Stiri despre supererou

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Hyundai
Kona Iron Man - o serie limitată pentru adulţii care iubesc supereroii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Hyundai Kona Iron Man - o serie limitată pentru adulţii care iubesc supereroii

  Hyundai a prezentat publicului ediţia specială a SUV-ului Kona inspirată de costumul lui Iron Man. Modelul va fi disponibil pe bază de comandă, într-o serie limitată, începând din primul trimestru al anului 2019. Kona Iron Man este cel mai recent proiect dezvoltat în urmă colaborării Marvel-Hyundai, după ce în vară aceastui an Veloster Turbo, Kona şi Santa Fe au apărut în producţia Marvel Studios “Omul Furnică şi Viespea.”

 • Obsedat de Superman: a făcut 23 de operaţii estetice ca să semene cu personajul preferat, în ciuda avertismentelor medicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obsedat de Superman: a făcut 23 de operaţii estetice ca să semene cu personajul preferat, în ciuda avertismentelor medicilor

  Filipinezul Herbert Chavez, în vârstă de 37 de ani, a făcut nu mai puţin de 23 de intervenţii chirurgicale pentru a se apropia cât mai mult de înfăţişarea eroului să preferat, Superman. Acesta a făcut o pasiune pentru Clark Kent în copilărie, pe când avea cinci ani, şi dorinţa de semăna leit cu celebrul personaj nu a pălit de-a lungul timpului.

 • Aşa sfârşesc supereroii: sau (Despre ce vorbim când
vorbim despre cinema)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa sfârşesc supereroii: sau (Despre ce vorbim când vorbim despre cinema)

  SUFLET Noul film al reputatului regizor mexican Alejandro G. Iñárritu, „Omul Pasăre“, cu fostul Batman Michael Keaton în rolul titular, este în acelaşi timp o satiră la adresa proliferării filmelor cu supereroi, cât şi o privire intensă în măruntaiele lumii teatrului, cum nu s-a mai făcut de mult în cinemaul american.

 • INFOGRAFIE Supereroii, o
superafacere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Supereroii, o superafacere

  Marvel şi-a transformat personajele din benzi desenate în exponenţi ai unei afaceri profitabile prin care stabileşte standarde şi colectează profituri impresionante.

 • Marvel schimbă trecutul rasist şi sexist: Căpitanul America, un afro-american, Thor va fi femeie, iar Omul de Oţel va îmbrăca un costum „superior“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marvel schimbă trecutul rasist şi sexist: Căpitanul America, un afro-american, Thor va fi femeie, iar Omul de Oţel va îmbrăca un costum „superior“

  Compania de benzi desenate Marvel a anunţat încă două schimbări importante în ceea ce priveşte înfăţişarea altor doi supereroi din curtea sa. Costumul Căpitanului America urmează să fie îmbrăcat de un bărbat afro-american, în timp ce Tony Stark va avea un costum „superior“. Strategia pare că încearcă să şteargă trecutul sexist şi rasist al personajelor.

 • FOTO
Batman, în puteri şi la 75 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Batman, în puteri şi la 75 de ani

  Pe 30 martie 1939, „Cavalerul negru“ sau „Cel mai bun detectiv al lumii“, cum i se mai spune, a debutat în benzile desenate Detective Comics 27. Curajos, periculos şi admirat, în cei 75 de ani de existenţă, „bătrânelul“ Batman a impresionat printr-o carieră serioasă de supererou.

 • Gala
Oscarurilor celebrează filmele cu eroi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala Oscarurilor celebrează filmele cu eroi

  A 86-a ceremonie a Premiilor Academiei Americane de Film îi va omagia atât pe eroii de pe micile şi marile ecrane, cât şi pe cei din benzile desenate, potrivit „The Hollywood Reporter“.

 • VIDEO Premiera săptămânii: Zeul Thor îşi aruncă ciocanul şi „ţinteşte“
box office-ul mondial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Premiera săptămânii: Zeul Thor îşi aruncă ciocanul şi „ţinteşte“ box office-ul mondial

  Puternicul Thor revine în forţă pe marile ecrane în cea mai nou producţie a studiourilor Marvel, „Thor: Întunericul/Thor: The Dark World“, care are astăzi premiera în cinematografele din România. Pelicula se anunţă un mare succes la box office-ul mondial: lansat săptămâna trecută în mai multe ţări, filmul a adunat până acum 133 de milioane de dolari.

 • Noul Batman va fi Ben Affleck
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Batman va fi Ben Affleck

  Prima şi ultima dată când actorul a interpretat rolul unui supererou (unul orb) a fost în 2003 în filmul „Daredevil”. Filmul nu a făcut încasări prea multe la boxoffice şi nici critica nu l-a iubit. Se va schimba norocul pentru Affleck de data aceasta?

 • Noul
Superman, disputat de critici, dar îndrăgit de public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Superman, disputat de critici, dar îndrăgit de public

  Cel mai recent film cu Superman, „Man of Steel: Eroul“, regizat de Zack Snyder, a avut încasări de peste 21 de milioane de dolari la lansare, propulsându-l printre favoriţii la box office-ul de weekend. Cei de la Warner Bros. se aşteaptă ca pelicula să aducă în acest weekend câştiguri în valoare de peste 100 de milioane de dolari.

 • GALERIE FOTO Portretul-robot al lui Moş Nicolae
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Portretul-robot al lui Moş Nicolae

  Am pornit în căutarea unui desen care să îl ilustreze pe Moş Nicolae cât mai aproape de realitate, aşa cum îl văd copiii din zilele noastre. La drept vorbind, câţi dintre noi ştiu exact cum arată cel care ne lasă cadouri şi beţe în ghete în fiecare an?

 • Statesman, erou pe timp de noapte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statesman, erou pe timp de noapte

  Bancher în viaţa de zi cu zi, un bărbat din Birmingham, Marea Britanie, veghează noaptea ca locuitorii oraşului să nu aibă de suferit din cauza răufăcătorilor care stau la pândă. Când se lasă întunericul, Statesman este gata să intervină acolo unde cineva strigă după ajutor. Nu este o scenă dintr-un film, ci un rol pe care şi l-a asumat.

Modifică Setările