Stiri despre suv

  236 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Servicii de preluare, livrare la domiciliu
pentru autovehiculele Opel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Servicii de preluare, livrare la domiciliu pentru autovehiculele Opel

  Opel anunţă noi servicii care vin în sprijinul clienţilor, precum preluarea / livrarea la domiciliu a autovehiculelor. Clienţii pot achiziţiona un model nou sau pot trimite autovehiculul lor Opel în service fără a se deplasa la dealer. Verificaţi la dealerul local ce servicii noi a implementat.

 • Prezentare sisteme de siguranţă activă Renault Captur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prezentare sisteme de siguranţă activă Renault Captur

  Având preţuri care pornesc de la 15.900 de euro cu TVA, Renault Captur a ajuns pe piaţa din România cu o mulţime de noutăţi. Pachetul tehnic este unul de invidiat, iar noutăţile încep chiar de la bază.

 • FOTO Test Drive Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI GT Line
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI GT Line

  Substitut de SUV!  Sincer să fiu, cam asta înţeleg eu prin SUV – Sport Utility Vehicle. Un automobil care să îi permită proprietarului acces la ieşirile în natură, la sport. Nu să faci sport cu paralelipipedul.

 • FOTO Noul Mercedes-Benz GLA a ajuns în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Noul Mercedes-Benz GLA a ajuns în România

  Mercedes-Benz are o ofertă impresionantă în zona premium compactă. De astăzi, în România, clienţii pot cumpăra noua generaţie Mercedes-Benz GLA, al optulea model compact din gama constructorului german.

 • FOTO Test Drive Nissan Juke 1.0 DIG-T
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Nissan Juke 1.0 DIG-T

  Îmi era dor de Juke, de Nissan Juke. Îmi era dor să vorbesc la timpul prezent, şi uite că uneori dorinţele se împlinesc. Welcome back Nissan Juke!

 • FOTO Test Drive Renault Captur 1.3 TCe 155 EDC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Renault Captur 1.3 TCe 155 EDC

  Şi-au făcut bine temele cei de la Renault, aş spune... enervant de bine. Şi pentru că maşina asta te obligă la pusee de logoree, nu prea mai am timp de metafore, trebuie să mă apuc de treabă. Un test cu noua generaţie Renault Captur.

 • Lexus RX, primul crossover de lux, primeşte un upgrade masiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lexus RX, primul crossover de lux, primeşte un upgrade masiv

  Noul Lexus RX, ajuns la a patra generaţie, beneficiază de îmbunătăţiri suplimentare aduse printr-o serie de modernizări de proiectare, tehnice şi dinamice, care depăşesc cu mult nivelul obişnuit al modificărilor implementate în ciclul mediu de viaţă al unui produs.

 • Noul Peugeot 2008 este disponibil în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Peugeot 2008 este disponibil în România

  După o primă generaţie de succes, a doua generaţie al SUV-ului Peugeot 2008 a ajuns în România, clienţii putând să configureze şi să testeze modelul la toţi concesionarii autorizaţi ai mărcii.

 • Hyundai Kona Electric este disponibil în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hyundai Kona Electric este disponibil în România

  Peisajul modelelor electrice devine tot mai aglomerat şi pe piaţa din România. Hyundai Kona electric, un model cu o autonomie în ciclu WLTP de 449 km, este disponibil în reţeaua de dealeri Hyundai Auto România.

 • FOTO Aston Martin DBX a ajuns în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Aston Martin DBX a ajuns în România

  Aston Martin DBX a fost gândit pentru a fi cel accesibil model din categoria SUV-urilor de lux. România se află în primele 5 ţări care prezintă direct acest model clienţilor doritori să intre în posesia unui astfel de automobil în prima jumătate a anului 2020.

 • FOTO Test Drive Opel Grandland X 1.5 TD AT8 - Un
familist polivalent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Opel Grandland X 1.5 TD AT8 - Un familist polivalent

  Opel Grandland X joacă în segmentul compact în faţa unei concurenţe impresionante, însă el are atuuri care îl promovează ca un bun candidat pentru SUV-ul potrivit pentru întreaga familie. Am descoperit de ce în primul test cu versiunea 1.5 TD, cuplată la o cutie automată cu 8 trepte. Text: Dragoş Craiovan / Foto: Mihai Dăscălescu

 • Noul Duster, cel mai
vândut SUV din România, a atins borna de 500 000 de unităţi produse la Mioveni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Duster, cel mai vândut SUV din România, a atins borna de 500 000 de unităţi produse la Mioveni

  La sfârşitul lunii noiembrie, Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni a sărbătorit ieşirea din linia de Montaj a modelului Duster cu nr.  500 000 (4x4, Prestige, 1.3 TCE 150 CP, rouge fusion). Este vorba de a doua generaţie a unui model deja legendar pentru România şi Groupe Renault, lansat în urmă cu 2 ani, la Salonul Auto de la Frankfurt. Beneficiarul acestui model emblematic este un client din Franţa.

