Stiri despre stil vestimentar

  173 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Moda iernii 2017-2018: blana face legea! FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda iernii 2017-2018: blana face legea! FOTO

  Iarna îşi intră în drepturi, aşa că o haină groasă, călduroasă, confortabilă, dar şi la modă este indicată pentru lunile care urmează. Designerii au mizat pe aspectul practic în cazul vestimentaţiei pentru sezonul rece, prin urmare paltoanele, pardesiele şi jachetele au croieli lejere, care nu stingheresc libertatea de mişcare, fie că este vorba despre o haină de blană sau de piele, fie de una din stofă sau matlasată.

 • Paris, moda verii lui 2018: ţinute din piele, imprimeuri florale şi grafice FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paris, moda verii lui 2018: ţinute din piele, imprimeuri florale şi grafice FOTO VIDEO

  Săptămâna Modei de la Paris a încheiat şirul prezentărilor colecţiilor pentru primăvara-vara lui 2018. Astfel, următorul sezon fashion va fi unul al imprimeurilor surprinzătoare atât ca mix de nuanţe, cât şi ca modele, de la cele florale la cele grafice, al pieselor şic şi rebele în acelaşi timp, la care se adaugă doza de senzualitate necesară unei garderobe pentru sezonul cald.

 • Moda primăverii vine de la Milano: rock glam, anii ’90 şi piese-fantezie FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda primăverii vine de la Milano: rock glam, anii ’90 şi piese-fantezie FOTO VIDEO

  Colecţiile pentru sezonul de primăvară-vară 2018 prezentate în cadrul Săptămânii de la Milano au conturat un show plin de culoare, feminitate şi imaginaţie. Majoritatea designerilor s-au raportat la moda anilor ’90, iar abundenţa imprimeurilor florale a adus de pe acum primăvara pe catwalk, în cel mai pur stil italian, adică infuzat cu o supradoză de feminitate provocatoare.

 • Săptămâna Modei de la Londra: eleganţă relaxată, infuzie de galben şi explozie de flori pentru vara lui 2018 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săptămâna Modei de la Londra: eleganţă relaxată, infuzie de galben şi explozie de flori pentru vara lui 2018 FOTO VIDEO

  Începutul Săptămânii Modei de la Londra a fost marcat de al cincilea atentat terorist desfăşurat în capitala Marii Britanii în ultimele şase luni, explozia din staţia de metrou Parsons Green, din 15 septembrie. În mod ironic, atenţia lumii a fost împărţită între atentat şi prezentarea noutăţilor pentru moda primăverii şi a verii lui 2018, care pun accent pe culori intense, imprimeuri florale, dar mai ales pe ţinute lejere şi elegante.

 • Chokerul, accesoriul fetiş al verii: cum îl purtăm FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chokerul, accesoriul fetiş al verii: cum îl purtăm FOTO

  Celebru în anii ’90, chokerul a revenit în moda acestui an, însă de această dată s-a impus ca accesoriu cu trimiteri sexuale. De la cele realizate din perle sau cu diamante până la simple benzi din material care pot fi asortate la aproape orice ţinută, chokerele reuşesc să aducă un plus de senzualitate indiferent de ţinută.

 • Autoironia în modă: când falsul devine original FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autoironia în modă: când falsul devine original FOTO

  Confruntate cu falsificarea masivă a propriilor produse, unele dintre marile case de modă au găsit o cale de a ironiza această obsesie a cumpărătorilor de a se mândri un produs al unei mărci de lux sau în trend, chiar dacă înseamnă să se mulţumească şi cu o copie ieftină. Aşa s-a născut trendul „real fake fashion”, produsele originale fiind realizate intenţionat astfel încât să pară imitaţii. Cel mai recent exemplu este al casei de modă Gucci.

 • Garderoba de vară sub lupă: talia prinsă în corset, culori intense şi platforme FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Garderoba de vară sub lupă: talia prinsă în corset, culori intense şi platforme FOTO

  Pregătirile pentru vară au început odată cu apariţia noilor colecţii în magazine. De la imprimeurile florale în nuanţe puternice până la cele cu dungi multicolore şi sandalele cu platforme, moda sezonului estival este marcată de stilul anilor ´80. Încă o dovadă clară în acest sens: revenirea costumului de baie cu slip înalt, decupat pe şolduri.

