Stiri despre stiri din sibiu

  1037 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Andrei Gheorghe lansează la Sibiu romanul ”Sanctus”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andrei Gheorghe lansează la Sibiu romanul ”Sanctus”

  Cititorii sibieni sunt invitaţi miercuri la ora 18.00 în Cafeneaua Artiştilor Art-Café să descopere apocalipsa după Sanctus alături de Andrei Gheorghe, Mario Demezzo şi Laurenţiu Sever Lup – realizator radio, TV.

 • TRrupa TiPtiL concertează joi în Vintage Pub la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TRrupa TiPtiL concertează joi în Vintage Pub la Sibiu

  Joi, 23 februarie, TiPtiL  concertează la Sibiu, în Vintage Pub. Evenimentul face parte dintr-un mini-tour, pe care trupa îl susține în trei orașe din țară. Biletul pentru concertul TiPtiL costă 15 lei.

 • Transmixtul operează în locul Meditur pe traseul Mediaş – Alma
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transmixtul operează în locul Meditur pe traseul Mediaş – Alma

  Societatea de transport a holdingului patronat de Ilie Carabulea a avut cel mai bun punctaj la şedinţa electronică de atribuire a licenţei de transport pe unul din traseele ce au fost considerate ca fiind nerentabile de către Meditur Mediaş.

 • Workshop internaţional de dans contemporan la Casa de Cultură a Studenţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Workshop internaţional de dans contemporan la Casa de Cultură a Studenţilor

  Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu organizează luni 20 februarie de la ora 19.00 un workshop internaţional de dans contemporan condus de coregraful Hugo Wolff. La acest atelier ce se va derula la Casa de Cultură a Studenţilor în sala albastră participanţilor - studenţii străini nou sosiţi la studii în Sibiu li se vor alătura studenţii membrii Companiei de Dans Microbis.

 • AIESEC Sibiu lansează săptămâna viitoare evenimentul “Perspective”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AIESEC Sibiu lansează săptămâna viitoare evenimentul “Perspective”

  Miercuri, 22 februarie, va avea loc evenimentul business Perspective, organizat de AIESEC Sibiu şi  gala de aniversare a 13 ani de activitate a organizaţiei studenţeşti în mediul universitar sibian. Cele două evenimente se vor desfăşura în sala de conferinţă a hotelului Continental Forum.

 • Casă nouă pentru animalele de la Zoo Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Casă nouă pentru animalele de la Zoo Sibiu

  Maimuţele vor avea un adăpost nou nouţ în valoare de 500.000 de lei, iar accesul la Zoo se va putea face pe o a doua poartă de acces. În ceea ce priveşte achiziţiile, Grădina Zoologică va cumpăra bărci şi hidrobiciclete, dulapuri frigorifice pentru alimente.

 • Deszăpezire la foc continuu în municipiul Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deszăpezire la foc continuu în municipiul Sibiu

  Un număr de 11 utilaje asigură deszăpezirea în fosta capitală culturală europeană din 2007. La Sibiu ninisorile au început să cadă de luni dimineaţă în jurul orei 7.00.

 • VIDEO Trafic închis pe Valea Oltului din cauza avalanşelor de zăpadă GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Trafic închis pe Valea Oltului din cauza avalanşelor de zăpadă GALERIE FOTO

  Circulaţia autoturismelor a fost restricţionată pe ambele sensuri pe DN7 între localitatea sibiană Veştem şi oraşul vâlcean Brezoi. Poliţia a închis drumul din cauza repetatelor căderi de zăpadă ce au avut loc luni pe raza judeţului Vâlcea. Peste 100 de TIR-uri stau blocate pe centura ocolitoare a Sibiului, iar alte aproximativ 40 sunt oprite la Veştem.

 • Brukenthalul şi CNM ASTRA prezentate în broşuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brukenthalul şi CNM ASTRA prezentate în broşuri

  Primăria Sibiu a publicat două broşuri care prezintă cele două importante unităţi muzeale din Sibiu: Muzeul Naţional Brukenthal şi Complexul Naţional Muzeal ASTRA. Broşurile prezintă pe lângă un scurt istoric al unităţilor, o descriere a muzeelor care alcătuiesc respectiva unitate.

 • Preotul şi totodată profesorul Ilie Moldovan va fi înmormântat duminică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preotul şi totodată profesorul Ilie Moldovan va fi înmormântat duminică

  Venerabilul Părinte şi om de cultură al Teologiei româneşti, Pr. Prof. Univ. Dr. Ilie Moldovan de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Andrei Şaguna din Sibiu,  a decedat în după amiaza zilei de joi. Înmormântarea va avea loc duminică, 12 februarie, după Sf. Liturghie, la Albeşti (jud. Mureş), locul de naştere al Părintelui.

 • Contract de zeci de milioane de lei pentru lucrări la sistemul de management integrat al deşeurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contract de zeci de milioane de lei pentru lucrări la sistemul de management integrat al deşeurilor

  Zilele trecute a fost semnat contractul de lucrări (proiectare şi execuţie) pentru instalaţii de tratare şi închiderea depozitelor neconforme în judeţul Sibiu. Contractul prevede proiectarea şi execuţia unei staţii de sortare în localitatea Şura Mică, construirea a două staţii de compostare la Şura Mică şi Târnava, şi închiderea depozitelor neconforme Agnita, Avrig, Cisnădie, Remetea şi Tălmaciu.

 • Sibiul va avea un nou post de radio în locul BBC-ului. Radio Viocan va difuza manele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiul va avea un nou post de radio în locul BBC-ului. Radio Viocan va difuza manele

  Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a preluat cele patru licenţe pe care BBC le deţine în România, respectiv la Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Sibiu. Sibienii vor asculta pe 88,4 radio Viocan al lui Aristotel Căncescu. Noul post va difuza şi manele în proporţie de 25 la sută, preluate de pe Super Fm Braşov.

 • Voinţa Sibiu a remizat cu danezii de la Koge BK
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voinţa Sibiu a remizat cu danezii de la Koge BK

  Echipa sibiană a terminat astăzi la egalitate, scor 1-1 (0-0), cu echipa daneză Koge BK, ocupanta ultimului loc în primul eşalon. "Alb-verzii" au deschis scorul prin Tătar ('67), dintr-o lovitură liberă. Danezii au egalat cu 10 minute înainte de finalul întâlnirii.

Modifică Setările