Stiri despre spatii verzi

  246 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Primăria Focşani ia bani de la spaţii verzi ca să plombeze străzile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria Focşani ia bani de la spaţii verzi ca să plombeze străzile

  Primarul municipiului a iniţiat un proiect de hotărâre prin care transferă 80.000 de lei din bugetul alocat pentru spaţiile verzi, la repararea străzilor. Proiectul va fi supus supus votului consilierilor locali în această după - amiază şi rămâne de văzut câţi bani dau aceştia pe ecologie.

 • Satu Mare: Grădina Romei în haine noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Grădina Romei în haine noi

  A fost recepţionat obiectivul de investiţie „Reabilitare zona agrement Grădina Romei în municipiul Satu Mare”. Evenimentul a avut loc ieri, iar valoarea totală a lucrărilor se ridică la 401.989 lei.

 • Spaţiile verzi de pe Bulevardul Independenţei sunt pline de bitum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spaţiile verzi de pe Bulevardul Independenţei sunt pline de bitum

  În timp ce alţii fac proiecte pe bani grei pentru a pune gazon suspendat pe terase, sperând să reuşească să se supună normelor Uniunii Europene (UE) ce prevăd ca începând din această vară în toate oraşele spaţiul verde să ajungă la 12 mp pe cap de locuitor, la noi e invers. Mai exact, SC Vega 93 Galaţi, firmă care asfaltează bulevardul Independenţei din municipiu, distruge copacii şi spaţiul verde în zonă.

 • Târgu-Mureş: Bani pentru florile oraşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Bani pentru florile oraşului

  Primăria municipiului Târgu-Mureş cheltueişete 200.000 de lei din bugetul local pentru achiziţionarea mai multor specii de flori şi arbuşti pentru înfrumuseţarea oraşului.

 • Primari care visează spaţii verzi pe pereţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primari care visează spaţii verzi pe pereţi

  Edilii din România inventează tot felul de şmecherii pentru a „umfla“ zonele obligatorii de verdeaţă ale localităţilor, recomandate de UE și de Organizația Mondială a Sănătății. Primarul din Oradea a deshumat un cimitir întreg, edilii Capitalei vor să facă parcuri pe acoperişurile blocurilor, iar cei din Satu Mare vor să mute pădurea în oraş.

 • GALERIE FOTO/ Primăria a cheltuit 14,6 miliarde pentru micşunele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO/ Primăria a cheltuit 14,6 miliarde pentru micşunele

  Sera de flori este dotată cu o instalaţie inteligentă de încălzire, udare şi menţinere constantă a nivelului de umiditate. Sub acoperişul din sticlă sunt cultivate peste două milioane de fire de flori, din variate specii ornamentale precum micşunele, tufănele, miozotis, petunii,panseluţe.

 • Elevii ajută la refacerea spaţiului verde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii ajută la refacerea spaţiului verde

  În perioada 15 martie- 15 aprilie se sărbătoreşte „Luna Pădurilor". Cu această ocazie elevii a patru şcoli buzoiene au plantat peste 700 de frasini pe o suprafaţă de un hectar în Parcul Crâng.

 • Începe curăţenia pe străzile oraşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe curăţenia pe străzile oraşului

  Curăţenia în oraş va începe pe 15 martie şi se va încheia pe pe 30 aprilie. Acţiunea va demara pe strada Mareşal Averescu şi va continua pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

 • 33 de locuri de muncă în cadrul Primăriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  33 de locuri de muncă în cadrul Primăriei

  Direcţia de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistriţa scoate spre ocupare 33 de locuri de muncă pentru îngrijitor de spaţii verzi şi muncitori necalificaţi în lucrări de asfaltare a străzilor.

Modifică Setările