Stiri despre stefan marincea

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Colecţia de replici de
 dinozauri de la Muzeul Naţional de Geologie va fi mărită prin achiziţii
 proprii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colecţia de replici de dinozauri de la Muzeul Naţional de Geologie va fi mărită prin achiziţii proprii

  Colecţia de replici de dinozauri a Muzeului Naţional de Geologie din Bucureşti care a fost vizitată de mii de oameni de Noaptea Muzeelor, va fi mărită prin achiziţii proprii ce vor fi realizate de o companie chineză pe baza schiţelor prezentate de paleontologii instituţiei,după cum a declarat Ştefan Marincea, directorul general al Institutului Geologic al României, sâmbătă, pentru Agenţia de presă News.ro.

 • Cu Marincea e ceva...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu Marincea e ceva...

  Pentru că nicio televiziune sau publicaţie care l-a invitat şi ascultat pe Ştefan Marincea nu a consultat cel puţin încă un specialist de la acelaşi institut, mă gândesc că o a doua opinie e binevenită.

 • Pricopie despre motivele demiterii şefului de la Institutul Geologic: erori de comunicare şi nerespectarea legii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pricopie despre motivele demiterii şefului de la Institutul Geologic: erori de comunicare şi nerespectarea legii

  Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat joi că Ştefan Marincea, fostul director al Institutului Geologic al României, a fost demis de la conducerea instituţiei din cauza unor motive care ţin de comunicarea unor elemente neverificate ştiinţific. Secretarul de Stat Gigel Paraschiv a declarat că Marincea nu a fost schimbat din funcţie ca urmare a declaraţiilor sale despre Roşia Montană

 • Ştefan Marincea, directorul Institutului Geologic, a fost demis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştefan Marincea, directorul Institutului Geologic, a fost demis

  Ştefan Marincea spune că a fost informat "prin două ordine, cu semnături diferite" că, începând de miercuri, a fost demis din funcţia de director general al Institutului Geologic al României. El intenţionează să facă plângere penală în acest caz. Ministrul Educaţiei susţine că decizia este legată de deficienţe de comunicare şi nerespectarea legii de către director.

Modifică Setările