Stiri despre tableta romaneasca

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • REVIEW Allview Alldro 3 Speed Quad - viteză moderată, dar la un preţ imbatabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REVIEW Allview Alldro 3 Speed Quad - viteză moderată, dar la un preţ imbatabil

  Pe 3o aprilie, la Bucureşti, Allview a lansat o tabletă şi un smartphone. Ambele quad core. Din ce în ce mai des auzim aceste cuvinte din gura producătorilor români, dar rezultatele nu sunt mereu cele mai bune. Quad core-ul nu oferă garanţia performanţei supreme, mai ales dacă nu este integrat foarte bine şi tableta în sine nu este de calitate.

 • E-Boda a lansat prima tabletă românească quad core de 10,1 inci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E-Boda a lansat prima tabletă românească quad core de 10,1 inci

  E-Boda lansează pe piaţa locală prima tabletă românească de 10.1 inci care integrează un procesor Quad Core, într-un design slim. E-Boda Supreme XL400QC este echipată cu sistemul de operare Android 4.1.1 şi oferă performanţă maximă atât datorită procesorului ATM7029 cu patru nuclee de 1,2GHz, cât şi procesorului grafic MultiCore sau ecranului IPS. Modelul este disponibil în magazinele specializate la un preţ recomandat de 999.9 lei.

 • 
Allview
lansează o tabletă românească, destinată navigării auto
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Allview lansează o tabletă românească, destinată navigării auto

   Allview a lansat de curând tableta AllDro Speed Satellite. Aceasta rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich și este promovată de producător drept o tabletă pentru navigare, venind cu suport și încărcător pentru mașină. Prețul, în magazinul online Allview, este de 669 lei.

Modifică Setările