Stiri despre suhaia

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Forţa naturii în imagini surprinzătoare. Lacul Suhaia, înainte ca autorităţile să înceapă deversarea controlată pe o porţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Forţa naturii în imagini surprinzătoare. Lacul Suhaia, înainte ca autorităţile să înceapă deversarea controlată pe o porţiune

  Autorităţile din Teleorman au hotărât, în urma a două şedinţe a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), coborârea cotei deversorului Lacului Suhaia pe o lungime de 30 de metri, cu 30 de centimetri. Peste 250 de pompieri, jandarmi, angajaţi de la Apele Române lucrau, luni seară, la întărirea digurilor de est şi vest ale lacului.

 • UPDATE VIDEO Imagini de sus cu lucrările făcute la digul unui lac din Teleorman. Apele Române din Mureş au trimis şi o echipă de intervenţie rapidă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE VIDEO Imagini de sus cu lucrările făcute la digul unui lac din Teleorman. Apele Române din Mureş au trimis şi o echipă de intervenţie rapidă

  Autorităţile din Teleorman a decis, luni, 2 aprilie, într-o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, să deversează controlat o cantitate de apă din lacul Suhaia care va inunda circa 500 de metri de teren agricol pentru a preveni inundarea altor aproximativ 2.000 de hectare dacă digul de vest va ceda. Momentan, pompe de foarte mare capacitate, aduse din judeţul Mureş, scot apa din lac şi o varsă în Dunăre.

 • Percheziţii la locuinţa copreşedintelui PNL Teleoman, Costel Barbu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Percheziţii la locuinţa copreşedintelui PNL Teleoman, Costel Barbu

  Costel Barbu, copreşedintele PNL Teleorman s-a trezit cu mascaţii la uşă. Serviciul de Combatere  a Crimei Organizate din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman au descins la locuinţa liderului PNL din comuna Suhaia în căutare de acte, arme şi droguri.

 • Un fost primar care nu mai are dreptul să candideze îşi bagă soţia la înaintare în alegeri: „Nu prea are încredere în ea, dar eu o să-i fiu alături“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un fost primar care nu mai are dreptul să candideze îşi bagă soţia la înaintare în alegeri: „Nu prea are încredere în ea, dar eu o să-i fiu alături“

  Costel Barbu, fost primar al comunei Suhaia din Teleorman, declarat incompatibil şi suspendat din funcţie, a găsit o soluţie inedită pentru a avea continuitate la cârma comunei. Aflat în imposibilitatea de mai candida, fostul edil, care deţine şi funcţia de co-preşedinte al PNL Teleorman, şi-a pus soţia să candideze în locul lui la alegerile din iunie 2016.

 • Şase arii naturale protejate din Teleorman sunt scoase la mezat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şase arii naturale protejate din Teleorman sunt scoase la mezat

  Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatologice a lansat a cincea sesiune pentru preluarea în custodie a ariilor naturale protejate de interes naţional şi comunitar. În Teleorman, au fost scoase ”la licitaţie”, şase astfel de arii naturale printre care se numără rezervaţia naturală Suhaia, Ostrovul Gâsca şi Pădurea Troianul.

 • Şoferul care a luat viaţa celor doi tineri era BĂUT!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şoferul care a luat viaţa celor doi tineri era BĂUT!

  Doi tineri care urmau să se căsătorească au fost spulberaţi pe marginea drumului de un bolid scăpat de sub control. Poliţia a stabilit că şoferul care a luat viaţa celor doi gonea cu viteze ameţitoare şi consumase băuturi alcoolice. Cu toate acestea s-a considerat că nu prezintă pericol public şi va fi cercetat în stare de libertate.

 • Nuntă în cer! Doi tineri au fost spulberaţi pe margine drumului de un bolid scăpat de sub control
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nuntă în cer! Doi tineri au fost spulberaţi pe margine drumului de un bolid scăpat de sub control

  Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un mod brutal aseară, în comuna Suhaia. După ce au chefuit într-un bar din localitate, alături de mai mulţi prieteni, tinerii, Gabriela, de 20 de ani şi Marian, logodnicul acesteia, de 25 de ani, au fost spulberaţi de pe marginea drumului de o maşină care gonea, potrivit martorilor, cu peste 160 kilometri la oră. Ambii au murit pe loc.

 • Alcoolul l-a făcut “irezistibil”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alcoolul l-a făcut “irezistibil”

  Alcoolul i-a luat minţile unui bărbat de 20 de ani. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii teleormăneni pentru tentativă de viol asupra unei tinere de 18 ani.

 • Poliţiştii din Zimnicea au tras cu arma pentru a prinde hoţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii din Zimnicea au tras cu arma pentru a prinde hoţii

  În timp ce efectuau serviciul de patrulare de noapte, un echipaj al Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Suhaia a prins în flagrant un grup de persoane care furau bunuri din curtea unui teleormănean. Bunurile erau urcate într-o autoutilitară, iar hoţii au fugit în direcţia oraşului Zimnicea.

 • Hoţi de fier vechi prinşi în flagrat de poliţişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţi de fier vechi prinşi în flagrat de poliţişti

    Un echipaj de siguranţă publică din cadrul Secţiei Rurale nr. 9 Videle, aflat în serviciul de patrulare, a oprit pentru control o autoutilitară care circula pe raza localităţii Blejeşti, către Videle. În maşină, oamenii legii au găsit 25 de bucăţi de ţeavă metalică de câte trei metri lungime şi 14 cm diametru.

 • Prinşi în flagrant la furat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinşi în flagrant la furat

    Poliţiştii din mediul rural descoperă din ce în ce mai multe cazuri de furt, marea majoritate a hoţilor fiind prinşi în flagrant, în timpul patrulării agenţilor. Zilele trecute, agenţii din Suhaia au observat trei tineri şi un autoturism fără numere de înmatriculare, în zona canalului de irigaţii al localităţii.

 • Cinci bărbaţi au fost prinşi în flagrant la furt de fier vechi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci bărbaţi au fost prinşi în flagrant la furt de fier vechi

    Cinci bărbaţi din Zimnicea şi Roşiorii de Vede au fost prinşi în timp ce furau fier vechi de la două societăţi comerciale, pentru a-l vinde apoi la centrele de colectare, să facă rost de bani. Ambele cazuri s-au petrecut pe timpul nopţii, iar hoţii au fost prinşi de poliţiştii care făceau patrulare.

 • Primarul de la Suhaia trimis în judecată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul de la Suhaia trimis în judecată

  De când a câştigat funcţia de edil şef al primăriei din comuna Suhaia, Costel Barbu a încercat ca cetăţenii să reintre în posesia Bălţii din localitate, care a fost concesionată omul de afaceri Dinu Eduard.

Modifică Setările