Stiri despre spitalul judetean brasov

  47 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele două lăuze nu s-au îmbolnăvit în Maternitatea Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele două lăuze nu s-au îmbolnăvit în Maternitatea Braşov

  Specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Braşov au finalizat analizele probelor recoltate din Maternitatea Braşov acum o săptămână, după ce două proaspete mămici au ajuns înapoi la spital cu infecţii în organism.

 • Cinci muncitori intoxicaţi au fost externaţi UPDATE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci muncitori intoxicaţi au fost externaţi UPDATE

  Cinci persoane au ajuns vineri dimineaţă la Spitalul Judeţean din Braşov, după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută, pe care au inhalat-o în timp ce făceau curat într-o hală a unei ferme din Hălchiu.

 • Spitalul Judeţean Braşov face angajări în disperare de cauză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul Judeţean Braşov face angajări în disperare de cauză

  Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov caută personal medical mediu şi auxiliar. La concursul din 15 noiembrie sunt scoase la concurs 10 posturi temporar vacante pentru asistenţi medicali generalişti şi trei pentru infirmiere.

 • Angiograful braşovean, tras pe linie moartă 11 luni pe an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angiograful braşovean, tras pe linie moartă 11 luni pe an

  Angiograful de un milion de euro de la Spitalul Judeţean Braşov funcţionează doar o lună pe an, din lipsă de fonduri. Doar 22 de bolnavi care au nevoie de stenturi sunt trataţi într-un an cu ajutorul angiografului de la Braşov, pentru că acesta este numărul maxim de intervenţii decontate de minister.

 • Se caută asistente medicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se caută asistente medicale

  Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov organizează pentru luna octombrie un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de asistente medicale şi infirmiere.

 • Spitalul Judeţean Braşov caută asistenţi medicali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul Judeţean Braşov caută asistenţi medicali

  Unitatea medicală scoate la concurs trei posturi vacante de asistenţi medicali pentru secţia clinică chirurgie generală I, pentru secţia de Urologie şi pentru cea de Chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă.

 • Accident cu şase victime, la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accident cu şase victime, la Braşov

  Doi şoferi şi patru pasageri au ajuns la Spitalul Judeţean Braşov după ce au fost implicaţi într-un accident rutier pe DJ 103 A.

 • Judeţeanul, încredinţat Companiei de investiţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judeţeanul, încredinţat Companiei de investiţii

  Consilierii judeţeni au decis în şedinţa de plen, de la finele săptămânii trecute, să transmită în folosinţă gratuită Companiei Naţionale de Investiţii corpurile A şi B ale Spitalului Judeţean.

 • Spitalul Judeţean Braşov va fi reabilitat termic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul Judeţean Braşov va fi reabilitat termic

  Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă intră, în acest an, în reabilitare termică, în cadrul unui program pilot derulat la nivel naţional, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi finanţat de Guvernul Elveţiei, informează monitorulexpres.ro.

 • Braşov: Avem angiograf, dar nu avem medici specialişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Avem angiograf, dar nu avem medici specialişti

  Angiograful de la Spitalul Judeţean Braşov este folosit la capacitate minimă, din lipsă de specialişti. Aparatul de un milion de dolari de la Braşov este folosit doar pentru câteva intervenţii pe săptămână, dar situaţia s-ar putea îmbunătăţi începând cu luna martie.

 • Urgenţele stomatologice, tratate la Judeţean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urgenţele stomatologice, tratate la Judeţean

  Reprezentanţii celui mai mare spital din Braşov vor să reînfiinţeze un cabinet stomatologic de urgenţă. Braşovenii cu probleme stomatologice nu mai au la dispoziţie, de ani buni, un cabinet cu program non-stop, pentru tratarea urgenţelor.

 • Sănătatea braşoveană este înecată în datorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sănătatea braşoveană este înecată în datorii

  Datorii istorice şi bolnavi îngrijiţi peste normele acceptate, pentru decontarea cheltuielilor  la Casa de Asigurări de Sănătate. Cu această situaţie se confruntă cel mai important spital din judeţ. Consiliul Judeţean continuă campania „haiducească" de salvare a spitalelor din municipiu.

 • Peste 100 de nereguli grave în spitalele braşovene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 100 de nereguli grave în spitalele braşovene

  Comisa constituită să verifice spitalele braşovene, în urma tragediei de la Giuleşti, a descoperit probleme foarte grave atât în unităţile sanitare din municipiu, cât şi în cele din judeţul Braşov.

 • Medicii braşoveni pleacă să lucreze în străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicii braşoveni pleacă să lucreze în străinătate

  Tot mai mulţi medici braşoveni pleacă să muncească în străinătate. Din cauza reducerilor salariale, doi medici anestezişti de la secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov şi-au dat demisia.

 • Spitalul Judeţean din Braşov, înecat în datorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul Judeţean din Braşov, înecat în datorii

  Pe lângă datoriile pe care le are de achitat pentru renovarea unei aripi a unităţii spitaliceşti, medicii de aici se confrumtă şi cu o criză de medicamente şi materiale sanitare, din cauza datoriilor către furnizori.

Modifică Setările