 • Mic îndreptar de trenduri pentru toamnă-iarnă 2017/2018 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mic îndreptar de trenduri pentru toamnă-iarnă 2017/2018 FOTO VIDEO

  Directorii de creaţie ale marilor branduri internaţionale au transmis prin intermediul prezentărilor din cadrul Săptămânilor Modei pentru toamnă-iarnă că nu mai sunt dispuşi să urmeze doar câteva teme de bază în realizarea noilor colecţii, mizând pe diversitate. De la ţinute realizate din materiale strălucitoare la cele croite din piele şi denim, umerii evidenţiaţi şi detaliile precum penele şi volanele, registrul a fost foarte variat.

 • Şic parizian: piele, motive ecvestre şi detalii delicate pentru toamna lui 2017 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şic parizian: piele, motive ecvestre şi detalii delicate pentru toamna lui 2017 FOTO VIDEO

  Săptămâna Modei de la Paris a tras „cortina“ peste prezentările colecţiilor dedicate sezonului toamnă-iarnă 2017/2018. Designerii au făcut o adevărată obsesie pentru piele, un al doilea laitmotiv vestimentar fiind reprezentat de elementele inspirate din echitaţie sau cele ecvestre, pentru ca materialele transparente, volanele şi fundele să le asigure creaţiilor feminitatea tipic pariziană.

 • Stil italian pentru toamnă-iarnă 2017/2018: pălării, mesaje sociale şi diversitate culturală FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stil italian pentru toamnă-iarnă 2017/2018: pălării, mesaje sociale şi diversitate culturală FOTO VIDEO

  Săptămâna Modei de la Milano a fost o explozie de creativitate, nu numai de culoare. Dincolo de trenduri, fie că este vorba despre prezenţa pălăriilor negre, elegante, fie a blănurilor masive sau a influenţei anilor ’40, designerii au transmis mesaje politice şi şi-au comunicat poziţia faţă de subiecte precum diversitatea culturală, drepturile femeilor sau îngrijorarea faţă de viitor.

 • Declaraţie de dragoste vestimentară: imprimeuri florale, dantelă şi strălucire în luna iubirii FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Declaraţie de dragoste vestimentară: imprimeuri florale, dantelă şi strălucire în luna iubirii FOTO VIDEO

  Luna februarie poate fi considerată perioada în care amorul este sărbătorit în mod oficial datorită celor două zile dedicate cuplurilor îndrăgostite, Valentine’s Day, pe 14 februarie, şi neaoşul Dragobete, pe 24 februarie. Şi pentru că felul în care alegem să ne îmbrăcăm transmite de fiecare dată un mesaj despre cine suntem sau despre ceea ce ne dorim, iată câteva propuneri vestimentare în tendinţe, potrivite pentru a vă declara iubirea.

 • FOTO Moda străzii: Stilul sport chic al zilelor de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Stilul sport chic al zilelor de iarnă

  Atunci când accesoriile sport sunt îmbinate cu ţinute casual, uşor elegante, rezulatul este cuceritor. Pantofii sport sunt o completare ideală pentru o fustă plisată aurie şi o haină groasă, tip bomber.

 • FOTO Moda străzii: Ger în tonuri monocrome
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Ger în tonuri monocrome

  Culorile iernii ne îndeamnă la cromatici vestimentare simple, în care albul, negru şi tonurile de gri sunt alegeri ideale pentru un weekend la sfârşit de ianuarie.

 • De la Michelle Obama la Melania Trump: stil şi
eleganţă la nivel înalt FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Michelle Obama la Melania Trump: stil şi eleganţă la nivel înalt FOTO VIDEO

  În ultima sa zi ca primă doamnă a SUA, Michelle Obama a primit mulţumiri postate pe reţelele sociale, din partea creatorilor de modă care au îmbrăcat-o în cei de opt ani petrecuţi la Casa Albă. Michelle a fost astfel răsplătită pentru că a promovat designerii autohtoni, dar şi pentru că a înţeles că la acest nivel, stilul vestimentar este un instrument versatil. Iată un test dificil pentru noua primă doamnă, Melania Trump.

 • FOTO Moda străzii: Ţinute cu farmec de ianuarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Ţinute cu farmec de ianuarie

  Deşi e frig şi zăpada a pus stăpânire pe străzile bucureştene, moda este la fel de importantă ca în orice altă perioadă a anului. Culorile vii sparg monotonia albului, texturile moi domolesc gerul şi zâmbetele încălzesc atmosfera.

