Stiri despre srtv

  111 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Peste 700 de angajaţi ai SRTv cer Parlamentului să ia
urgent măsuri pentru salvarea TVR. Liviu Dragnea: „Marea problemă nu este
conducerea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 700 de angajaţi ai SRTv cer Parlamentului să ia urgent măsuri pentru salvarea TVR. Liviu Dragnea: „Marea problemă nu este conducerea“

  Peste 700 de angajaţi ai Societăţii Române de Televiziune (SRTv) solicită Parlamentului să ia urgent măsuri pentru salvarea TVR, să analizeze performanţele actualei structuri de conducere a Televiziunii Române şi să îi înlocuiască pe managerii care nu şi-au dovedit competenţa. Totodată, Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea susţine că trebuie găsită urgent o soluţie în privinţa situaţiei de la televiziunea publică, arată Mediafax.

 • Conturile TVR au fost blocate. Cine stinge lumina?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conturile TVR au fost blocate. Cine stinge lumina?

  Cum nu cred în coincidenţe, nu am nici cea mai mică îndoială că blocarea conturilor TVR de ANAF, operaţiune, pare-se, pusă în practică în cursul zilei de ieri, probabil ca un cinic cadou de Sfântul Ilie, e strâns legată de intensificarea războiului personal dintre premierul Victor Ponta şi preşedintele-director general al TVR, Stelian Tănase.

 • Televiziunea Română cumpără servicii de asigurare a
publicului spectator
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televiziunea Română cumpără servicii de asigurare a publicului spectator

  Televiziunea Română caută persoane care să facă parte din publicul diferitelor sale emisiuni. Pentru încheirea unui contract de achiziţie pentru servicii de asigurare a publicului spectator, TVR estimează cheltuieli în valoare de 145.000 de lei, fără TVA, scrie Mediafax.

 • Televiziunea publică, scoasă la mezatul politic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televiziunea publică, scoasă la mezatul politic

  PSD şi premierul Victor Viorel Ponta au decis să rezolve în ritm accelerat, în stil  şi folos proprii ceea ce ei consideră a fi problema Televiziunii Române.

 • Săptămâna patimilor TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săptămâna patimilor TVR

  Printr-o nefericită coincidenţă, săptămâna în curs este una în care sunt făcute publice, mai de nevoie, patimile instituţiei din Calea Dorobanţi sub catastrofalul mandat al celui mai neperformant preşedinte din istoria sa, Dl. Stelian Tănase.

 • Alegeri prezidenţiale 2014: Categoria „pitici”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri prezidenţiale 2014: Categoria „pitici”

  În urmă cu mai bine de o lună, mai exact pe 18 septembrie, în miezul scandalului Cornel Nistorescu-Sorin Avram, creat artificial de dl. Stelian Tănase cu scopul autovictimizării, preşedintele-director general al SRTV acorda un interviu ziarului Gândul. Mustind de minciuni, de falsuri, de auto-laudaţii, de iluzii bolnave, de fantasme şi dezinformări.

 • Georgică Severin îi cere demisia lui Stelian Tănase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Georgică Severin îi cere demisia lui Stelian Tănase

  Preşedintele Comisiei pentru cultură şi media din Senat, Georgică Severin, i-a cerut, joi, demisia preşedintele director-general al Societăţii Române de Televiziune, Stelian Tănase, pentru că a încălcat Legea audiovizualului atunci când a trimis noile grile de programe CNA fără ca acestea să fie aprobate de Consiliul de administraţie al SRTV.

 • Un Pristanda în fustă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un Pristanda în fustă

  Nu mai am nici cea mai mică urmă de îndoială. Doamna Irina Radu, directorul de programe al Televiziunii Române, este cea mai bună femeie din lume. Cea mai puţin conflictuală urmaşă a Evei.

 • TVR 1 şi TVR 2 nu se mai transformă din toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR 1 şi TVR 2 nu se mai transformă din toamnă

  TVR 1 şi TVR 2 vor funcţiona în toamnă în acelaşi cadru ca şi până în prezent, iar telespectatorii se vor reîntâlni cu vedetele Televiziunii Române, între care Eugenia Vodă, Iuliana Tudor, Mircea Dinescu şi Adrian Cioroianu, au declarat surse din SRTv.

 • Nepotrivitul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nepotrivitul

  Am comentat şi amendat cu severitate, ori de câte ori a fost cazul, năzbâtiile în fapte şi în exprimare ale fostului preşedinte-director general al SRTV, dl. Claudiu Elwis Săftoiu.

 • CCR respinge contestaţia lui Băsescu privind legea TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CCR respinge contestaţia lui Băsescu privind legea TVR

  Judecătorii Curţii Constituţionale (CCR) au respins miercuri, cu unanimitate de voturi, sesizarea de neconstituţionalitate formulată de preşedintele Traian Băsescu privind legea de funcţionare a Societăţii de Radiodifuziune şi a Societăţii Române de Televiziune (SRTV).

 • Liviu Nicolescu, membru al Comitetului Director al SRTv, declarat incompatibil de Agenţia de Integritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liviu Nicolescu, membru al Comitetului Director al SRTv, declarat incompatibil de Agenţia de Integritate

  Liviu Nicolescu, membru al Comitetului Director al Societăţii Române de Televiziune şi coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Studiouri Centrale în cadrul Societăţii Române de Televiziune, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), întrucât a deţinut simultan şi funcţia de director general în cadrul Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică.

 • Monarhia
Constituţională vs. Republica - Cum apără CNA
moştenirea stalinisto-comunistă scancţionând SRTV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monarhia Constituţională vs. Republica - Cum apără CNA moştenirea stalinisto-comunistă scancţionând SRTV

  În vreme ce televiziunile private din România, nederanjate de cerberii CNA, ne spurcă mintea cu emisiuni tabloide care promovează pornografia, curvărăsia, scandalul, manelizarea, minciuna sfruntată, manipularea politică şi tot felul de alte porcării scoase din bezna mahalalelor şi din haznaua vieţii politice româneşti, CNA se luptă cu emisiunea „Ora Regelui”

 • Televiziunea Română are datorii de 180 de milioane
de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televiziunea Română are datorii de 180 de milioane de euro

  Societatea Română de Televiziune (SRTv) a avut în 2013 un profit de circa 2,5 milioane de lei, însă datoriile istorice ale Televiziunii Române se ridică la 800 de milioane de lei, a anunţat Stelian Tănase, directorul general interimar al instituţiei, miercuri, într-o conferinţă de presă.

 • Nu doar suprataxare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu doar suprataxare

  Presa de miercuri, 15 ianuarie, cu precădere cea specializată pe analiza media, a anunţat că directorul general interimar al SRTV, dl. Stelian Tănase a început demersurile în vederea majorării taxei de abonament la serviciile Televiziunii publice.

 • Piatra din casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piatra din casă

  Nu e loc de nicio singură urmă de îndoială. Demisia d-lui Elwis Claudiu Săftoiu din funcţia de preşedinte-director general al SRTV e departe de a fi expresia unui act de voinţă unilateral. Avem de-a face, fără doar şi poate, cu o demisie forţată, impusă.

Modifică Setările