Stiri despre srtv

  99 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Georgică Severin îi cere demisia lui Stelian Tănase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Georgică Severin îi cere demisia lui Stelian Tănase

  Preşedintele Comisiei pentru cultură şi media din Senat, Georgică Severin, i-a cerut, joi, demisia preşedintele director-general al Societăţii Române de Televiziune, Stelian Tănase, pentru că a încălcat Legea audiovizualului atunci când a trimis noile grile de programe CNA fără ca acestea să fie aprobate de Consiliul de administraţie al SRTV.

 • Un Pristanda în fustă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un Pristanda în fustă

  Nu mai am nici cea mai mică urmă de îndoială. Doamna Irina Radu, directorul de programe al Televiziunii Române, este cea mai bună femeie din lume. Cea mai puţin conflictuală urmaşă a Evei.

 • TVR 1 şi TVR 2 nu se mai transformă din toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR 1 şi TVR 2 nu se mai transformă din toamnă

  TVR 1 şi TVR 2 vor funcţiona în toamnă în acelaşi cadru ca şi până în prezent, iar telespectatorii se vor reîntâlni cu vedetele Televiziunii Române, între care Eugenia Vodă, Iuliana Tudor, Mircea Dinescu şi Adrian Cioroianu, au declarat surse din SRTv.

 • Nepotrivitul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nepotrivitul

  Am comentat şi amendat cu severitate, ori de câte ori a fost cazul, năzbâtiile în fapte şi în exprimare ale fostului preşedinte-director general al SRTV, dl. Claudiu Elwis Săftoiu.

 • CCR respinge contestaţia lui Băsescu privind legea TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CCR respinge contestaţia lui Băsescu privind legea TVR

  Judecătorii Curţii Constituţionale (CCR) au respins miercuri, cu unanimitate de voturi, sesizarea de neconstituţionalitate formulată de preşedintele Traian Băsescu privind legea de funcţionare a Societăţii de Radiodifuziune şi a Societăţii Române de Televiziune (SRTV).

 • Liviu Nicolescu, membru al Comitetului Director al SRTv, declarat incompatibil de Agenţia de Integritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liviu Nicolescu, membru al Comitetului Director al SRTv, declarat incompatibil de Agenţia de Integritate

  Liviu Nicolescu, membru al Comitetului Director al Societăţii Române de Televiziune şi coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Studiouri Centrale în cadrul Societăţii Române de Televiziune, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), întrucât a deţinut simultan şi funcţia de director general în cadrul Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică.

 • Monarhia
Constituţională vs. Republica - Cum apără CNA
moştenirea stalinisto-comunistă scancţionând SRTV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monarhia Constituţională vs. Republica - Cum apără CNA moştenirea stalinisto-comunistă scancţionând SRTV

  În vreme ce televiziunile private din România, nederanjate de cerberii CNA, ne spurcă mintea cu emisiuni tabloide care promovează pornografia, curvărăsia, scandalul, manelizarea, minciuna sfruntată, manipularea politică şi tot felul de alte porcării scoase din bezna mahalalelor şi din haznaua vieţii politice româneşti, CNA se luptă cu emisiunea „Ora Regelui”

 • Televiziunea Română are datorii de 180 de milioane
de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televiziunea Română are datorii de 180 de milioane de euro

  Societatea Română de Televiziune (SRTv) a avut în 2013 un profit de circa 2,5 milioane de lei, însă datoriile istorice ale Televiziunii Române se ridică la 800 de milioane de lei, a anunţat Stelian Tănase, directorul general interimar al instituţiei, miercuri, într-o conferinţă de presă.

 • Nu doar suprataxare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu doar suprataxare

  Presa de miercuri, 15 ianuarie, cu precădere cea specializată pe analiza media, a anunţat că directorul general interimar al SRTV, dl. Stelian Tănase a început demersurile în vederea majorării taxei de abonament la serviciile Televiziunii publice.

 • Piatra din casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piatra din casă

  Nu e loc de nicio singură urmă de îndoială. Demisia d-lui Elwis Claudiu Săftoiu din funcţia de preşedinte-director general al SRTV e departe de a fi expresia unui act de voinţă unilateral. Avem de-a face, fără doar şi poate, cu o demisie forţată, impusă.

 • Un precedent periculos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un precedent periculos

  Printr-un artificiu, printr-un şiretlic de joasă speţă, începând din data de 6 decembrie, cel de-al treilea canal cu acoperire naţională al Televiziunii publice a fost subordonat la vedere unuia dintre ministerele din componenţa guvernului condus de Victor Viorel Ponta.

 • România va aloca în anul 2014 peste 12 milioane de lei pentru reluarea emisiei TVR în Republica Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România va aloca în anul 2014 peste 12 milioane de lei pentru reluarea emisiei TVR în Republica Moldova

  Bugetul Societăţii Române de Televiziune pe anul 2014, în cuantum de 179,9 milioane de lei româneşti, a fost avizat favorabil de Comisiile de cultură din Parlament, care au adoptat şi un amendament pentru suplimentarea acestei sume cu 3,1 milioane de lei (circa 12,5 milioane lei moldoveneşti) , pentru reluarea emisiei TVR în Republica Moldova, potrivit Mediafax.

 • Viol (financiar) la TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viol (financiar) la TVR

  Am fost cu toṭii tulburaṭi, cu puṭin timp în urmă, de ṣtirea că o tânără jurnalistă a fost violată în plină zi, fără ca vreun bucureṣtean să intervină, când atacatorul-recidivist o târa pe stradă, cu cuṭitul la gât. Astfel de violuri se petrec cu o frecvenṭă îngrijorătoare la noi, însă victime nu le cad doar femeile. Ci ṣi instituṭiile. Cele publice, desigur. Aṣa cum este Televiziunea Română.

 • Intelectualii îi critică pe politicieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intelectualii îi critică pe politicieni

  Intelectualii s-au reunit miercuri pentru a discuta despre indiferenţa arătată de clasa politică actuală faţă de aceştia şi despre cum se cheltuiesc banii publici la Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) şi Societatea Română de Televiziune (SRTV).

 • TVR: Nocivitatea caruselului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR: Nocivitatea caruselului

  Nu am nici un motiv să simpatizez actuala conducere a Televiziunii Române. Mi-am exprimat în mai multe rânduri, în comentarii anterioare, neîncrederea în valoarea intelectuală, profesională şi morală a actualului preşedinte-director general al SRTV, Claudiu Elwis Săftoiu. Ca şi în capacităţile sale manageriale.

 • „Nostalgicul“ Plahotniuc ne-a lăsat fără Revelionul TVR 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Nostalgicul“ Plahotniuc ne-a lăsat fără Revelionul TVR 1

  Oare ce raţionamente economice or fi fost în capul celor de la 2 Plus când au decis că un film ordinar le poate aduce un rating mai mare decât programul de divertisment pregătit special pentru Revelion de TVR 1? Ori s-au temut de vreo eventuală adresare a lui Băsescu către românii de pretutindeni, care ar submina statalitatea Republicii Moldova?

 • CNA transmite comisiilor de Cultură din Parlament că SRTV renunţă la TVR Cultural
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CNA transmite comisiilor de Cultură din Parlament că SRTV renunţă la TVR Cultural

  Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis în şedinţa de joi să transmită comisiilor de Cultură din Parlament o scrisoare prin care să le informeze că Societatea Română de Televiziune a decis să renunţe la licenţa TVR Cultural, motivând că televiziunea publică se află într-o situaţie financiară critică.

Modifică Setările