Stiri despre supermarketuri

  102 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Îmbulzeală la cumpărături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îmbulzeală la cumpărături

  Străzile municipiului Târgovişte au fost supra aglomerate la acest sfârşit de săptămână.

 • Marii producători şi procesatori de carne din Brăila:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marii producători şi procesatori de carne din Brăila: "Cea mai bună carne n-ar trebui să coste mai mult de 16 lei kilogramul!"

  La Brăila, carnea este scumpă - o spun specialiştii, o recunosc şi cumpărătorii - deşi, potrivit unui mare producător din judeţ, cel mai scump kilogram de carne n-ar trebui să depăşească 16 lei. Potrivit unor raportări de dată recentă ale Ministerului Agriculturii, la Brăila, s-ar practica cele mai mari preţuri din ţară la carne, deşi avem cel puţin trei mari producători-procesatori în judeţ: „Caruz", „Marex" şi „A

 • Goana cumpărăturilor de Paşte în ţările vecine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Goana cumpărăturilor de Paşte în ţările vecine

  Preţurile din supermarketurile aflate peste graniţă sunt cu până la 30% mai mici decât în România. Gospodinele s-au urcat zilele acestea la volan şi au trecut graniţa pentru aprovizionarea de Paşte. Fie că s-au dus la unguri, la sârbi sau la bulgari, românii au făcut economii serioase.

 • Revista presei:Cinci supermarketuri noi la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revista presei:Cinci supermarketuri noi la Cluj

  Lanţurile de supermarketuri şi magazine tip discount au planuri de extindere în acest an. Două magazine Plus, un Penny Market, un Carrefour Express şi încă o unitate discount în complexul Morava urmează să se deschidă în municipiul Cluj-Napoca.

 • Câteva ore până la închiderea marilor centre comerciale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câteva ore până la închiderea marilor centre comerciale

  De Crăciun nu se lucreză în nicio instituţie, excepţie făcând spitalul judeţean şi o farmacie. Administratorii societăţilor au luat decizia de a prelungi programul pentru zilele de sărbători cu până la trei ore în fiecare zi.

 • Aglomeraţie la marile centre comerciale din Târgovişte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aglomeraţie la marile centre comerciale din Târgovişte

  Sute de târgovişteni au sfidat criza financiară şi au luat cu asalt supermarketurile. Administratorii societăţilor au luat decizia de a prelungi programul pentru zilele de sărbători cu până la trei ore în fiecare zi.

Modifică Setările