Stiri despre subprefect

  172 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Inspectorul de muncă Horaţiu Puiu a fost numit subprefect de Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inspectorul de muncă Horaţiu Puiu a fost numit subprefect de Alba

  Deşi, iniţial, au existat surse potrivit cărora Guvernul nu a mai numit prefecţi şi subprefecţi în şedinţa desfăşurată miercuri, acest lucru nu s-a întâmplat. Începând de joi, 3 mai 2011, Alba are un nou subprefect în persoana lui Horaţiu Puiu.

 • Fostul director de la ITM propus subprefect al judeţului Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul director de la ITM propus subprefect al judeţului Alba

  Guvernul condus de Răzvan Ungureanu a avut, miercuri, pe ordinea de zi o hotărâre privind numirea temporară a unui nou subprefect al judeţului Alba. Fostul subprefect Raul Tudoraşcu a renunţat la post pentru a candida pe lista PDL pentru Consiliul local Alba Iulia.

 • E oficial! Teodor Niţulescu nu mai este prefect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E oficial! Teodor Niţulescu nu mai este prefect

  Teodor Niţulescu nu mai este prefectului judeţului Teleorman. Acesta a fost eliberat din funcţie, în această după-amiază, printr-o hotărâre de Guvern semnată de premierul Mihai Răzvan Ungureanu. Prerogativele de prefect au fost preluate de subprefectul Victoriţa Diaconu.

 • Blonda de la Prefectură şi-a dat demisia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blonda de la Prefectură şi-a dat demisia

  După ce ieri, deputatul PDL Bihor, Ştefan Sermi, şi-a anunţat demisia din fruntea partidului, astăzi, un alt membru PDL, părăseşte funcţia de conducere. Este vorba despre subprefectul Adelina Coste, care şi-a dat demisia de la Prefectură.

 • Ginerele lui Ambrus i-a luat locul la Prefectură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ginerele lui Ambrus i-a luat locul la Prefectură

  Romer Ambrus Sandor Mihaly (UDMR), director al Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă Braşov, a fost numit în postul de subprefect al judeţului, prin decizie a Guvernului, anunţă Mediafax.

 • Subprefectul Dragoş Mircea va fi azi investit oficial în funcţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Subprefectul Dragoş Mircea va fi azi investit oficial în funcţie

  Ceremonia de învestire are loc la sediul Prefecturii, începând cu orele 10.30. Mircea Dragoş a mai ocupat funcţia de subprefect şi pe cea de prefect, în perioada 2005-2009, după care a plecat pe funcţia de inspector guvernamental.

 • Angajaţii primăriei Alexandria şi profesorii vor primi salariile restante astăzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţii primăriei Alexandria şi profesorii vor primi salariile restante astăzi

  Reprezentanţii primăriei au transmis hotărârea de Consiliu Local privind modificarea celei prin care a fost aprobat bugetul municipiului reşedinţă de judeţ aseară la Prefectură pentru a primi avizul de legalitate. Documentul de legalitate a fost înmânat de subprefecta Diaconu, primarului Drăguşin astăzi.

 • Bugetul Alexandriei ar putea fi deblocat astăzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bugetul Alexandriei ar putea fi deblocat astăzi

   Primarul Victor Drăguşin a convocat şedinţă de Consiliu Local de îndată aseară la ora 19.00 pentru a modifica hotărârea de aprobare a bugetului votată în februarie 2011. Edilul şef al muncipiului a ţinut să menţioneze încă de la începutul întâlnirii că ieri a primit din partea prefecturii o adresă.

 • Subprefecții Vasluiului, abonați la DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Subprefecții Vasluiului, abonați la DNA

  Șefii Prefecturii Vaslui sunt acuzați de falsuri și abuz în serviciu după ce au semnat diverse acte prin care împroprietăreau ilegal persoane cu zeci de hectare de pământ.

 • Braconier nedovedit, stăpân peste trei fonduri de vânătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braconier nedovedit, stăpân peste trei fonduri de vânătoare

  Fostul subrefect Cătălin Vrabie, prins în 2006 la o partidă de vânătoare neautorizată, a obţinut domenii fără licitaţie. Trei fonduri de vânătoare din Vrancea şi Galaţi au ajuns pe mâna unei asociaţii constituite anul acesta, al cărei reprezentant este fostul secretar de stat şi subprefect Cătălin Vrabie.

 • Vaslui: Subprefectul Iftimoaei, anchetat pentru uz de fals
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: Subprefectul Iftimoaei, anchetat pentru uz de fals

  Subprefectul judeţului Vaslui, Ciprian Iftimoaei, este anchetat de poliţişti pentru uz de fals, după ce, potrivit unei reclamaţii făcute de o femeie din Murgeni, ar fi modificat numărul unei anexe la o hotărâre a Comisiei Judeţene de Fond Funciar (CJFF), femeia pierzând astfel trei hectare de teren.

 • Botoşani: Directorul DSP a fost numit subprefect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Directorul DSP a fost numit subprefect

  Guvernul a adoptat ieri o hotărâre prin care numit-o pe Silvana Tudorache pe funcţia de subprefect a judeţului. Ea va fi instalată oficial pe noua funcţie sâmbătă.

Modifică Setările