Stiri despre supereroi

  51 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • DC Comics anunţă că fiul lui Superman este bisexual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DC Comics anunţă că fiul lui Superman este bisexual

  Superman s-a îndrăgostit de un reporter şi acum fiul său face acelaşi lucru, deşi de data aceasta interesul romantic al super-eroului este un bărbat numit Jay. DC Comics a anunţat luni că noul Superman, fiul lui Clark Kent şi Lois Lane, va avea o relaţie romantică cu un prieten de sex masculin.

 • Apel pentru salvarea unei generaţii: copiii rămaşi singuri acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apel pentru salvarea unei generaţii: copiii rămaşi singuri acasă

  Peste 4 milioane de români au plecat din România în ultimii 20 de ani.  Fiecare dintre aceştia are o poveste. În urma lui rămâne o ţară mai tristă, un sat sau un oraş mai gol, o familie mistuită de dor. Un copil care se întreabă: De ce au plecat mami şi tati? Nu mă mai iubesc?

 • Românii au nevoie acum de supereroi. Adică de tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii au nevoie acum de supereroi. Adică de tine

  Trăim vremuri în care totul se transformă în jurul nostru cu o rapiditate fantastică. Sub asaltul COVID-19 lumea de astăzi nu mai seamănă cu cea de ieri, iar cea de mâine va fi complet diferită. Lucrurile se schimbă cu rapid, tiparele de interacţiune socială se rescriu.

 • Test de cultură generală: Mare şi tare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test de cultură generală: Mare şi tare

  Te crezi as în noţiuni de cultură generală? Vezi cât eşti de informat cu ajutorul acestor 27 de întrebări, clasificate pe mai multe domenii de interes.

 • Costumaţi în supereroi, un grup de poliţişti a „descins” la Spitalul Municipal ca să împartă cadouri printre copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Costumaţi în supereroi, un grup de poliţişti a „descins” la Spitalul Municipal ca să împartă cadouri printre copii

  Un grup de poliţişti orădeni s-a costumat, marţi, în supereroi, şi a „descins” la Spitalul Municipal Gavril Curteanu ca să le facă o mică surpriză copiii internaţi, acţiunea fiind pregătită în mare taină de mai bine de o lună, de agentul Sebastian Drimbe, celebru deja în mediul online, pentru că postează pe Facebook selfie-uri în care anunţă prezenţa radarului în trafic.

 • „O furnică duce-n spate...“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „O furnică duce-n spate...“ VIDEO

  La trei ani după primul film cu Omul-Furnică, „Omul-Furnică şi Viespea“, cu aceiaşi interpreţi principali, Paul Rudd, Evangeline Lilly şi Michael Douglas, este un reuşit film „de vară“, cu umor şi efecte speciale, care duce însă nivelul de fantasmagorie (pseudo-ştiinţifică) la un nivel inimaginabil nu mai departe de-acum câţiva ani.

 • Amazoana în WWI VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amazoana în WWI VIDEO

  SUCCES Noua superproducţie „Wonder Woman“, cu israelianca Gal Gadot în rolul titular, resetează cu mult fler universul DC Comics, după eşecul înregistrat anul trecut cu „Batman vs. Superman“. Filmul tratează cu actualele spaime pre-război ale umanităţii, la 100 de ani de la conflagraţia Primului Război Mondial.

 • VIDEO Comic Con, cu vedete din seriale celebre şi supereroi români şi bulgari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Comic Con, cu vedete din seriale celebre şi supereroi români şi bulgari

  Mii de tineri au luat cu asalt Romexpo în acest weekend pentru o nouă ediţie a Comic Con. Costume de supereroi, de personaje negative sau pozitive din seriale sau din benzi desenate, actori din blockbustere pe micul sau marele ecran, jocuri video şi un târg de produse de gen, toate acestea s-au regăsit timp de trei zile la Bucureşti.

