Stiri despre stiri din republica moldova

  2580 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum va fi vremea în următoarele zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va fi vremea în următoarele zile

  Am avut parte de un weekend posomorât şi friguros, de mâine însă începe o nouă săptămână cu maxime generoase. În următoarele zile timpul se încălzeşte, astfel încât mercurul din termometre va indica pe timp de zi 5 grade Celsius.

 • Cinci persoane au decedat de gripă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci persoane au decedat de gripă

  De la începutul anului, gripa de tip AH1N1 a făcut cinci victime. Potrivit Centrului Naţional de Sănătate Publică este vorba de două femei din raioanele Floreşti şi Ungheni şi de trei bărbaţi-unul din Ungheni şi doi din Chişinău.

 • Ne aşteaptă o iarnă cu ploi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne aşteaptă o iarnă cu ploi

  Astăzi şi mâine vom mai avea parte de nopţi cu ger aprig, de până la -15 grade. În următoarele zile vremea va fi mai blândă, temperaturile se vor mai domoli. Însă, în loc de ninsori, ne aşteaptă ploi.

 • Anul 2012 văzut de fotoreporterii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anul 2012 văzut de fotoreporterii "Adevărul" Moldova

  În 2012 am avut parte de un ger cumplit, dar şi de o secetă nemaiîntâlnită, am avut proteste năstruşnice, dar şi vizitele principalilor doi lideri europeni - cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso. Ne-am plâns eroii morţi la Nistru şi ne-am bucurat pentru succesele olimpicilor noştrii. Va prezentăm, la final de an, cele mai bune fotografii realizate de colegii noştrii Tudor Iovu şi Dumitru Goncear.

 • VIDEO Prinși cu trei kilograme de marijuana
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Prinși cu trei kilograme de marijuana

  Dealerii de droguri vroiau să-și vândă marfa la Drochia și în sectorul Ciocana al Capitalei. Acum cei doi s-au ales cu dosare penale și riscă până la 15 ani de pușcărie fiecare.

 • Pe 22 noiembrie, de Ziua Abonatului, te abonăm la premii de vis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe 22 noiembrie, de Ziua Abonatului, te abonăm la premii de vis

  Abonează-te la ziarul „Adevărul Moldova" și la una dintre revistele „Foreign Policy", „Click! Pentru femei", „Click! Poftă Bună", „Click! Sănătate", „OK!", „Tango", „Historia" și „Dilema Veche + Dilematica" și poți câștiga DVD-uri de colecție și un televizor color.

 • UE şi SUA nu au blocat operaţiunile băncilor transnistrene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UE şi SUA nu au blocat operaţiunile băncilor transnistrene

  Eduard Kosovski, şeful băncii centrale de la Tiraspol susţine că instituţiile financiare din regiunea transnistreană nu se confruntă cu probleme în efectuarea de operaţiuni cu băncile europene sau cu cele din SUA.

 • Cum Guvernul a câştigat în două zile peste 310 milioane de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum Guvernul a câştigat în două zile peste 310 milioane de lei

  Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei a acordat săptămâna trecută două licenţe pentru serviciile de generaţia a patra 4G, pentru care acestea au achitat pentru taxa de licenţă câte 10 milioane de euro fiecare.

 • Ambasadorul Rusiei nu ştie dacă mai există Tezaurul României la Moscova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambasadorul Rusiei nu ştie dacă mai există Tezaurul României la Moscova

  Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Oleg Malghinov, a declarat într-un interviu la PRO TV că chestiunea istorică a Tezaurului nu este atât de simplă pe cât pare, nefiind nicio persoană care să poate certifica faptul că acesta mai există, iar politizarea problemei în România nu duce decât la discuţii inutile.

 • „Adevărul Moldova“ a fost premiat de Asociația Presei Independente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adevărul Moldova“ a fost premiat de Asociația Presei Independente

  Colegul nostru Andrei Rizescu s-a clasat pe locul al III-lea la concursul organizat de Asociația Presei Independente și Soros Moldova, cu trei materiale privind drepturile copiilor instituționalizați, discriminarea oamenilor purtători ai virusului HIV privind respectarea secretului medical și discriminarea persoanelor cu dizabilități cu privire la drepturile de angajare.

 • Se închide ziarul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se închide ziarul "Moldova Suverană“

  Activitatea cotidianului va fi sistată temporar ca urmare a problemelor financiare, anunţă redacţia. Totodată, se precizează că ziariştii lucrează la un nou proiect media.

 • A lovit-o cu remorca și a lăsat-o să moară pe marginea drumului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A lovit-o cu remorca și a lăsat-o să moară pe marginea drumului

  Accidentul a avut loc sâmbăta trecută, în raionul Șoldănești. Șoferul le-a spus anchetatorilor că femeia încă mai trăia după ce a tamponat-o cu remorca mașinii și că înainte de a părăsi locul accidentului, a târât-o afară de pe carosabil.

 • Numărul copiilor din internate a scăzut cu 54% față de 2007
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Numărul copiilor din internate a scăzut cu 54% față de 2007

  Potrivit specialiștilor în îngrijirea și protecția copiilor această reducere petrecută într-un interval de cinci ani, între 2007 și 2012, a fost posibilă datorită eforturilor de dezinstituționalizare, dar și de prevenire a noilor intrări în instituții.

 • Procedura de alegere a președinților de raioane, modificată de parlamentari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procedura de alegere a președinților de raioane, modificată de parlamentari

  În proiectul de lege votat în prima lectură se arată că la prima şedinţă a Consiliului Raional vor fi create fracţiunile, alianţele, blocurile și vor fi stabilite comisiile permanente. Abia la a doua şedinţă, care poate fi convocată la cererea a minim o treime din consilieri, urmează să fie ales şi preşedintele raionului.

 • Alimente de fără termen de valabilitate în șapte grădinițe din Chișinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente de fără termen de valabilitate în șapte grădinițe din Chișinău

  Îngrijitorii din aceste grădinițe le serveau copiilor surogate din brânză cu grăsimi vegetale, iar în loc de ulei rafinat mâncarea era făcută cu ulei nerafinat, dăunător sănătății. Totodată carnea de pasăre găsită era de calitate proastă, fără termen de valabilitate.

Modifică Setările