Stiri despre supusi

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • UPDATE Reacţia supuşilor lui Erdogan la criticile foştilor amirali faţă de proiectul Canalului Istanbul şi islamizarea armatei. 10 amirali, arestaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Reacţia supuşilor lui Erdogan la criticile foştilor amirali faţă de proiectul Canalului Istanbul şi islamizarea armatei. 10 amirali, arestaţi

  Înalţi oficiali turci au condamnat duminică o scrisoare deschisă semnată de peste 100 de amirali în retragere avertizând împotriva ameninţării reprezentate în opinia lor de proiectul "Canal Istanbul", dorit de preşedintele Recep Tayyip Erdogan, pentru un tratat care garantează trecerea liberă prin strâmtoarea Bosfor, notează AFP. 10 amirali au fost deja reţinuţi. Parchetul din Ankara a anunţat că au fost emise mandate de arestare pentru aceştia.

 • Principele şi supuşii, odele şi criticile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Principele şi supuşii, odele şi criticile

  Principelui îi stă în putere să-şi decoreze supuşii, să le ofere onoruri. El nu trebuie să dea explicaţii. Ţine de mecanismul Puterii. Chiar şi în democraţie. Preşedintele Băsescu nu trebuie să-şi explice gestul de a decora intelectualii pe care-i consideră merituoşi. El dispune de această putere, iar cetăţenii sînt, cred eu, suficient de inteligenţi încît să înţeleagă gestul. Doar ei l-au ales.

 • Prima şi ultima ispită a
umanităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima şi ultima ispită a umanităţii

  Istoria este repetabilă. Chiar şi în domeniul ispitelor,  unde nimic nu este nou sub soare. Ispita primordială a umanităţii tinde să devină ispita contemporaneităţii. Omul este pe cale să domine universul material, prin tehnologie şi cunoaştere, dar tinde să rateze perfecţionarea celui spiritual. Unii vor să domine peste sufletele celorlalţi: să fie dumnezeii semenilor lor.

 • Unii oameni se nasc supuşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unii oameni se nasc supuşi

  Există persoane care se nasc cu sindromul „Da, să trăiţi!“, adică iau de bune şi urmează sfaturile pe care le primesc, de la prieteni sau de la şefi, fără să se gândească prea mult la ele.

Modifică Setările