Stiri despre strauss-kahn

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Strauss-Kahn, implicat şi într-un scandal de prostituţie cu minore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strauss-Kahn, implicat şi într-un scandal de prostituţie cu minore

  Dominique Strauss-Kahn este implicat într-un nou scandal sexual, fostul director al FMI figurând printre politicienii şi oamenii de afaceri care ar fi fost clienţii unui hotel de lux ce furniza prostituate, inclusive minore, relatează publicaţia Daily Mail în ediţia electronică

 • Strauss-Kahn scapă de acuzaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strauss-Kahn scapă de acuzaţii

  Fostul şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, acuzat de o cameristă că a violat-o, este pe cale să scape basma curată.

 • Strauss-Kahn scapă de acuzaţiile de agresiune sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strauss-Kahn scapă de acuzaţiile de agresiune sexuală

  Publicaţia "The New York Post" a anunţat, astăzi, că procurorii vor renunţa la acuzaţiile de agresiune sexuală împotriva fostului director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, din cauza pierderii credibilităţii victimei, Nafissatou Diallo, camerista hotelului Sofitel din metropola americană.

 • Camerista l-ar fi acuzat pe Strauss-Kahn de viol pentru că nu a plătit-o pentru sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Camerista l-ar fi acuzat pe Strauss-Kahn de viol pentru că nu a plătit-o pentru sex

  Credibilitatea victimei fostului director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, este în continuă scădere. Nafissatou Diallo, cameristă a hotelului Sofitel din New York, despre care presa americană a scris că era, de fapt, angajată ca prostituată, ar fi spus că a fost violată după ce Strauss-Kahn a refuzat să o plătească pentru sex.

 • Strauss-Kahn, liber. Camerista a minţit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strauss-Kahn, liber. Camerista a minţit

  Lovitură de teatru în cazul fostului şef al FMI, acuzat că a agresat sexual o cameristă din New York. Procurorul american a decis eliberarea lui pe proprie răspundere. Dominique Strauss- Kahn este liber după ce procuratura a constatat că reclamanta a minţit în repetate rânduri. Socialiştii francezi vorbesc de revenirea în forţă în politică a lui DSK.

 • A început procesul lui Strauss-Kahn
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început procesul lui Strauss-Kahn

  Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, s-a prezentat ieri în faţa unui tribunal din New York, unde a pledat „nevinovat“ la acuzaţiile de agresiune sexuală formulate împotriva sa. Acest lucru deschide calea unui proces cu juraţi. Strauss-Kahn, îmbrăcat într‑un costum bleumarin, a stat în picioare în faţa judecătorului Michael Obus.

 • Detectivii lui Strauss-Kahn, în Guineea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Detectivii lui Strauss-Kahn, în Guineea

  Fostul şef al FMI poate părăsi clădirea din Manhattan, unde e ţinut în arest la domiciliu, doar ca să se ducă la audieri, la doctor sau la sinagogă.

 • Fostul şef al FMI, prizonierul soţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul şef al FMI, prizonierul soţiei

  Eliberat pe cauţiune din închisoare, Strauss-Kahn se află în arest la domiciliu, într-un apartament de lux din Manhattan al soţiei sale. Anne Sinclair, soţia lui DSK, şi Camille, fiica lui, au suportat cu stoicism prezentarea tuturor detaliilor legate de caz în sala de judecată.

 • Turcia, India şi China vânează postul lui DSK
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turcia, India şi China vânează postul lui DSK

  Statele Unite fac presiuni asupra FMI să desemneze un nou preşedinte, în locul lui Strauss-Kahn. Europenii riscă să piardă conducerea Fondului în favoarea unei ţări emergente. DSK, acuzat de viol, şi-a petrecut o a doua noapte după gratii, supravegheat să nu-şi ia viaţa. Avocaţii au schimbat pledoaria: ar fi fost „contact consimţit“.