Stiri despre straini

  409 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • România, tot mai populară în Europa datorită turismul dentar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, tot mai populară în Europa datorită turismul dentar

  România a ajuns o prezenţă notabilă pe harta turistică a Europei, în decursul ultimilor ani, dar nu neapărat din prisma turismului tradiţional, ci mai cu seamă datorită celui medical. Ţara noastră a devenit una dintre cele mai populare destinaţii europene pentru tratamente dentare, în contextul „creşterii fără precedent" a pieţei serviciilor stomatologicice, resimţită în ultimii ani, scrie Balkan Business News.

 • UPDATE Cum ne iau străinii medicii din spitale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Cum ne iau străinii medicii din spitale

  Spitalele şi clinicile din Europa îşi caută la Timişoara, în acest final de săptămână, personal calificat în domeniu. Sute de persoane s-au înghesuit ieri la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice, atrase de joburile bănoase. Oferta este valabilă şi azi.

 • Suceava: Terenuri ieftine, clienţi aproape deloc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: Terenuri ieftine, clienţi aproape deloc

  Chiar dacă metrul pătrat costă cu 40% mai puţin, agenţii imobiliari spun că vânzările au mers foarte slab anul acesta. Sucevenii cred că nici acum pământurile nu au ajuns la valoarea reală şi aşteaptă să scadă preţul şi mai mult.

 • Slatina: Vânătoarea, o pasiune de lux pentru olteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Vânătoarea, o pasiune de lux pentru olteni

  Preţurile ridicate şi taxele anuale foarte mari îi fac pe vânătorii olteni să se lase de pasiunea lor. Nici străinii nu se mai înghesuie să vină la vânătoare în judeţul Olt numărul acestora micşorându-se de la an la an. 

 • Slobozia: Emigranţi în inima Bărăganului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Emigranţi în inima Bărăganului

  Şase persoane de diferie naţionalităţi au fost identificate de către poliţiştii Oficiului pentru Imigrări Ialomiţa că nu aveau forme  legale de şedere pe raza judeţului Ialomiţa.

 • Un marocan crescut în Olanda aduce salsa la Bistriţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un marocan crescut în Olanda aduce salsa la Bistriţa

  Moes Kassi este doar unul dintre cei cei aproape 500 de străini care au ales să se stabilească în judeţul Bistriţa-Năsăud. După ce a predat ritmurile latine olandezilor, şi-a convins soţia bistriţeancă să se mute definitiv în acest oraş

 • Străinii cotizează în campania SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Străinii cotizează în campania SUA

  Criza economică prelungită nu îi afectează şi pe candidaţii la alegerile americane din noiembrie, în special pe republicani. Analişti citaţi de „ABC News" estimează că în campania de anul acesta s-ar putea atinge o sumă-record de 3,5 miliarde de dolari.

 • Străinii din România, mai puţin de 1% din populaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Străinii din România, mai puţin de 1% din populaţie

  În timp ce aproximativ două milioane de români trăiesc în statele europene, ţara noastră se numără printre statele cu cea mai mică populaţie de cetăţeni străini din Uniunea Europeană, arată ultimul raport Eurostat, publicat marţi.

 • Străinii, la vânătoare de cerbi în Neamţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Străinii, la vânătoare de cerbi în Neamţ

  Vânători cu experienţă din Germania şi Austria caută în pădurile din judeţ trofee valoroase de cerb şi mistreţ. Cota de recoltă aprobată prin lege pentru exemplarele din codrii Neamţului este de 17 cerbi şi 86 de mistreţi.

 • Diplomaţii străini din Rusia evacuează ţara din cauza radiaţiilor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diplomaţii străini din Rusia evacuează ţara din cauza radiaţiilor?

  Rusia este cuprinsă de flăcări. Oficial, din cauza temperaturilor foarte ridicate din ultima vreme, sute de hectare de pădure şi terenuri agricole se află sub flăcări, situaţie care se agravează pe zi ce trece în urma norilor grei de fum care se abat asupra oraşelor.

 • Botoşani: Minţile luminate căutate de angajatorii străini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Minţile luminate căutate de angajatorii străini

  Aflaţi în căutarea unui loc de muncă, botoşănenii cu studii sunt dispuşi să-şi părăsească ţara pentru un salariu decent. Căpşunarii şi îngrijitorii nu mai sunt ţinta angajatorilor de peste hotare când vine vorba de forţa de muncă din România. Inginerii şi specialiştii în informatică sunt acum la mare căutate în Spania şi Cipru.

 • De ce iubesc străinii limba română
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce iubesc străinii limba română

  Interpreţii, cercetătorii, romaniştii, „îndrăgostiţii“, părinţii unor copii adoptaţi din România şi nu, în ultimul rând, pasionaţii de literatura lui Cărtărescu sunt printre cei interesaţi de cultura noastră. Săptămâna trecută, s-a încheiat la Braşov cea de-a 16-a ediţie a Cursurilor de limbă, cultură şi civilizaţie românească organizate pentru cetăţenii străini de Institutul Cultural Român (ICR).

 • Statul pune pe drumuri investitorii străini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul pune pe drumuri investitorii străini

  Pentru înregistrarea ca operatori intracomunitari, administratorii firmelor sunt plimbaţi inutil pe la poliţie, Registrul Comerţului şi administraţiile financiare. Fără înregistrarea la Fisc, cu diverse documente (cazier judiciar, certificat constatator etc.), investitorii riscă amenzi usturătoare. Termen-limită: 1 august!