Stiri despre spielberg

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dumbo flies
again. Un elefănţel şi doi copii sau un Burton cu sos de Spielberg
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dumbo flies again. Un elefănţel şi doi copii sau un Burton cu sos de Spielberg

  A intrat în a doua săptămână de vizionare filmul „Dumbo“, în regia iconicului Tim Burton, remake-ul live-action al animaţiei Disney din 1941, despre un elefant haios şi năpăstuit, despărţit şi aflat în căutarea mamei sale (topos al mai tuturor poveştilor cu animale, gen „Fram” sau „Ursul“), şi prietenia sa cu doi copii, frate şi soră. Circul din acest film este însă unul aseptic, marca Disney, departe de marile filme dedicate acestui subiect.

 • Suspiciune fără Hitchcock VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suspiciune fără Hitchcock VIDEO

  FLEŞCĂIT În noul său film „Aliatul“, cu Brad Pitt şi Marion Cotillard în rolurile principale, regizorul Robert Zemeckis se joacă cu locurile comune ale filmului de război, ceea ce rezultă fiind un ghiveci de multe ori rizibil.

 • Jurassic world–mergeţi şi vedeţi-l
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurassic world–mergeţi şi vedeţi-l

  Vara asta un singur spectacol de succes, văzut de milioane de oameni care vor vedea aceeaşi poveste. Este un film care să sperie tinerii cu dinozauri. Este, relativ tăcut, un film despre doi băieţi ai căror părinţi vor să divorţeze şi care au nevoie să vadă că există oameni care sunt dispuşi să se sacrifice pentru a proteja ce iubesc. Cele două poveşti sunt îmbinate de un nou fel de erou, în acelaşi timp dur şi blând.

Modifică Setările