Stiri despre sondaj

  1145 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Eurobarometru: Jumătate din români nu fac sport niciodată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eurobarometru: Jumătate din români nu fac sport niciodată

  Aproape jumătate dintre români nu fac niciodată sport sau exerciţii sportive, media este cu 10% mai mare decât media Uniunii Europene de  39%, arată Eurobarometrul dat atăzi publicităţii de Comisia Europeană.

 • Întârzie să vorbească. Ce-i de făcut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întârzie să vorbească. Ce-i de făcut

  Ţi se pare că micuţul tău spune prea puţine cuvinte? Află dacă este cazul să te îngrijorezi şi, mai ales, ce poţi face pentru ca prichindelul să recupereze la timp întârzierile de vorbire.

 • Angajatorii spun că vor începe recrtutări în trimestrul II
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajatorii spun că vor începe recrtutări în trimestrul II

  Planurile de recrutare ale angajatorilor din România indică un anumit optimism pentru perioada aprilie-iunie, faţă de prognozele din ultimele şase luni, arată un studiu al firmei de recrutare Manpower. Angajatorii revin, astfel, la nivelul planurilor pe care le aveau în luna mai a anului trecut. Studiul analizează perspectivele de angajare în al doilea trimestru şi a fost realizat pe un eşantion de aproape 61.000 de angajatori din sect

 • SONDAJ / Votează cel mai periculos interlop al Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ / Votează cel mai periculos interlop al Capitalei

  Prima etapă a campaniei „Clanurile Capitalei“ s-a încheiat. După prezentarea detaliată a clanurilor interlope care controlează Bucureştiul şi localităţile limitrofe urmează a doua parte a campaniei, în care cititorii noştri pot nominaliza cel mai periculos interlop din Bucureşti.

 • Elevii albaiulieni stau două ore zilnic pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii albaiulieni stau două ore zilnic pe internet

  Elevii din clasa a V-a A din cadrul Şcolii Generale „Ion Agârbiceanu“ din Alba Iulia au răspuns, ieri, la o serie de întrebări într-un sondaj de opinie realizat de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Alba, cu privire la accesarea site-urilor de internet.

 • Românii au stat mai mult pe net decât în baruri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii au stat mai mult pe net decât în baruri

  Criza financiară i-a ţinut pe români mai mult în casă, unde au navigat pe internet şi s-au uitat la televizor, ieşirile fiind destinate mai ales vizitelor la prieteni şi la rude, arată un sondaj comandat de UPC România, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră.

 • Femeia româncă, gospodină de profesie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeia româncă, gospodină de profesie

  Scopul ei în viaţă e să-şi ţină casa curată ca o farmacie şi frigiderul încărcat ca pentru un atac nuclear. La noi, noţiunea de soţie bună se confundă cu cea de gospodină. Cum ar putea fi altfel când femeia însăşi se simte atât de bine „la cratiţă“.

 • În 2009, românii stau acasă de sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În 2009, românii stau acasă de sărbători

  Majoritatea românilor petrece sărbătorile, în acest sfârşit an, acasă, cu familia, anunţă un sondaj realizat de Institul de Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), în perioada 18-21 decembrie. 

 • Românii, europenii care rămân cel des fără bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, europenii care rămân cel des fără bani

  În iulie 2009, într-un moment în care mai multe economii europene începeau să iasă din recesiune, aproape unu din cinci cetăţeni ai UE (18%) spunea că se confruntă cu lipsa banilor necesari pentru: plata facturilor curente, mâncare, articole de uz zilnic. Studiul a fost realizat de institutul Gallup.

 • România are cele mai multe firme închise de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România are cele mai multe firme închise de criză

  Cea mai mare rată a firmelor închise în 2008 şi 2009, din cauza efectelor crizei economice, de 17,6%, se regăseşte în România. Ţara noastră este inclusă într-un strudiu al Băncii Mondiale (BM) care analizează şase state din Europa de Est.

 • Ieşenii puşi să-şi aleagă formaţia de Revelion pe ultima sută de metri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ieşenii puşi să-şi aleagă formaţia de Revelion pe ultima sută de metri

  Primăria Iaşi a anunţat cu câteva zile înainte de concertul dintre ani că nu va mai aduce formaţia anilor '80 Baccara, aşa cum a anunţat iniţial. În schimb, şefii din Palatul Roznovanu au postat un sondaj pe site-ul Primăriei prin care ieşenii pot alege artistul care  va cânta de Revelion "şlagăre" ale aceloraşi ani.