Stiri despre spor de pedeapsa

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Deţinutul care a evadat săptămâna trecută de la Jilava a fost prins în Mamaia. Asupra lui a fost găsit un cuţit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deţinutul care a evadat săptămâna trecută de la Jilava a fost prins în Mamaia. Asupra lui a fost găsit un cuţit

  Deţinutul care a evadat săptămâna trecută de la un punct de lucru al Penitenciarului Jilava a fost prins în noaptea de luni spre marţi în judeţul Constanţa. Asupra bărbatului a fost găsit un cuţit. Acesta are de executat două pedepse cu închisoarea pentru furt calificat şi riscă sancţiuni disciplinare, dar şi un spor de pedeapsă de la şase luni la doi ani de închisoare.

 • Cum au decis judecătorii ca Adrian Năstase să stea încă şase luni după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum au decis judecătorii ca Adrian Năstase să stea încă şase luni după gratii

  Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au considerat că fostul premier Adrian Năstase trebuie să stea mai mult timp după gratii. Magistraţii au încercat să împace atât apărarea, cât şi acuzarea. În timp ce avocaţii cereau să nu se aplice un spor de pedeapsă pe lângă cei 4 ani pe care îi are de executat, procurorii ar fi vrut un spor de un an. Curtea de Apel a ales o cale de mijloc: şase luni în plus.

 • Cât mai stă Adrian Năstase după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât mai stă Adrian Năstase după gratii

  Fostul premier Adrian Năstase ar putea cere eliberarea condiţionată în scurt timp, chiar dacă magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis să îi majoreze pedeapsa cu încă şase luni. Acest lucru este posibil în cazul în care cele două lucrări scrise de fostul politician vor fi luate în considerare

 • DNA insistă ca Adrian Năstase să primească un spor de pedeapsă de un an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DNA insistă ca Adrian Năstase să primească un spor de pedeapsă de un an

  Procurorii anticorupţie insistă ca Adrian Năstase să primească un spor de pedeapsă de un an, precizând că acesta s-a folosit de înaltele studii juridice şi politice pentru a ocupa poziţii importante în stat. Ulterior, el s-ar fi folosit de toate acesta pentru a comite infracţiunile pentru care a fost condamnat. Curtea de Apel Bucureşti urmează să ia în discuţie această cerere pe 20 iunie.

Modifică Setările