Stiri despre supliment alimentar

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Institutul Cantacuzino doreşte relansarea Polidinului, nu ca medicament ci ca supliment alimentar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Institutul Cantacuzino doreşte relansarea Polidinului, nu ca medicament ci ca supliment alimentar

  Comandantul Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino”, colonel doctor Florin Oancea, a declarat că Institutul va scoate pe piaţă până la sfârşitul acestui an produsul Orostim, un supliment alimentar şi are în plan relansarea polidinului, tot ca supliment alimentar, iar acesta ar putea fi disponibil într-an sau doi.

 • 7 lucruri pe care nu le ştiai despre lăptişorul de matcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 lucruri pe care nu le ştiai despre lăptişorul de matcă

  Un produs apicol, 100% natural, cu proprietăţi minune, lăptişorul de matcă a devenit popular în rândul persoanelor interesate de tratamente naturiste şi un stil de viaţă sănătos din întreaga lume. Într-un stup, matca este regina albinelor, cea care depune ouăle şi dă viaţă coloniei şi foarte important, albina cu cele mai mari dimensiuni şi cea mai lungă viaţă.

 • Vitamine indispensabile femeilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vitamine indispensabile femeilor

  Imunitatea ta are nevoie de vitamine pentru a-ţi menţine starea de sănătate. În special organismul femeilor are nevoie de un complex de vitamine, cât şi de evitarea consumului de alcool şi tutun.

 • Omega 3,
unul dintre cele mai
râvnite suplimente alimentare,
obţinut în laborator
de cercetătorii din
Cluj. În proces au
folosit o algă din Pacific
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omega 3, unul dintre cele mai râvnite suplimente alimentare, obţinut în laborator de cercetătorii din Cluj. În proces au folosit o algă din Pacific

  Cercetători din Cluj lucrează la un proiect prin care vor să obţină, din biodiesel, produse care să îmbunătăţească viaţa precum Omega 3, acid citric - des întrebuinţat în industria alimentară - , plastic vegetal care se degradează mult mai repede. Ei vor să ofere o tehnologie rentabilă financiar pentru obţinerea acestor produse. Acizii graşi Omega 3 au multiple beneficii, iar cei produşi la Cluj ar putea fi consumaţi şi de vegetarieni.

 • Cum îţi menţine coenzima Q10 sănătatea inimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi menţine coenzima Q10 sănătatea inimii

  Cu siguranţă ştii cât de importantă este această coenzimă pentru a păstra tenul veşnic tânăr. Însă, ea are numeroase alte beneficii pentru sănătate. Iată cum îţi menţine coenzima Q10 sănătatea inimii!

 • Spirulina şi beneficiile sale asupra sănătăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spirulina şi beneficiile sale asupra sănătăţii

  Scade riscul contractării unor virusuri, oferă protecţie împotriva cancerului de colon, reduce nivelul colesterolului rău (LDL), conţine de cinci ori mai mult betacaroten decât morcovii, are mai mult de 50% proteine pure şi poate să echivaleze o masă completă. Iată doar câteva dintre beneficiile spirulinei, un „superaliment“ oferit de natură.

 • Cât de eficiente sunt suplimentele alimentare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de eficiente sunt suplimentele alimentare?

  Elogiate de companiile producătoare, substanţele necesare organismului şi incluse în compoziţia diverselor „pilule minune” sunt de multe ori ineficiente. Ba chiar pot fi dăunătoare când preparatele sunt supradozate.

Modifică Setările