Stiri despre suspendare traian basescu

  142 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • UPDATE Preşedintele Klaus Iohannis cere retragerea şefului PSD. Liviu Dragnea, condamnat la doi ani cu suspendare în dosarul „Referendumul”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Preşedintele Klaus Iohannis cere retragerea şefului PSD. Liviu Dragnea, condamnat la doi ani cu suspendare în dosarul „Referendumul”

  Magistraţii Curţii Supreme l-au condamnat, vineri, la doi ani de închisoare cu suspendare pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Procurorii au cerut închisoare cu executare pentru Dragnea, după ce în primă instanţă a primit un an de închisoare cu suspendare. Sentinţa definitivă a fost dată de un complet de cinci judecătoare.

 • Dragnea, la un pas de sentinţa definitivă: 8 aprilie, ultimul termen din  cazul „Referendumul“. Martor: „Ne-am organizat cum ne-a învăţat Dragnea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragnea, la un pas de sentinţa definitivă: 8 aprilie, ultimul termen din  cazul „Referendumul“. Martor: „Ne-am organizat cum ne-a învăţat Dragnea“

  Liviu Dragnea, la un pas de sentinţa definitivă. Curtea Supremă a judecat, joi, un nou termen al dosarului „Referendumul”. Cu această ocazie, magistraţii au anunţat că ultima şedinţa în acest caz va avea loc pe 8 aprilie. În acest caz, liderul PSD a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului organizat pentru demiterea preşedintelui Traian Băasescu.

 • Doi fraţi de cruce, Dragnea şi Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi fraţi de cruce, Dragnea şi Ponta

  Dacă deschizi un ziar şi te uiţi la „Cuprins”, nu ştii ce să citeşti mai repede: renunţarea la taxa pe bacşiş sau declaraţia lui Victor Ponta privind condamnarea lui Liviu Dragnea. Hai să citim declaraţia, dată fiind importanţa personajelor.

 • Ioan Ghişe a depus un proiect de lege pentru suspendarea lui Traian Băsescu. PNL nu-l susţine: „O năzbâtie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ioan Ghişe a depus un proiect de lege pentru suspendarea lui Traian Băsescu. PNL nu-l susţine: „O năzbâtie"

  Ioan Ghişe, senator PNL, a depus un nou proiect de lege la Parlament prin care cere demieterea preşedintelui Traian Băsescu. Prin document se atrage atenţia că referendumul din vară a fost de fapt vali, iar Ghişe cere ca Parlamentul să constate acest lucru. Ioan Ghişe nu beneficiază de susţinere nici măcar în propriul partid. Până acum, doar patru parlamentari au semnat proiectul de lege.

 • Ponta îl contrazice pe Voiculescu: „Nu este nevoie de o nouă suspendare a lui Traian Băsescu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta îl contrazice pe Voiculescu: „Nu este nevoie de o nouă suspendare a lui Traian Băsescu”

  Premierul Victor Ponta a ţinut să contrazică anumite voci din USL care vorbeau de o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. Ponta a precizat că acesta colaborează pentru stabilitatea României şi respectă acordul de coabitare. Nu de aceeaşi părere este şi preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, care anunţat o nouă încercare de suspendare a lui Traian Băsescu în perioada următoare.

 • Ponta anunţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta anunţă "soluţia finală": Băsescu, suspendat. Crin Antonescu numeşte premierul

  Victor Ponta a explicat care ar putea fi una dintre variantele de luat în calcul după alegerile din 9 decembrie. Dacă Traian Băsescu nu va desemna premierul susţinut de USL, atunci se va trece la o nouă suspendare a preşedintelui. În acest context, Crin Antonescu, în calitate de preşedinte al Senatului, va deveni interimar şi va putea desemna premierul.

 • Ponta despre o nouă suspendare: E posibil, dar nu e probabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta despre o nouă suspendare: E posibil, dar nu e probabil

  Premierul Victor Ponta a ţinut să infirme teoriile care susţineau că USL pregăteşte o nouă suspendare a preşedintelui, după alegerile din 9 decembrie. Ponta susţine că o nouă criză politică nu ar face bine nimănui, iar în cele din urmă Traian Băsescu va înelege că trebuie să dea un premier din partea majorităţii politice.

