Stiri despre supa crema

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se prepară inedita supă cremă de
rucola cu cimbru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară inedita supă cremă de rucola cu cimbru

  Un preparat original şi gustos, supa cremă de rucola cu cimbru este uşor de preparat şi va fi cu siguranţă pe gustul celor mari şi mici. Vă prezentăm mai jos paşii prin care puteţi realiza această supă cremă.

 • Supa care te ajută să ţii răceala la distanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supa care te ajută să ţii răceala la distanţă

  Vremea urâtă cere o mâncare şi un ceai cald. În plus, în acest fel îi vei da organismului tău o veritabilă porţie de substanţe nutritive benefici dacă ştii cum să combini corect alimentele.

 • Motivele pentru care supa te poate îngrăşa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele pentru care supa te poate îngrăşa

  Un preparat uşor de pregătit, ideal pentru zilele răcoroase, supa este recomandată pentru perioadele în care vrei să te refaci rapid după o răceală sau când îţi doreşti să slăbeşti.Totuşi, există posibilitatea să te îngraşi chiar dacă mănânci frecvent supe. Află care pot fi motivele!

 • Supe cremă pentru detoxificare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supe cremă pentru detoxificare

  Supele nu sunt doar un simple preparate culinare care să îţi potolesc foamea. Cu ajutorul lor vei putea să elimini toxinele din corp şi să te bucuri de o sănătate de fier.

 • Cum preparăm cea mai gustoasă supă cremă de leurdă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum preparăm cea mai gustoasă supă cremă de leurdă

  Leurda, supranumită şi usturoiul sălbatic datorită mirosului pe care îl emană, este unul dintre primii vestitori ai primaverii şi este o plantă tot mai folosită în bucătăria românească.

 • Supă-cremă de conopidă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supă-cremă de conopidă

  O poţi conserva în oţet alături de gogoşari, poţi prepara piure sau, pentru împătimiţii de supă, o poţi transforma în cea mai bună supă-cremă. Important este să adaugi unt şi să o pasezi până când capătă o consistenţă fină.

 • Supă-cremă de ciuperci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supă-cremă de ciuperci

  Se spune că gustul ciupercilor i-a cucerit atât de tare pe faraonii din Egiptul Antic, încât le-au decretat legume regale şi niciun om de rând nu avea voie să se apropie de ele. Vremurile s-au schimbat, iar acum din delicioasele ciuperci poţi găti preparate fel de fel!

 • Supă-cremă de conopidă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supă-cremă de conopidă

  Când cumperi conopidă, ai grijă ca suprafaţa acesteia să fie fermă şi compactă, florile lipite şi frunzele verzi. Nu spăla conopida dacă n-o găteşti imediat, pentru că ea trebuie ferită de umezeală. Pentru această supă-cremă de conopidă, poţi păstra leguma maximum 4 zile într-o pungă perforată.

 • Cum să convingi copilul să mănânce sănătos: sfaturi simple şi de efect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să convingi copilul să mănânce sănătos: sfaturi simple şi de efect

  Cum să convingi copilul să mănânce sănătos. În primii ani de viaţă, părinţii sunt îngrijoraţi pentru că micuţii lor refuză cu încăpăţânare să mănânce legume. Deşi pare aproape imposibil să-i convingi că este spre binele lor să guste broccoli, spanac, mazăre sau morcovi, specialiştii în parenting au câteva sfaturi care pot face lucrurile mai uşoare.

 • Supă-cremă de ciuperci cu smântână şi crutoane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supă-cremă de ciuperci cu smântână şi crutoane

  Supele cremă pot fi vedetele oricărui meniu. Important este ingredientul principal. În acest caz vă propunem o supă-cremă de ciuperci cu smântână şi crutoane, care, cu siguranţă, va fi vedeta acestei zile.

 • Cum să faci supă cremă de dovlecei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să faci supă cremă de dovlecei

  În perioada aceasta trebuie să ai mai multă grijă de tine şi de sănătatea ta, astfel meniul trebuie să fie variat şi să aibă la bază cât mai multe legume proaspete. Iată reţeta care se încadrează perfect în această categorie.

 • Supă cremă de busuioc şi roşii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supă cremă de busuioc şi roşii

  Secretul acestei supe cremoase constă în utilizarea untului. Prepar-o şi tu şi serveşte-o celor dragi la masa de prânz.

 • Cum prepari o delicioasă supă cremă de spanac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum prepari o delicioasă supă cremă de spanac

  Dacă te-ai săturat de mâncarea de spanac din copilărie, pe care părinţii te obligau să o mănânci, dar vrei să beneficiezi în continuare de numeroşii nutrienţi ai acestei plante, optează pentru o supă cremă de spanac. Încearcă o reţetă uşoară prin care preparatul este gata în doar 45 minute.