 • FOTO Test Drive Mazda CX-30 Skyactiv-X 180 AWD AT6
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Mazda CX-30 Skyactiv-X 180 AWD AT6

  Pentru a completa gama sa de SUV-uri, Mazda avea nevoie de un model poziţionat între CX-3 şi CX-5. Deşi părea logic că noul lor SUV de clasă compactă se va numi CX-4, acesta a primit numele de CX-30. În cele ce urmează explicăm de ce s-a ales această variantă şi continuăm cu informaţiile despre primul test în versiunea Skyactiv-X, echipată cu noul motor revoluţionar pe benzină. TEXT: Dragoş Craiovan

 • Renault deschide comenzile pentru Noul Koleos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault deschide comenzile pentru Noul Koleos

  La doi ani de la momentul lansării pe piaţa europeană, noul Koleos evoluează sub toate aspectele, având un design revizuit la exterior şi un confort îmbunătăţit la interior. Noul model propune acum un motor nou, mai puternic şi mai eficient (Blue dCi190) şi, de asemenea, oferă mai multă tehnologie la bord.

 • Tesla „Made in Germany“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tesla „Made in Germany“

  Surpriză mare: cu ocazia unei vizite la Berlin, co-fondatorul Tesla Motors, Elon Musk, a anunţat că modelele destinate pieţei europene ar putea fi produse în apropierea capitalei germane. Tesla Gigafactory Europe va fi cu adevărat uriaşă!

 • Ford a anunţat preţurile lui Puma pentru România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ford a anunţat preţurile lui Puma pentru România

  Ford România a anunţat lista oficială de preţuri pentru noul Ford Puma, model fabricat exclusiv în fabrica Ford de la Craiova. În versiunea standard – Titanium, Ford Puma poate fi achiziţionat la un preţ special de lansare de 16.500 euro cu TVA inclus, redus de la 20.250 de euro. Text - Dragoş Craiovan

 • FOTO Test
Drive Alfa Romeo Stelvio 2.0 Turbo AT8 - Tratament pentru depresie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Alfa Romeo Stelvio 2.0 Turbo AT8 - Tratament pentru depresie

  M-am întâlnit pentru prima dată cu Stelvio acum aproape doi ani şi jumătate, a mai urmat o scurtă interacţiune cu versiunea Quadrifoglio Verde pe circuitul Academiei Titi Aur... dar a trecut cam un an de la ultimul contact cu un Stelvio civil,  prin urmare am recurs la măsuri compensatorii.

 • Test drive Ford Edge 2.0 EcoBlue ST Line
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test drive Ford Edge 2.0 EcoBlue ST Line

  Lansat în Europa în 2016, în segmentul SUV-urilor de clasă mare, Ford Edge a adus în segment ingredientele tipice oricărui Ford – un tren de rulare extrem de versatil şi un comportament rutier dinamic. Am testat versiunea cu facelift pentru a afla cum a evoluat cel mai are SUV din actuala ofertă Ford în România. / Text: Dragoş Craiovan

 • Mazda MX-30 - primul model electric al constructorului nipon FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mazda MX-30 - primul model electric al constructorului nipon FOTO

  Primul model electric de serie Mazda, Mazda MX-30, este de astăzi disponibil pentru precomandă odată cu premiera de la Salonul Auto de la Tokyo. Maşina a fost creată, spun niponii, pentru clienţii care nu doresc să sacrifice plăcerea de a conduce când cumpără o maşină electrică.

 • Test drive Citroen C5 Aircross 2.0 BlueHDI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test drive Citroen C5 Aircross 2.0 BlueHDI

  Citroen a lansat recent cel mai mare SUV al său, modelul C5 Aircross, un automobil disponibil deocamdată doar cu tracţiune faţă, cu un nou sistem de suspensie, cu peste 20 de sisteme de asistare la condus, cu multe alternative de echipare şi cu multe motorizări - atât pe benzină cât şi pe motorină, cu dotări standard şi opţionale care să mulţumească şi un client pretenţios. El va fi comercializat în 93 de ţări.

 • Test Drive Porsche Macan 2.0
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Porsche Macan 2.0

  Da, poţi considera că este o nouă versiune de soft, dar pentru noi este versiunea Porsche Macan pe care am alege-o pentru viaţa de zi cu zi.

 • FOTO Două accidente rutiere în aceeaşi localitate pe Valea Oltului, cu trafic blocat. Şase victime, printre care doi români din Anglia, în spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Două accidente rutiere în aceeaşi localitate pe Valea Oltului, cu trafic blocat. Şase victime, printre care doi români din Anglia, în spital

  Sâmbătă dimineaţa, Valea Oltului a fost din nou scena a două accidente rutiere grave, petrecute, de această dată, în aceeaşi localitate, din judeţul Vâlcea, la aproximativ jumătate de kilometru depărtare unul de celălalt, având aceeaşi cauză: depăşirea. Şase oameni au ajuns în spital în urma acestor evenimente, iar traficul a fost blocat parţial sau total timp de mai bine de cinci ore.

 • Rythm and blue
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rythm and blue

  Paralela dintre genul de muzică care a luat naştere în interiorul comunităţilor afro-americane şi a devenit populară oficial începând cu anii 1940 şi produsul constructorului de automobile din Munchen a fost inspirată, iniţial, de culoarea maşinii. Dar am descoperit că ambele au foarte multe în comun, în special transmit sentimentul de libertate.