 • Mutantul în iarnă VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mutantul în iarnă VIDEO

  REUŞITĂ Regizorul James Mangold demonstrează, prin „Logan“, că se poate face film cu supereroi care să arate ca un film adevărat, nu doar ca un popcorn-movie.

 • Duzina de ticăloşi VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duzina de ticăloşi VIDEO

  GOTHAM Filmul „Suicide Squad“ / „Brigada sinucigaşilor“, scris şi regizat de David Ayer, este atât de sumbru şi întunecat, ducând „Universul Extins DC Comics“ la un asemenea nivel de violenţă, încât filmele mai vechi cu Batman sau Superman par acum o joacă de copii.

 • Magneto la Auschwitz VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magneto la Auschwitz VIDEO

  NIMICIRE Spre deosebire de precedentul film al seriei „X-Men“, regizat tot de Bryan Singer, care era un SF solid, noua producţie cu mutanţi, „X-Men: Apocalypse“, este o fantasmagorie halucinantă, care reuşeşte însă să atingă puncte importante ale mentalului colectiv.

 • Cine sunt cascadorii care se ascund în spatele supereroilor din filme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt cascadorii care se ascund în spatele supereroilor din filme

  Îşi pun propria viaţa în pericol să ofere credibilitate celor mai neînfricaţi eroi ai cinematografiei, însă puţini ştiu cine se află în spatele cascadoriilor care ne lasă cu gura căscată în faţa marilor ecrane. Site-ul Movieplot a realizat o listă cu 12 dubluri ale personajelor legendare, devenite celebre în întreaga lume.

 • Şi supereroii mor, nu-i aşa? VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi supereroii mor, nu-i aşa? VIDEO

  Filmul „Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii“ îşi propune să-i aducă pentru prima oară pe marele ecran pe cei doi megaeroi DC Comics, dar nu reuşeşte decât să-i anihileze pe amândoi, cele două iconuri subculturale fiind descărnate de tot ceea ce le făcea unicitatea.

 • O nouă „minune“ Marvel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă „minune“ Marvel

  FANTEZIE Cu toată aparenta neseriozitate, filmul „Ant-Man“ / „Omul-Furnică“ este în întregime reprezentativ pentru cultura supereroilor, promovată de celebrele studiouri americane, beneficiind în plus de mult umor şi de efecte speciale de excepţie.

 • De ce aş vrea să fiu supererou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce aş vrea să fiu supererou

  Supereroul discută filosofie cu Zeus la o cafea sau e chinuit de Hades, el nu are cale de mijloc. Dar ce ai face TU dacă ai avea super-puteri?

 • Oscar 2015 a întors spatele supereroilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oscar 2015 a întors spatele supereroilor

  Oscar 2015. Filmul „Birdman/Omul pasăre sau virtutea nesperată a ignoranţei“, marele câştigător al celei de-a 87-a ediţii a premiilor Academiei Americane de Film, confirmă că Hollywoodul s-a săturat de blockbusterele comerciale şi vrea o întoarcere la artă.

 • Cinci actori de top care nu au avut succes în roluri de supereroi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci actori de top care nu au avut succes în roluri de supereroi

  George Clooney, Ben Affleck şi Halle Berry sunt doar câţiva dintre actorii de top de la Hollywood care, înainte de „explozia“ filmelor cu supereroi, nu au reuşit să impresioneze într-un film dedicat personajelor de benzi desenate.

 • Aşa sfârşesc supereroii: sau (Despre ce vorbim când
vorbim despre cinema)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa sfârşesc supereroii: sau (Despre ce vorbim când vorbim despre cinema)

  SUFLET Noul film al reputatului regizor mexican Alejandro G. Iñárritu, „Omul Pasăre“, cu fostul Batman Michael Keaton în rolul titular, este în acelaşi timp o satiră la adresa proliferării filmelor cu supereroi, cât şi o privire intensă în măruntaiele lumii teatrului, cum nu s-a mai făcut de mult în cinemaul american.

Modifică Setările