 • Băsescu, despre alegeri: „Vom avea de suportat ruşinea de a avea observatori OSCE“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu, despre alegeri: „Vom avea de suportat ruşinea de a avea observatori OSCE“

  Traian Băsescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni că România este suspectată că nu poate organiza alegeri libere după frauda de la referendum. Mai mult de atât, vom avea de suportat ruşinea de a avea observatori OSCE la alegerile din 9 decembrie. Şeful statului a mai atras atenţia că atacurile continue ale politicienilor la instituţiile statului arată că avem o clasă politică care nu înţelege funcţionarea statului de drept.

 • Urne speciale în fiecare secţii de votare. Vezi cum se pot solicita
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urne speciale în fiecare secţii de votare. Vezi cum se pot solicita

  În fiecare dintre cele 29 de secţii de votare din judeţ va exista câte o urnă specială, cu care membrii biroului electoral al secţiei se vor putea deplasa, la cerere, la alegătorii imobilizaţi la pat sau care, din motive de sănătate, nu pot ajunge la secţie.

 • Cât costă referendumul de duminică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât costă referendumul de duminică

  Guvernul a alocat Sălajului pentru organizarea referendumului de duminică aproape 900.000 de lei. Suma nu include costul buletinelor de vot şi a celorlalte materiale asigurate prin Ministerul Administraţiei şi Internelor.

 • Câte buletine de vot poţi primi la referendumul de mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câte buletine de vot poţi primi la referendumul de mâine

  Cei care participă mâine la vot pot primi maxim două buletine de vot pentru referendum, spun reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Tulcea. Asta se va întâmpla numai în cazul în care persoana care votează a greşit atunci când a aplicat ştampila.

 • Buletine de vot pentru electoratul turist din deltă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buletine de vot pentru electoratul turist din deltă

  În baza unei analize realizate de primarii din localităţile Deltei Dunării, Biropul Electoral Judeţean a dispus suplimentarea numărului de buletine de vot pentru localităţile de interes turistic. În total, 3.600 de buletine de vot sunt puse la dispoziţie pentru turiştii care au venit în deltă.

 • Afişele cu Dan Voiculescu, reclamate la Biroul Electoral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afişele cu Dan Voiculescu, reclamate la Biroul Electoral

  Astăzi Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Tulcea a respins plângerea înaintată la începutul săptămânii de către reprezentanţii Partidului Conservator din judeţul Tulcea.  PC-iştii pot contesta decizia la Biroul Electoral Central în termen de 48 de ore de la afişare.

 • Trei ghinioane care ne-ar putea urmări la referendum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei ghinioane care ne-ar putea urmări la referendum

  Subprefectul Corvin Bangu a prezentat astăzi public cele trei mari vulnerabilităţi ale scrutinului de duminică. Punctual, acesta a explicat ce vor face Biroul Electoral Judeţean şi Instituţia Prefectului  în cazul în care întâmpină astfel de probleme.

 • Cât costă referendumul la Tulcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât costă referendumul la Tulcea

  Pentru organizarea referendumului din data de 29 iulie 2012, judeţul Tulcea a primit suma de 640.000 de lei, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, subprefectul Corvin Bangu. Iată cum urmează să fie împărţiţi banii

 • Deţinuţii închişi în Penitenciarul Timişoara vor vota la referendum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deţinuţii închişi în Penitenciarul Timişoara vor vota la referendum

  Până în prezent, un număr de 972 de persoane închise în Penitenciarul Timişoara îndeplinesc condiţiile prevăzute în vederea exercitării dreptului de vot, însă, dintre acestea, până astăzi, 812 persoane şi-au manifestat intenţia de a vota printr-o solicitare scrisă, adresată preşedintelui Biroului Electoral al secţiei de votare.

Modifică Setările