Stiri despre srtv

  111 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un precedent periculos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un precedent periculos

  Printr-un artificiu, printr-un şiretlic de joasă speţă, începând din data de 6 decembrie, cel de-al treilea canal cu acoperire naţională al Televiziunii publice a fost subordonat la vedere unuia dintre ministerele din componenţa guvernului condus de Victor Viorel Ponta.

 • România va aloca în anul 2014 peste 12 milioane de lei pentru reluarea emisiei TVR în Republica Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România va aloca în anul 2014 peste 12 milioane de lei pentru reluarea emisiei TVR în Republica Moldova

  Bugetul Societăţii Române de Televiziune pe anul 2014, în cuantum de 179,9 milioane de lei româneşti, a fost avizat favorabil de Comisiile de cultură din Parlament, care au adoptat şi un amendament pentru suplimentarea acestei sume cu 3,1 milioane de lei (circa 12,5 milioane lei moldoveneşti) , pentru reluarea emisiei TVR în Republica Moldova, potrivit Mediafax.

 • Viol (financiar) la TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viol (financiar) la TVR

  Am fost cu toṭii tulburaṭi, cu puṭin timp în urmă, de ṣtirea că o tânără jurnalistă a fost violată în plină zi, fără ca vreun bucureṣtean să intervină, când atacatorul-recidivist o târa pe stradă, cu cuṭitul la gât. Astfel de violuri se petrec cu o frecvenṭă îngrijorătoare la noi, însă victime nu le cad doar femeile. Ci ṣi instituṭiile. Cele publice, desigur. Aṣa cum este Televiziunea Română.

 • Intelectualii îi critică pe politicieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intelectualii îi critică pe politicieni

  Intelectualii s-au reunit miercuri pentru a discuta despre indiferenţa arătată de clasa politică actuală faţă de aceştia şi despre cum se cheltuiesc banii publici la Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) şi Societatea Română de Televiziune (SRTV).

 • TVR: Nocivitatea caruselului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR: Nocivitatea caruselului

  Nu am nici un motiv să simpatizez actuala conducere a Televiziunii Române. Mi-am exprimat în mai multe rânduri, în comentarii anterioare, neîncrederea în valoarea intelectuală, profesională şi morală a actualului preşedinte-director general al SRTV, Claudiu Elwis Săftoiu. Ca şi în capacităţile sale manageriale.

 • „Nostalgicul“ Plahotniuc ne-a lăsat fără Revelionul TVR 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Nostalgicul“ Plahotniuc ne-a lăsat fără Revelionul TVR 1

  Oare ce raţionamente economice or fi fost în capul celor de la 2 Plus când au decis că un film ordinar le poate aduce un rating mai mare decât programul de divertisment pregătit special pentru Revelion de TVR 1? Ori s-au temut de vreo eventuală adresare a lui Băsescu către românii de pretutindeni, care ar submina statalitatea Republicii Moldova?

 • CNA transmite comisiilor de Cultură din Parlament că SRTV renunţă la TVR Cultural
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CNA transmite comisiilor de Cultură din Parlament că SRTV renunţă la TVR Cultural

  Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis în şedinţa de joi să transmită comisiilor de Cultură din Parlament o scrisoare prin care să le informeze că Societatea Română de Televiziune a decis să renunţe la licenţa TVR Cultural, motivând că televiziunea publică se află într-o situaţie financiară critică.

 • Alegerile pentru CA al TVR vor fi reluate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegerile pentru CA al TVR vor fi reluate

  Judecătorii CCR au decis, ieri,  că hotărârea Parlamentului din 25 iunie privind componenţa Consiliului de Administraţie al SRTV este neconstituţională întrucât nu a inclus niciun membru propus de PDL.

 • Consiliu de Administraţie al TVR va fi desfiinţat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consiliu de Administraţie al TVR va fi desfiinţat

  Actualul Consiliu de Administraţie al Societăţii Română de Televiziune va fi desfiinţat, după ce Curtea Constituţională a admis, miercuri, sesizarea PDL în cazul hotărârii Parlamentului din 25 iunie de numire a noii conduceri a TVR, în care nu a fost desemnat niciun membru propus de PDL.

 • Băsescu: TVR trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe baze noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu: TVR trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe baze noi

  Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că TVR trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe baze noi, el afirmând că acest post de televiziune a ajuns "o afacere" şi dând exemplul unei "televiziuni care funcţionează" în două camere şi este mai dianamică decât postul public.

 • UPDATE Propunerile Guvernului pentru Consiliile de Administraţie ale SRTV şi SRR: secretarul de stat de la Educaţie, Cătălin Baba, şi jurnalista Adelina Rădulescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Propunerile Guvernului pentru Consiliile de Administraţie ale SRTV şi SRR: secretarul de stat de la Educaţie, Cătălin Baba, şi jurnalista Adelina Rădulescu

  Guvernul îl propune pe Cătălin Baba, secretar de stat din cadrul Ministerului Educaţiei pentru postul de membru în Consiliul de Administraţie al SRTV şi pe jurnalista Adelina Rădulescu, fostul redactor şef al agenţiei de ştiri NewsIn, pentru postul de membru în Consiliul de Administraţie al SRR, a anunţat luni Biroul de presă al Executivului.

 • Negocieri pentru şefia SRR şi SRTV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Negocieri pentru şefia SRR şi SRTV

  Partidele parlamentare discută până în ultima clipă lista propunerilor pentru conducerile televiziunii şi radioului public. Democrat-liberalii se vor reuni azi pentru a decide pe cine propun pentru SRTV şi SRR. Discuţiile au loc după ce tentativa Ralucăi Turcan de „depolitizare” a celor două instituţii a eşuat.

Modifică Setările