Stiri despre summitul de la milano

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pentru a primi gaze ruseşti, acum depindem şi de Kremlin, şi de UE. Putin: Aprovizionarea prin Ucraina este „riscantă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pentru a primi gaze ruseşti, acum depindem şi de Kremlin, şi de UE. Putin: Aprovizionarea prin Ucraina este „riscantă“

  România primeşte gaze ruseşti care, până să ajungă la graniţa noastră, tranzitează Ucraina. În contextul în care, la summit-ul Europa-Asia, preşedintele rus Vladimir Putin a cerut UE să sprijine Ucraina în plata restanţelor acestei ţări către Rusia, iar tranzitul prin Ucraina este „riscant“, putem deduce că acum depindem şi de deciziile de la Bruxelles în această chestiune.

 • Trei întâlniri în 12 ore între Poroşenko şi Putin: acord îndoielnic privind furnizarea de gaze ruseşti Ucrainei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei întâlniri în 12 ore între Poroşenko şi Putin: acord îndoielnic privind furnizarea de gaze ruseşti Ucrainei

  Preşedintele rus, Vladimir Putin, şi liderul de la Kiev, Petro Poroşenko, au avut trei întâlniri în mai puţin de 12 ore, în cadrul Summitului Asia Europa de la Milano. Însă, „nu am ajuns la niciun rezultat concret asupra problemei legate de furnizarea de gaze”, potrivit lui Poroşenko citat de „La Repubblica”. Totuşi, în opinia lui Putin, Rusia a ajuns la o înţelegere privind furnizarea de gaze Ucrainei „cel puţin pe perioada acestei ierni“.

 • După uralele cu care a fost primit în Serbia, Putin va avea parte de discuţii incomode, la Milano
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După uralele cu care a fost primit în Serbia, Putin va avea parte de discuţii incomode, la Milano

  Cu câteva ore înainte ca preşedintele Federaţiei Ruse să se reîntâlnească cu preşedintele Ucrainei - stat european liber să îşi aleagă singur viitorul -, un dialog dedicat posibilelor evoluţii ulterioare, ale raporturilor, acum tensionate, dintre Moscova şi Kiev, dintre Moscova şi Bruxelles, dintre Kremlin şi Casa Albă a inclus un flux de date, nuanţări şi predicţii de interes general, la postul public de radio.

 • Criza ucraineană eclipsează summitul Europa-Asia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza ucraineană eclipsează summitul Europa-Asia

  Vladimir Putin este considerat vedeta Summitului Europa-Asia care începe joi la Milano, în Italia, unde preşedintele rus şi omologul său ucrainean Petro Poroşenko urmează să se întâlnească vineri dimineaţa, în prezenţa principalilior lideri europeni, relatează AFP.

Modifică Setările