specialitati - ultimele știri
Bogdan s-a folosit de experienţa dobândită la marii producători de preparate din carne din România pentru a transforma producerea tehnologizată a produselor în meşteşug. Totul este verificat în cele mai mici detalii, pornind de la tranşarea şi fasona...
Deşi costurile au crescut ameţitor în ultimele luni, legumicultorii români vor putea pune pe masa consumatorilor legume româneşti până în preajma Crăciunului. Iată de ce consumatorul ar putea plăti pentru un kilogram de tomate cât pentru unul de carn...
Comisia Europeană a aprobat, miercuri, înscrierea produsului românesc „Salata tradiţională cu icre de crap" în registrul Specialităţilor Tradiţionale Garantate (STG).
Carnea şi specialităţile din carne tradiţionale pentru sărbătorile de iarnă pot fi un risc asumat dacă nu ţinem cont de câteva recomandări ale specialiştilor din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor....
Bucăţelele de pui pane, unele dintre cele mai populare produse ale restaurantelor fast-food, conţin cel mult 50% carne de pui. Restul este alcătuit din părţi necomestibile ale păsărilor, arată un studiu recent al cercetătorilor americani....
Astăzi s-a dat startul admiterii la universități, iar dosarele vor putea fi admise până la sfârșitul lunii iulie. Potrivit Ministerului Educației, în acest an sunt oferite peste 20 de mii de locuri pentru licență, dintre care 7.000 finanțate din buge...
Medicii rezidenţi care tocmai au trecut de examen au optat pentru specialităţile la mare căutare în spitalele din Europa, pentru a putea migra peste câţiva ani....
Astăzi începe cea de-a doua etapă a admiterii la instituţiile de învăţământ superior din ţară. Cei care nu au intrat din prima la specialitatea dorită sau nu au prins un loc la buget, mai au încă o șansă.
Preparate tradiționale românești, un concurs, dulciuri și bucate irezistibile. Gurmanzii timișoreni sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la cel mai delicios concurs din Banat - Marea cupă în preparate tradiționale....
Carnea de cocoș, de pește și de porc sunt nelipsite de pe masa cărășenilor de Anul Nou. În plus față de celelalte zone ale țării, specifice doar pentru zona Banatului, sunt gogoșile, semn de hărnicie și prosperitate....
Asociaţia Amicii Rozelor din România, filiala Vrancea organizează mâine, de la orele 16.00 Sărbătoarea Rozelor 2010....
Evenimentul se va desfăşura pe Platoul „Inima Reginei". Specialităţile din carne de miel, muzica populară şi produsele tradiţionale vor fi vedetele Festivalului „Un' te duci tu mielule"....