Stiri despre state de romania

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Povestea neştiută a lui Gheorghe Visu: „Am fost băiat sărac
până în 2007“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea neştiută a lui Gheorghe Visu: „Am fost băiat sărac până în 2007“

  După era State de România, actorul a revenit în film cu rolul din Câini, iar acum cu cel din Moromeţii 2. Este singurul personaj nou în Moromeţii 2 - Dimir, cel interpretat de Gheorghe Visu, care s-a alăturat unei distribuţii extraordinare de actori ce au trebuit, însă, să înlocuiască numele mari din primul Moromeţii.

 • Cocktail-Ştiri pe scurt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cocktail-Ştiri pe scurt

  Îmi plac foarte mult emisiunile lui Oreste. Mă uit la Mircea Badea pentru că spune lucrurilor pe nume, mă uit pe canalele tip National Geographic, History.

 • Sebastian Bălăşoiu a fost poliţist în “State de România”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sebastian Bălăşoiu a fost poliţist în “State de România”

  A vrut să se facă arhitect dar şi-a dat seama că nu ştie atât de multă matetică aşa că pentru a scăpa de armată a fost nevoit să aleagă o facultate. Şi a ales teatrul. Uşor, uşor a început să-i placă iar acum a ajuns să fie căutat de regizori pentru a juca în filme precum „State de România”, care se bucură de un real succes. Casă şi-o decorează singur şi face modeling în plastilină. Conturează siluete de oameni

 • „Ho Ho Ho“ şi „State“ sunt de vânzare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ho Ho Ho“ şi „State“ sunt de vânzare

  Producţiile MediaPro, „State de România“, „Aniela“, „Ho Ho Ho“ şi „Fire and Ice: The Dragon Chronicles“ au fost scoase la vânzare la târgul de televiziune de la Cannes, MIPTV, desfăşurat în această săptămână.