Stiri despre spanzurat

  687 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Constanţa: Găsit spânzurat în casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Găsit spânzurat în casă

  Bărbatul de 42 de ani a fost descoperit în această după-amiază, la ora 16.10. Cadavrul bărbatului era în starea avansată de putrefacţie.

 • Salvat din ştreang de fratele său
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvat din ştreang de fratele său

  Un bărbat a fost salvat din ştreang, ieri după-amiază, de către fratele său. Motivul pentru care a vrut să încheie socotelile cu viaţa sunt problemle în familie.

 • Galaţi: S-a spânzurat ca să scape de puşcărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: S-a spânzurat ca să scape de puşcărie

  Ieri dimineaţă, un tânăr de 28 de ani din Bacău, Petrică Lezu, care locuia de mai mult timp în Galaţi fără forme legale, s-a spânzurat în casa surorii sale. Deşi rudele sale au spus că nu a lăsat niciun bilet, totuşi ei bănuiesc motivul pentru care Petrică a recurs la acest gest disperat.

 • Constanţa: S-a spânzurat de ţeava veceului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: S-a spânzurat de ţeava veceului

  Un bărbat în vârstă de 56 ani din Medgidia şi-a pus capăt zilelor astăzi dimineaţă, sătul probabil de problemele de sănătate pe care le avea.

 • Şi-a pus ştreangul de gât din cauza iubitei şi a datoriilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi-a pus ştreangul de gât din cauza iubitei şi a datoriilor

  Un necaz nu vine niciodată singur. Zicala se poate aplica perfect pentru un tânăr de 30 de ani din localitatea dâmboviţeană Picior de Munte care a decis să-şi încheie socotelile cu această viaţă din cauza problemelor cu iubita sa dar şi din cauza datoriilor la cămatari.

 • Bărbatul din Turţ dispărut de acasă a fost găsit spânzurat în pădure
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbatul din Turţ dispărut de acasă a fost găsit spânzurat în pădure

  Călin Grigore, de 44 de ani, bărbatul din localitatea Turţ, dat dispărut de la domiciliu în urmă cu două săptămâni a fost găsit, ieri, spânzurat de un copac dintr-o pădure situată în apropierea localităţii. Poliţia face cercetări pentru a identifica cauzele pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

 • VIDEO Statele Unite: Barack Obama s-a
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Statele Unite: Barack Obama s-a "spânzurat" în localitatea Plains!

  Serviciul Secret american a anunţat luni că a descoperit un manechin care îl reprezenta pe preşedintele Barack Obama atârnând de o frânghie în exteriorul unei clădiri din localitatea Plains, statul american Georgia, oraşul natal al fostului preşedinte Jimmy Carter, relatează AP.

 • S-a spânzurat în faţa bunicii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a spânzurat în faţa bunicii

  Gânduri şi frământări numai de el ştiute l-au împins să se spânzure! Aseară, un bărbat din comuna Ungheni şi-a pus ştreangul de gât sub privirile neputincioase ale bunicii în vârstă de 80 de ani.

 • Buzău: S-a spânzurat în beciul casei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: S-a spânzurat în beciul casei

  Un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Zărneşti a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa şi s-a spânzurat în beciul casei cu un cablu de o grindă.

 • Călin Nemeş, file din povestea unui luptător
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călin Nemeş, file din povestea unui luptător

  21 decembrie 1989 a născut, în Piaţa Libertăţii din Cluj, un simbol. Călin Nemeş a fost condamnat să primească gloanţele Revoluţiei. „Trageţi, am o singură inimă“, a strigat. Militarii au tras, dar a supravieţuit. Dezgustat de uciderea Revoluţiei, Călin Nemeş, eroul clujean împuşcat în zilele însângerate de la finalul lui 1989,  s-a sinucis la 8 iulie 1993. El s-a spânzurat.

 • Fiu de poliţist, spânzurat din dragoste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiu de poliţist, spânzurat din dragoste

  Andrei Rusu (18 ani, foto), fiul unui criminalist de la Poliţia Bacău, a fost găsit spânzurat ieri dimineaţă, în curtea casei bunicilor săi. El nu a lăsat niciun bilet prin care să-şi explice gestul, însă anchetatorii înclină să creadă că fusese dezamăgit în dragoste.

 • Violatorul sinucigaş de la Crăieşti avea probleme psihice mai vechi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violatorul sinucigaş de la Crăieşti avea probleme psihice mai vechi

  Primele concluzii după cercetarea întrejurărilor în care s-au produs incidentele de la Crăieşti, unde un copil de 14 ani a violat o bătrână de 69 de ani, apoi s-a spânzurat, arată că puştiul avea probleme psihice mai vechi, dar care putea fi tratate şi, în consecinţă, tragedia putea fi evitată.

 • Un bărbat din Flămânzi şi-a pus capăt zilelor din cauza banilor pierduţi la cărţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un bărbat din Flămânzi şi-a pus capăt zilelor din cauza banilor pierduţi la cărţi

  Bărbatul era un împătimit al jocurilor de noroc şi toată viaţa a pierdut banii pe care îi câştiga ca zidar. În preajma sărbătorilor, fiul său a trimis bani acasă din Italia pentru a cumpăra un porc însă banii au ajuns tot în aparatele de poker. Bărbatul nu a mai suportat umilinţa şi s-a spânzurat în baie.

 • Gelozia şi povara datoriilor l-au omorât
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gelozia şi povara datoriilor l-au omorât

  Rămas singur, după ce soţia lui a plecat la muncă în străinătate în urmă cu două, un bărbat în vârstă de 46 de ani şi-a pus capăt zilelor, aseară. Nu a mai suportat gelozia care-l măcina şi nici povara datoriilor.

Modifică Setările