Stiri despre succes

  605 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Germanii de la Volkswagen sunt tot mai îngrijoraţi de succesul Dacia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Germanii de la Volkswagen sunt tot mai îngrijoraţi de succesul Dacia

  Producătorii nemţi de maşini încep să fie îngrijoraţi de succesul brandului românesc Dacia, care are din ce în ce mai mulţi cumpărători. Compania Volkswagen este preocupată de  faptul că Dacia ar putea fi preferată în locul Skodei.

 • Cluj: Rinichii unui orădean au salvat două vieţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: Rinichii unui orădean au salvat două vieţi

  Medicii de la Institutul de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, coordonate de prof. dr. Mihai Lucan, au dus la bun sfârşit în cursul zilei de ieri două operaţii de transplant renal.

 • Femeile de afaceri au succes şi pe timp de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile de afaceri au succes şi pe timp de criză

  De mai bine de doi ani oamenii de afaceri buzoieni vorbesc de criza economică, tăieri salariale şi angajaţi concediaţi. Însă nu acelaşi subiect l-au avut şi unele femei din lumea afacerilor, care nu se vaită deloc că este recesiune sau că afacerile nu mai merg la fel de bine ca altădată.

 • Marile succese ale celor mici şi creativi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marile succese ale celor mici şi creativi

  Timp de multă vreme, mărimea – în sensul de foarte mare, imens, gigantic – a fost sinonimă cu succesul. Însă de mâine, succesul va fi mai degrabă al celor mici şi dinamici, creativi şi motivaţi intrinsec. Marile corporaţii ar trebui să aducă, de fiecare dată şi în orice industrie, sinergie, economie la scară mare, eficienţă şi inovaţie. Dar de multe ori,opusul e valabil.

 • Poveste de succes: Tânăra care lucrează pentru mama lui Ethan Hawke
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poveste de succes: Tânăra care lucrează pentru mama lui Ethan Hawke

  Studenta de etnie rromă Lămâiţa Calistrache este angajată acum la un centru al Asociaţiei „Ovidiu Rom“, patronată de mama actorului. În fiecare dimineaţă, ea vine la clasa de la Şcoala 147 din Sectorul 5, unde le îndrumă primii paşi în viaţă copiilor rromi.

 • Claudia Elena Colniceanu, membra trupei etno „Sânzienele”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Claudia Elena Colniceanu, membra trupei etno „Sânzienele”

  A urcat pentru prima dată pe o scenă când avea doar cinci ani, iar acum face parte dintr-o trupă etno cunoscută în tot judeţul şi nu numai, „Sânzienele”.A fost selectată să reprezinte grădiniţa de la Vintilă Vodă la un festival muzical pentru copii.

 • Victor Hănescu a trecut de Raonic, la Toronto
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Hănescu a trecut de Raonic, la Toronto

  Aflat pe locul 54 în clasamentul ATP, Victor Hănescu a debutat cu victorie la Toronto, într-un turneu cu premii totale de 2,4 milioane de dolari: 6-4, 6-4 cu Milos Raonic (Canada / 217 ATP).

 • FORBES COVER-STORY: Afacerea StarCraft - bani din sânge virtual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FORBES COVER-STORY: Afacerea StarCraft - bani din sânge virtual

  Jocurile pe calculator sunt, în egală măsură, un drog pentru consumatori şi o mină de aur pentru investitori. Succesul fenomenului StarCraft se clădeşte pe pasiune, moarte şi profit. Coreea de Sud, ţara gamingului profesionist, a implementat un filtru care blochează accesul utilizatorilor minori la jocurile tip StarCraft după miezul nopţii.

 • VIDEO Câştigătoarea Eurovision este în cădere liberă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Câştigătoarea Eurovision este în cădere liberă

  Noul ei single este un eşec. După două luni de „euforie a succesului“, Lena Meyer-Laudrut (19 ani) câştigătoarea finalei continentale a Eurovision, coboară abrupt cu picioarele pe pământ, potrivit vdtonline.ro.

 • Motorul economiei româneşti, gripat de propriul succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motorul economiei româneşti, gripat de propriul succes

  Dacia nu mai face faţă comenzilor pentru Duster, model pentru care francezii aşteaptă chiar şi jumătate de an. Reprezentanţii Dacia spun că vor să urce capacitatea uzinei de la Mioveni până la un nivel maxim de 350.000 de maşini pe an sau să renunţe la modele care se vând mai slab.

 • Cartea lui Grigore Cartianu se bucură de succes la Satu Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartea lui Grigore Cartianu se bucură de succes la Satu Mare

  „Sfârşitul Ceauşeştilor” este cea mai recentă carte a editurii Adevărul, avându-l ca autor pe jurnalistul Grigore Cartianu. Cartea s-a bucurat de succes încă din primele zile, înregistrând vânzări record la târgul de carte Bookfest 2010. La Satu Mare, cărţile se vând ca pâinea caldă la chioşcurile din centrul oraşului.

