Stiri despre stricaciuni

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • CNAIR: Au fost finalizate reparaţiile la km 17 al A2
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CNAIR: Au fost finalizate reparaţiile la km 17 al A2

  Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat sâmbătă că au fost finalizate reparaţiile la km 17 al pe A2, unde plcile de beton ale carosabilului se ridicaseră, iar la ora 8.30 circulaţia a revenit la normal.

 • 500.000
de lei pentru repararea acoperişului Bazinului Olimpic din Baia Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  500.000 de lei pentru repararea acoperişului Bazinului Olimpic din Baia Mare

  Bazinul Olimpic „Gheorghe Demeca” din Baia Mare urmează să intre în reparaţii, după ce a rămas închis vreme de aproape două luni. În cel mai scurt timp urmează să fie organziată licitaţia, pentru ca lucrările la acoperiş să înceapă. Zeci de sportivi nu se mai pot antrena de când baznul a răms închis.

 • Papagalii, spaima cablurilor de internet din Australia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Papagalii, spaima cablurilor de internet din Australia

  Reţeaua de bandă largă în valoare de 36 miliarde de dolari construită de Guvernul australian, deja criticată de clienţi, are un nou şi inedit inamic. Este vorba despre papagalii cacadu cu creastă galbenă, care secţionează cablurile, provocând pagube importante.

 • Revoltător: Sinistrații de pe Ancorei au distrus Tabăra Școlară din Stațiunea Lacu Sărat Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revoltător: Sinistrații de pe Ancorei au distrus Tabăra Școlară din Stațiunea Lacu Sărat Brăila

  Sinistrații de pe strada Ancorei cazați pentru mai bine de trei săptămâni în Tabăra de la Lacu Sărat au lăsat în urma lor dezastru. Potrivit conducerii Direcției Taberelor Școlare Brăila, aceștia au distrus băncile și le-au aruncat pe foc, au stricat 12 dușuri, au rupt cearceafurile și pernele, iar păturile primite de la Crucea Roșie le-au pus pe jos.

 • Vine apocalipsa în viile din Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vine apocalipsa în viile din Buzău

  Sute de hectare plantate cu viţă de vie sunt compromise în proporţie de până la 90 la sută din cauza gerului teribil. Stricăciunile provocate de vremea capricioasă au putut fi contabilizate abia la mijlocul acestei luni şi au generat şi un verdict: „este un an catastrofal pentru viticultura buzoiană".

Modifică Setările