 • Piese vestimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă anul acesta FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piese vestimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă anul acesta FOTO

  Multitudinea de noutăţi în materie de vestimentaţie necesită o selecţie a elementelor relevate pentru moda acestui an. Editorii celor mai importante publicaţii de fashion au cernut trendurile până au rămas cele practice pentru garderoba oricărei pasionate de modă. De la pantofi cu platforme până la topuri senzuale din dantelă şi ţinute sport denumite generic „athleisure“, iată cele mai în vogă opţiuni

 • Accesorii şic pentru zile friguroase: stole şi căciuli din blană, bijuterii purtate peste mănuşi FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accesorii şic pentru zile friguroase: stole şi căciuli din blană, bijuterii purtate peste mănuşi FOTO

  Zilele geroase de iarnă pot fi înfruntate fară a face concesii în ceea ce priveşte tendinţele în modă. Propunerile designerilor sunt numeroase şi potrivite pentru orice tip de ţinută. De la vestimentaţia sport la cea casual sau extrem de elegantă, şalurile călduroase, mănuşile tricotate sau din piele, dar obligatoriu lungi până la cot, şi piesele din blană, pot fi elementele care desăvârşesc întregul.

 • FOTO Moda străzii: Stiluri unice în aşteptarea Crăciunului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Stiluri unice în aşteptarea Crăciunului

  În ajun de sărbători, ţinutele vestimentare capătă farmecul detaliilor fine şi a materialelor confortabile, dar de efect. Frumuseţea stă în asocierea de culori şi stiluri diferite, compunând o paletă ideală pentru Crăciun.

 • Culorile anului 2017, reflectate în modă: de la verde-kale la galben-primulă FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Culorile anului 2017, reflectate în modă: de la verde-kale la galben-primulă FOTO

  An de an, Institutul Pantone din SUA anunţă un top zece al nuanţelor care se vor regăsi în domenii variate, de la modă la design interior, pe parcursul următorului an. Predicţiile s-au regăsit în prezentările brandurilor internaţionale pentru sezonul de primăvară-vară 2017, majoritatea fiind tonuri naturale, cum ar fi kaki de tipul verzei kale sau galben-primulă.

 • FOTO Moda străzii: Aerul cool şi vintage al Bucureştiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Aerul cool şi vintage al Bucureştiului

  De puţine ori mi-a fost dat să văd în Bucureşti atât de mulţi oameni impecabil îmbrăcaţi, cum s-a întâmplat weekend-ul trecut, la V for Vintage #17. Cu ocazia târgului de design românesc şi cultură vintage, centrul oraşului a fost  înţesat de oameni cu ţinute inspirate, devenind, pentru două zile, asemănător marilor capitale ale modei.

 • FOTO Moda străzii: Bună dispoziţie de toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Bună dispoziţie de toamnă

  Din fericire, lunile de toamnă nu aduc doar frig şi nori, ci şi soare îndrăzneţ în zilele de weekend şi, odată cu el, voie bună şi o stare generală de relaxare.

 • Stilul Prince, la feminin: 15 colecţii in memoriam, realizate de creatori de modă români FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stilul Prince, la feminin: 15 colecţii in memoriam, realizate de creatori de modă români FOTO VIDEO

  15 designeri români si-au etalat talentul în crearea unor ţinute inspirate de regretatul muzician Prince, în cadrul celei de-a XVI-a ediţii a „Soirées de la Mode‟, eveniment iniţiat de criticul de modă Alin Gălăţescu. Prezentările desfăşurate la hotel Athénée Palace Hilton din Bucureşti, la începutul săptămânii trecute, au redat stilul vestimentar al artistului, de la costumele cu gulere inalte şi manşete cu volane, până la salopetele mulate.

 • rEvoluţia feminităţii, la Paris: ţinute pentru prinţese războinice, în stilul anilor ’80 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  rEvoluţia feminităţii, la Paris: ţinute pentru prinţese războinice, în stilul anilor ’80 FOTO VIDEO

  Săptămâna Modei la Paris, desfăşurată între 27 septembrie şi 4 octombrie, a încheiat şirul colecţiilor pentru sezonul primăvară-vară 2017. Maria Grazia Chiuri, prima femeie director creativ al casei de modă Dior, a ales sa sublinieze versatilitatea sexului frumos, dar mai ales puternic, îmbrăcat în jachete de scrimă si rochii din tul transparent, purtate cu tenişi sau botine. Mesajul feminist s-a regăsit în majoritatea colecţiilor.

Modifică Setările