Stiri despre subaru

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Record
mondial pe Transfăgărăşan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Record mondial pe Transfăgărăşan

  După stabilirea recordurile pentru maşini de tip sedan în cele mai dificile circuite din Europa: T.T. Isle of Mân în 2016 şi Nurburing în 2017, Subaru of America şi Prodrive au decis să seteze un record de viteză în premieră mondială pe cel mai spectaculos drum de munte din Europa, dacă nu din lume, adică Transfăgărăşan.

 • Test drive - Subaru XV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test drive - Subaru XV

  Când cineva pronunţă numele Subaru, mintea mea zboară în mod involuntar pe superspecialele din WRC, alături de o nălucă albastru-aurie, ce ridică în urma ei tone de praf. Pe margine fanii sunt în extaz. Cam aşa mă visam eu când mi-am propus un test cu un automobil Subaru.

 • Test drive - Toyota GT 86
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test drive - Toyota GT 86

  Atunci când Toyota şi Subaru au anunţat semnarea unui parteneriat pentru dezvoltarea unui coupe sportiv, întreaga lume auto a luat foc. Cu toţii ne-am imaginat GT-ul ca fiind rodul pasiunii dintre o Toyota Supra şi un Subaru STI.

 • Bogdan Marişca a revenit la volanul unei mașini Mitsubishi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bogdan Marişca a revenit la volanul unei mașini Mitsubishi

  Subaru Impreza STI R4 era noul proiect pe care Napoca Rally Academy, campioana naţională la echipe, îl dezvăluia odată cu startul sezonului 2012 al Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, Marco Tempestini şi Bogdan Marişca urmând să piloteze două modele ale constructorului japonez. După trei etape, Bogdan şi Sebi au luat decizia de a schimba automobilul de concurs cu acela cu care anul trecut au terminat pe locul 2 în Campionatul

 • Tulcea: Şi-a transformat maşina de curse în Rudolf!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Şi-a transformat maşina de curse în Rudolf!

  Tulceanul Daniel Pohariu face senzaţie pe străzile oraşului după ce şi-a „tunat“ maşina în ton cu apropiatele sărbători de iarnă. Cine ar fi crezut că o maşină puternică, care în vară participa la „liniuţele“ legale pe pista aeroportului, se poate transforma într-o jucărie ce stârneşte zâmbetele trecătorilor şi admiraţia copiilor?

Modifică Setările