Stiri despre table

  24 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adicţia vopsirii - despre monumentele mîzgălite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adicţia vopsirii - despre monumentele mîzgălite

  Cred că sunt nişte oameni cu un talent plastic care irumpe din ei pur şi simplu: ei nu pot suferi faptul că un monument sau o tablă rămîne nevopsit(ă). Prin urmare, trebuie să le vopsească ca nişte Banksy-uri ce sunt.

 • Jurnaliştii îi provoacă pe buzoieni la o competiţie de table
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnaliştii îi provoacă pe buzoieni la o competiţie de table

  Iubitorii jocului de table sunt invitaţi să participe la prima ediţie a „Cupei Presei la Table Buzău 2013”. Competiţia se va desfăşura vineri şi sâmbătă şi este organizată de Asociaţia Presei Sportive, în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret.

 • Concursul de table, la a treia ediţie în Galleria Arad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concursul de table, la a treia ediţie în Galleria Arad

  Galleria Arad găzduieşte în acest sfârşit de săptămână cea de-a treia ediţie a concursului de table. Pasionaţii jocului au posibilitatea de a se înscrie în competiţie, gratuit, până în data de 16 mai, ora 22.00.

 • FOTOGALERIE Zile de ianuarie petrecute în parc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Zile de ianuarie petrecute în parc

  Astăzi, zeci de pensionari au ieşit în parcul de la Episcopie pentru a lua o gură de aer proaspăt. Bătrânii şi-au adus cu ei şi zarurile şi s-au pus pe jucat table şi şah. Evident, oamenii şi-au luat cu ei fularele şi mănuşile.

 • Hoţ de fier vechi prins de poliţişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţ de fier vechi prins de poliţişti

  Un brăilean de 55 de ani a sustras mai multe bunuri (deşeuri metalice), dintr-o magazie situată în curtea unei locuinţe din Galaţi. Proprietarul păgubit a reclamat fapta la Poliţie.

 • GIURGIU / Şase-şase, poartă-n casă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GIURGIU / Şase-şase, poartă-n casă!

  Giurgiuvenii de vârsta a treia profită de vreme şi scot de la naftalină cutia cu table. Bărbaţii încing zarurile indiferent de locul în care se află.

 • Turneu naţional de table la Suceava
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turneu naţional de table la Suceava

  La eveniment va lua parte campionul european la backgammon, Neculai Drăgănuţă, care îi va premia pe câştigători. Suceava găzduieşte în acest weekend Turneul naţional de table şi backgammon, organizat de Clubul Sportiv Nord Arena împreună cu Asociaţia Română de Backgammon.

 • EXCLUSIV! Ioan Becali:„Mutu să-şi vadă de fotbal şi de nevastă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV! Ioan Becali:„Mutu să-şi vadă de fotbal şi de nevastă“

  Consilierul „Briliantului“ îl sfătuieşte pe fotbalistul de 31 de ani să fie profesionist în ultimii ani ai carierei lui. Ioan Becali, 58 de ani, e un personaj în fotbalul românesc. Apreciat de unii, hulit de alţii, omul din spatele celor mai cunoscuţi jucători români dă semne că ar vrea să se retragă de pe piaţă şi să urmărească fenomenul mai de la distanţă.

 • Concurs de table pentru albaiulieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concurs de table pentru albaiulieni

  Albaiulienii amatoiri de table vor putea participa duminică la „Cupa Albatros“. Competiţia se va desfăşura în barul „Albatros“, din apropierea stadionului Cetate, cu începere de la ora 10.00.

 • Mircea Bogdan ar juca table trei zile şi trei nopţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Bogdan ar juca table trei zile şi trei nopţi

  Aiudeanul Mircea Bogdan a câştigat recent Cupa „Albatros“ la table, competiţie la care au participat 32 de jucători din Alba Iulia, Aiud şi Timişoara. Nu a câştigat întâmplător această întrecere, pentru că este un pătimaş jucător de table. „Joc table de la vârsta de 20 de ani. M-a învăţat un unchi din partea mamei, din Ocna Mureş, care mă bătea de fiecare dată. Era un jucător excepţional“, povesteşte Mircea Bog

Modifică Setările