stiri despre stephen elop

Au trecut doar două luni de când preşedintele Iohannis şi-a impus punctul de vedere şi a instalat actuala echipă aflată la conducerea ţării, şi rezultatele se văd deja. E suficient să ne uităm la piaţa energiei, la evoluţia pandemiei, a sistemului şcolar, a inflaţiei. Toate cu efect negativ maxim asupra populaţiei obişnuite, cea fără pensii şi salarii speciale.

acum 7 ore · comentarii (8)

În ultimii ani, cel putin 40 de politisti s-au sinucis, majoritatea prin împuşcare (25 din 40), alţi 12 prin spânzurare si altii prin alte metode. E o tragedie. Oamenii nu vor să moară, ei vor doar să scape de suferinţă. Iar suferinţa in multe cazuri inseamnă depresie!

acum 14 ore · comentarii (12)

Aseară am făcut un mic experiment pentru copii (şi nu numai). Am vrut să vedem cum putem să scădem costul la factura de gaze, ştiind că o cantitate uriaşă de căldură se pierde prin geamuri. Şi, întrucât aveam o cameră de termoviziune, o folie de aluminiu alimentar şi mulţi copii curioşi, am făcut următorul experiment în 3 paşi.

acum 11 ore · comentarii (8)

Ataşamentul este responsabil pentru capacitatea de a menţine un bun echilibru emoţional în relaţie şi  totodată ne dezvoltă capacitatea de a ne bucura de propria persoană şi de a ne găsi împlinirea alături de ceilalţi, mi-a declarat, într-un interviu, psihologul Lucia Şireanu. Aceasta este cofondator al Centrului de dezvoltare emoţională Ra of Mind din Bucureşti şi psiholog clinician şi judiciar specializat în victimologie.

O mulţime de studii arată că este important să le citeşti copiilor de când se află în burtică, pentru că le creşti capacitatea viitoare de a învăţa şi de a utiliza cuvintele. Totuşi, cărţile pentru bebeluşi şi cele pentru copiii foarte mici nu sunt neapărat, destinate lecturii.

acum 2 zile · comentarii (7)

Într-un interviu acordat Agenţiei Naţionale de Ştiri a Ucrainei / Ukrinform, generalul-locotenent Valeriy Zaluhnyi, comandantul şef al Forţelor Armate ale Ucrainei afirma franc: "Să fim sinceri: avem de a face, în prezent, cu Forţele Armate ale Rusiei, cu o putere totală de până la 1.000.000 de soldaţi. Ca ofiţer, nu prea accept povestea celor 100.000. Credeţi-mă, poimâine numărul trupelor ruseşti poate creşte până la 210.000..."

acum 2 zile · comentarii (35)

Oameni care nu vor o sănătate perfectă, vaccinată, pudrată şi arogantă, făcută în laboratoarele corporaţiilor care dictează politicile publice, ci preferă imperfecţiunea simplă de a rămâne uman, mai ales aici, în Balcani şi de a empatiza cu balcanicul Djokovic, acest anti-erou al noii religii.

Modifică Setările