşina de un şofer turc.

 • Politicienii muţi din România surdă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politicienii muţi din România surdă

  Un poliţist aflat în timpul serviciului a murit, iar instituţiile publice de la noi suferă de o tăcere mormântală. Un oficial de rang înalt doarme în timpul unei întâlniri de politică externă şi Preşedintele tace. O tăcere sumbră înconjoară marile instituţii publice de la noi, inclusiv locvacele premier a fost pus pe „amortizor” de către şeful său de partid. Care e legătura?

 • Tăcerea, secretul marelui filosof şi poet Lucian Blaga. Când a vorbit prima dată: „Ţineam mâna, ruşinat, peste ochi. Graiul ieşea întreg din gura mea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăcerea, secretul marelui filosof şi poet Lucian Blaga. Când a vorbit prima dată: „Ţineam mâna, ruşinat, peste ochi. Graiul ieşea întreg din gura mea“

  Geniul poetic al lui Lucian Blaga ascunde şi un secret: filosoful nu a reuşit să vorbească până la vârsta de 4 ani. Micul Lucian îi înţelegea pe cei din jur, însă avea o problemă în a se exprima, deşi nu suferea de nicio boală. Abia la vârsta de 4 ani a spus primele cuvinte, în faţa mamei sale.

 • VIDEO Ce-aş spune dacă aş fi preşedinte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ce-aş spune dacă aş fi preşedinte

  Ce le-aş spune românilor dacă le-aş fi preşedinte? Dar ce nu le-aş spune! Le-aş descrie starea naţiunii. Le-aş detalia că poziţia strategică a ţării nu e deloc străină de istoria ei. Care trebuie deci asumată integral!

 • Sinapsa negativă şi logica tăcerii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sinapsa negativă şi logica tăcerii

  Deconspirarea succesivă a mai multor „băieţi deştepţi” şi „fetiţe isteţe” le-a inspirat comentatorilor metafora efectului domino. Metafora este plastică şi pune accentul pe succesiunea evenimentelor, care încep cu punerea sub urmărire şi se încheie cu decizia definitivă a Judecătorului. Metafora are şi o limită, un neajuns.

 • Tăcerea asurzitoare a lui Traian Băsescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăcerea asurzitoare a lui Traian Băsescu

  Şocul acestor zile vine de la Traian Băsescu, nu de la Elena Udrea. Tăcerea lui este absolut asurzitoare, grosolană. Elena Udrea nu ar fi existat niciodată ca om politic, dacă nu ar fi fost ambiţia lui Traian Băsescu de a o impune cu forţa împotriva tuturor evidenţelor. Că şi-a dorit şi Elena Udrea, e limpede. Dar putea să îşi dorească mult şi bine, dacă nu dorea domnul Preşedinte.

 • O nouă stilistică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă stilistică

  La doar câteva zile după ce a rostit discursul de învestitură pe care mai toată lumea l-a calificat a fi fost unul bun şi în conformitate cu atribuţiile şi cu specificul funcţiei prezidenţiale, domnului Klaus Iohannis i-a fost reproşată tăcerea. Absenţa apetitului pentru comunicare.

 • De ce taci complice, domnule preşedinte Băsescu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce taci complice, domnule preşedinte Băsescu?

  Românii au dreptul la o informare corectă pe marginea unui subiect menţinut în mod ridicol de PSD. Este motivul pentru care instituţia Preşedinţiei trebuie să comunice oficial, conform obligaţiei legale, adevărul în legătură cu imaginata vizită de la Vila Lac 3 a lui Klaus Iohannis, invocată de premierul Victor Ponta.

Modifică Setările