Stiri despre statutul artistului

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dezbatere despre „Statutul Artistului” la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezbatere despre „Statutul Artistului” la Bucureşti

  Statutul Artistului din România va fi dezbătut în cadrul proiectului „Cultura Alternativă”, care se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară. Pe 31 octombrie este rândul Bucureştiului să aducă în discuţie una dintre cele mai sensibile probleme a lumii artistice.

 • Statutul artistului, dezbătut în mai multe întâlniri regionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statutul artistului, dezbătut în mai multe întâlniri regionale

  În perioada septembrie-octombrie 2018 se vor derula, în cadrul proiectului ”Cultura Alternativă”, opt evenimente regionale de dezbatere. Acestea vor continua acţiunile de susţinere a implicării în procese decizionale la nivel local, regional şi naţional a reprezentanţilor organizaţiilor non-profit, partenerilor sociali, autorităţilor şi instituţiilor publice relevante din cele opt regiuni de dezvoltare.

 • Hărţi imaginare. Experienţa ca artă, încotro?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hărţi imaginare. Experienţa ca artă, încotro?

  Experienţa ca artă, încotro şi pentru ce, vorba lui Nietzsche? Pentru asta avem, în primă fază, Hărţile imaginare. Am creat printr-un articol de blog o notă de subsol a vernisajului omonim de vineri, găzduit de un mediu academic hibrid, artistico-filosofic. Cumpărăm o semnătură în locul unui obiect de artă. Consumăm artă contemporană cu prudenţă. Dar măcar o dată ne-am întrebat ce fel de experienţă poate fi catalogată drept operă de artă?

Modifică Setările