Stiri despre stihl

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şeful unei companii germane: Fără investitori străini şi fără o strategie de ţară nu vom ajunge nicăieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şeful unei companii germane: Fără investitori străini şi fără o strategie de ţară nu vom ajunge nicăieri

  România are nevoie de câteva sute de mii de locuri de muncă pentru a ajunge la o creştere economică sănătoasă, însă acest lucru nu se poate realiza fără sustinerea investiţiilor străine în ţara noastră sau fără aplicarea unei strategii de ţară cu un scop precis, cel puţin asta susţine managerul Stihl în România, executiv care a condus în trecut giganţi pe pieţele regionale precum Coca-Cola sau France Telecom.

 • Ce investiţii are în plan Stihl în reţeaua de distribuţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce investiţii are în plan Stihl în reţeaua de distribuţie

  Cu o reţea de 200 de distribuitori care totalizează circa 300 de magazine, Stihl România, reprezentanţa locală a unuia dintre cei mai mari producători de motounelte agricole din lume, va demara începand din acest an un amplu proces de convingere a tinerilor antreprenori să-şi dezvolte reţele de distribuţie de motounelte Stihl.

 • FOTO
Românii campioni la tăiat lemne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Românii campioni la tăiat lemne

  Un bihorean şi un arădean mânuiesc securea mai ceva ca pe o ca pe o jucărie şi sunt aşi în tăiat lemne. Cei doi vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Tăiat lemne.

 • Super tăietorii de lemne ai României au manevrat motoferăstraie cu 60 de cai putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Super tăietorii de lemne ai României au manevrat motoferăstraie cu 60 de cai putere

  Echipa de tăietori de lemne a României a venit ieri pentru prima dată la Oradea, pentru a face o demonstraţie de forţă, la Zilele Oraşului. Deşi au început spectacolul la o altă oră decât cea anunţată, publicul a fost impresionat de măiestria lor, mai ales când au manevrat un motoferăstrău care are puterea unui autovehicul.

 • Nou: Suflantă Stihl
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nou: Suflantă Stihl

  Stihl BG 56 cu motor pe benzină şi BGE 71 cu motor electric sunt ideale pentru îndepărtarea frunzelor, a resturilor de iarbă tăiată sau a deşeurilor de pe suprafeţe.

 • Util : Lanţuri Stihl
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Util : Lanţuri Stihl

  În cazul în care sunteţi posesorii unui motoferăstrău v-aţi convins probabil de faptul că lanţul acestuia se poate oricând defecta.

 • Nou: Motocoase STIHL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nou: Motocoase STIHL

  Producătorul german de motoutilaje STIHL recomandă motocoasele de putere medie FS 90/100/130 grădinarilor care au terenuri întinse, cu iarbă înaltă sau vegetaţie rezistentă.

Modifică Setările