Stiri despre stiri din republica moldova

  2580 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum va fi vremea în următoarele zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va fi vremea în următoarele zile

  Am avut parte de un weekend posomorât şi friguros, de mâine însă începe o nouă săptămână cu maxime generoase. În următoarele zile timpul se încălzeşte, astfel încât mercurul din termometre va indica pe timp de zi 5 grade Celsius.

 • Cinci persoane au decedat de gripă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci persoane au decedat de gripă

  De la începutul anului, gripa de tip AH1N1 a făcut cinci victime. Potrivit Centrului Naţional de Sănătate Publică este vorba de două femei din raioanele Floreşti şi Ungheni şi de trei bărbaţi-unul din Ungheni şi doi din Chişinău.

 • Ne aşteaptă o iarnă cu ploi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne aşteaptă o iarnă cu ploi

  Astăzi şi mâine vom mai avea parte de nopţi cu ger aprig, de până la -15 grade. În următoarele zile vremea va fi mai blândă, temperaturile se vor mai domoli. Însă, în loc de ninsori, ne aşteaptă ploi.

 • Anul 2012 văzut de fotoreporterii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anul 2012 văzut de fotoreporterii "Adevărul" Moldova

  În 2012 am avut parte de un ger cumplit, dar şi de o secetă nemaiîntâlnită, am avut proteste năstruşnice, dar şi vizitele principalilor doi lideri europeni - cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso. Ne-am plâns eroii morţi la Nistru şi ne-am bucurat pentru succesele olimpicilor noştrii. Va prezentăm, la final de an, cele mai bune fotografii realizate de colegii noştrii Tudor Iovu şi Dumitru Goncear.

 • VIDEO Prinși cu trei kilograme de marijuana
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Prinși cu trei kilograme de marijuana

  Dealerii de droguri vroiau să-și vândă marfa la Drochia și în sectorul Ciocana al Capitalei. Acum cei doi s-au ales cu dosare penale și riscă până la 15 ani de pușcărie fiecare.

 • Pe 22 noiembrie, de Ziua Abonatului, te abonăm la premii de vis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe 22 noiembrie, de Ziua Abonatului, te abonăm la premii de vis

  Abonează-te la ziarul „Adevărul Moldova" și la una dintre revistele „Foreign Policy", „Click! Pentru femei", „Click! Poftă Bună", „Click! Sănătate", „OK!", „Tango", „Historia" și „Dilema Veche + Dilematica" și poți câștiga DVD-uri de colecție și un televizor color.

 • UE şi SUA nu au blocat operaţiunile băncilor transnistrene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UE şi SUA nu au blocat operaţiunile băncilor transnistrene

  Eduard Kosovski, şeful băncii centrale de la Tiraspol susţine că instituţiile financiare din regiunea transnistreană nu se confruntă cu probleme în efectuarea de operaţiuni cu băncile europene sau cu cele din SUA.

 • Cum Guvernul a câştigat în două zile peste 310 milioane de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum Guvernul a câştigat în două zile peste 310 milioane de lei

  Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei a acordat săptămâna trecută două licenţe pentru serviciile de generaţia a patra 4G, pentru care acestea au achitat pentru taxa de licenţă câte 10 milioane de euro fiecare.

 • Ambasadorul Rusiei nu ştie dacă mai există Tezaurul României la Moscova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambasadorul Rusiei nu ştie dacă mai există Tezaurul României la Moscova

  Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Oleg Malghinov, a declarat într-un interviu la PRO TV că chestiunea istorică a Tezaurului nu este atât de simplă pe cât pare, nefiind nicio persoană care să poate certifica faptul că acesta mai există, iar politizarea problemei în România nu duce decât la discuţii inutile.

 • „Adevărul Moldova“ a fost premiat de Asociația Presei Independente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adevărul Moldova“ a fost premiat de Asociația Presei Independente

  Colegul nostru Andrei Rizescu s-a clasat pe locul al III-lea la concursul organizat de Asociația Presei Independente și Soros Moldova, cu trei materiale privind drepturile copiilor instituționalizați, discriminarea oamenilor purtători ai virusului HIV privind respectarea secretului medical și discriminarea persoanelor cu dizabilități cu privire la drepturile de angajare.