Stiri despre spirulina

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Beneficiile uimitoare ale spirulinei, declarată
de ONU „alimentul viitorului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile uimitoare ale spirulinei, declarată de ONU „alimentul viitorului“

  Se găseşte în mai toate magazinele cu produse naturiste şi poate fi consumată sub formă de comprimate, granule, capsule sau pudră. Spirulina este cunoscută datorită efectelor sale antioxidante şi pentru conţinutul de 60-70% de proteină pură, adică mai mult decât poate să conţină carnea de vită sau de pui.

 • Cura cu spirulină, indicată în hepatită şi anemie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cura cu spirulină, indicată în hepatită şi anemie

  Găseşti spirulină în magazinele cu produse naturiste sub formă de comprimate, granule, capsule, pudră. Nu are efecte secundare, în schimb îţi oferă 280 de substanţe nutritive, care se asimilează în organism în proporţie de 80%.

 • Spirulina, leac contra ficatului gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spirulina, leac contra ficatului gras

  Algă verde-albăstruie, spirulina este aliment şi medicament, în acelaşi timp. Conţine o multitudine de vitamine şi minerale, fiind unul dintre cei mai eficienţi protectori ai ficatului şi ai imunităţii.

 • Cu ce poţi înlocui carnea în alimentaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce poţi înlocui carnea în alimentaţie

  Reducerea consumului de carne este benefică, deoarece acest aliment consumat în exces poate favoriza apariţia mai multor probleme de sănătate. Din fericire, există  alimentele cu care poţi înlocui carnea fără probleme.

 • Spirulina şi beneficiile sale asupra sănătăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spirulina şi beneficiile sale asupra sănătăţii

  Scade riscul contractării unor virusuri, oferă protecţie împotriva cancerului de colon, reduce nivelul colesterolului rău (LDL), conţine de cinci ori mai mult betacaroten decât morcovii, are mai mult de 50% proteine pure şi poate să echivaleze o masă completă. Iată doar câteva dintre beneficiile spirulinei, un „superaliment“ oferit de natură.

 • Iată ce poţi trata cu spirulină!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată ce poţi trata cu spirulină!

  Bogată în vitamine, minerale şi proteine, spirulina e folosită din cele mai vechi timpuri ca medicament natural, fără efecte secundare. Află care sunt puterile ei miraculoase.

 • De ce e bine să incluzi algele în dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să incluzi algele în dietă

  Anumite soiuri de alge marine, cum ar fi cele roşii, brune sau verzi, sunt apreciate pentru numeroasele lor virtuţi terapeutice: de la energizarea organismului la întărirea sistemului imunitar.

Modifică Setările