 • „Divina Mantea“, apreciată de francezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Divina Mantea“, apreciată de francezi

  După ce a cucerit România prin apariţiile sale sexy, voluntare sau involuntare, (cum a fost accidentul cu sânul buclucaş de la „Dansez pentru tine“), Andreea Mantea (foto) a fost remarcată şi peste hotare.

 • „Prima Casă“ nu mai are succesul de anul trecut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Prima Casă“ nu mai are succesul de anul trecut

  Reprezentanţii instituţiilor bancare estimează că cererea de împrumuturi din partea populaţiei va creşte, chiar dacă programul guvernamental nu a reuşit să revigoreze piaţa creditelor. În ciuda scăderii preţurilor pentru locuinţe, cererea de credite imobiliare a continuat să scadă, în timp ce pentru împrumuturile de consum a crescut.

 • FCM Târgu-Mureș a promovat în liga 1!!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FCM Târgu-Mureș a promovat în liga 1!!

  FCM Târgu-Mureș a promovat matematic în prima divizie fotbalistică a României după succesul scor 2 la 1 obținut în deplasarea de la Deva! Oranj-albaștri au îndeplinit visul mureșenilor de a reveni în Liga 1 după 18 ani de absență.

 • Omul care spune nu internetului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul care spune nu internetului

  Karl-Heinz Handke, managerul Montblanc, se încăpăţânează să păstreze vie tradiţia scrisului de mână în plină eră a digitalizării şi se opune vânzării de stilouri în mediul virtual. „Forbes România“ vă dezvăluie cum se clădeşte strategia de marketing şi vânzări a Montblanc, bazată exclusiv pe elemente conservatoare.

 • Relansarea „Dilema veche“, un succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Relansarea „Dilema veche“, un succes

  Revista „Dilema veche“, relansată la 8 aprilie, a avut o creştere impresionantă a vânzărilor. Revista a apărut cu rubrici noi, un caiet tematic mai bine delimitat şi un conţinut sporit de pagini, de la 24 la 32.

 • Târgu-Mureş:Victorie pentru play-off!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Victorie pentru play-off!

  BC Mureş a revenit pe poziţia a 7-a a clasamentului ligii naţionale de baschet masculin după victoria de la Craiova, scor 79 la 59.

 • Succes susţinut de împrumuturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Succes susţinut de împrumuturi

  Părinţii Simonei Halep, campioană la junioare în 2008 la Roland Garros, au făcut mari eforturi pentru ca ea să poată face performanţă. Cu o rachetă Junior în mână, Simona Halep a intrat pentru prima dată pe terenul de tenis pe care se antrena fratele ei la vârsta de 4 ani.

 • Botoşani: Premieră :Statul învins şi pus la plată de două fetiţe!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Premieră :Statul învins şi pus la plată de două fetiţe!

  După doi ani de procese, părinţii unor gemene au primit aproape 100.000 de lei. Suma reprezintă indemnizaţiile neacordate timp de doi ani pentru una dintre fetiţe. Deşi au primit banii prin hotărârea defintivă, irevocabilă şi executorie, părinţii sunt puşi acum să dea banii înapoi.

 • Bucureşti: Artistul din ghena de pe Moşilor a stat de vorbă cu Angelina Jolie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Artistul din ghena de pe Moşilor a stat de vorbă cu Angelina Jolie

  Artistul Ion Bârlădeanu, în vârstă de 64 de ani, a fost descoperit acum aproape doi ani de patronul Galeriei H'Art din Bucureşti, Dan Popescu la o ghenă din Moşilor. I-a văzut lucrările realizate din decupaje din revistele vremii şi a decis să-i devină curator. Bârlădeanu creează prin colajele sale o lume alternativă, exprimând într-un mod ironic realitatea comunistă a vremii. Acum, colajele din revistele comuniste ale bătrâ

 • Palatul Parlamentului, asaltat de 20.000 de vizitatori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Palatul Parlamentului, asaltat de 20.000 de vizitatori

  Sub sloganul „Parlamentul deschis", 20.000 de curioşi români şi străini au vizitat duminică, Palatul Parlamentului, în cadrul unui eveniment de popularizare a celei mai mari clădiri administrative din lume.

 • Universitatea din Alba Iulia printre cele mai bine cotate din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Universitatea din Alba Iulia printre cele mai bine cotate din ţară

  Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia este singura instituţie academică din România, înfiinţată după 1990, care a obţinut în urma evaluării Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS)  calificativul de „grad de încredere ridicat“.

 • FOTOGALERIE / Galaţi: „20.000 de leghe sub mări” s-a dat ca pâinea caldă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE / Galaţi: „20.000 de leghe sub mări” s-a dat ca pâinea caldă

  În doar câteva minute, împreună cu cotidianul Adevărul, au fost distribuite mii de de volume din noua colecţie Jules Verne. Pentru a fi siguri că nu vor scăpa prima carte, zeci de cititori au aşteptat încă din zori dechiderea chioşcurilor de ziare, iar cunoscuţii vânzătoarelor şi-au făcut rezervări.

Modifică Setările