Stiri despre sondaj

  1145 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Criza le risipeşte ruşilor încrederea în tandemul Putin-Medvedev
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza le risipeşte ruşilor încrederea în tandemul Putin-Medvedev

  Ruşii îşi pierd încrederea în tandemul Dmitri Medvedev - Vladimir Putin. În prezent peste 50% dintre ruşi se mai arată încrezători în duoul politic de la Moscova, cu circa 10% mai puţini faţă de situaţia înregistrată la începutul anului, potrivit unui sondaj realizat in 100 de localitati din 44 de regiuni ale Rusiei, pe un esantion reprezentativ de 2000 de oameni şi făcut public de "Nezavisimaia gazeta"

 • Tăierea salariilor şi a pensiilor se simte în opţiunea electorală a românilor: Antonescu ar câştiga prezidenţialele / Băsescu, abia pe locul 3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăierea salariilor şi a pensiilor se simte în opţiunea electorală a românilor: Antonescu ar câştiga prezidenţialele / Băsescu, abia pe locul 3

  Dacă mâine ar avea loc alegeri prezidenţiale, Crin Antonescu, liderul PNL, ar câştiga primul tur de scrutin, obţinând circa 33,8% din voturi. Liderul PSD, Victor Ponta ar câştiga 27.1% din voturi, în timp ce actualul preşedinte Traian Băsescu ar obţine 11,7% din sufragii, potrivit unui sondaj realizat de Grupul de Studii Sociale la comanda PNL şi prezentat de RTv.

 • Maşinile care circulă prin Arad sunt numărate pe bani grei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maşinile care circulă prin Arad sunt numărate pe bani grei

  Studiul de trafic efectuat de o firmă de consultanţă germană este în plină desfăşurare. Cinci aparate speciale, în valoare totală de un milion de euro, destinate numărării maşinilor, au fost montate în diferite puncte din oraş.

 • Jumătate din români, nemulţumiţi de utilităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jumătate din români, nemulţumiţi de utilităţi

  Preţurile ridicate, întreruperile dese ale curentului, presiunea slabă a gazelor sau modalitatea de facturare sunt principalele cauze pentru care consumatorii se declară nemulţumiţi de companiile furnizoare şi distribuitoare de curent şi gaze.

 • Bărbatul ideal, un puzzle cu foarte multe piese
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbatul ideal, un puzzle cu foarte multe piese

  Bărbatul perfect nu este un model bun pentru toate femeile, ci o sumă de trăsături pe care fiecare dintre ele le aşază în ordine în funcţie de necesităţi. Unele femei îl caută toată viaţa. Altele înţeleg din primele relaţii ceea ce vor şi îl găsesc imediat, pentru că ştiu foarte bine cum arată şi-l recunosc dintr-o mie.

 • Alegeri: Ungaria, în zodia dreptei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri: Ungaria, în zodia dreptei

  Potrivit sondajelor de opinie, Fidesz, partidul de centru-dreapta condus de Viktor Orban va câştiga scrutinul care se va desfăşura astăzi în ţara vecină. Pe scena politică ungară şi-ar putea face apariţia un partid născut dintr-o iniţiativă civică - „Politica poate fi şi altfel“ (LMP).

 • Şomajul dă semne de stabilizare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şomajul dă semne de stabilizare

  Luna martie a adus aproape 3.000 de şomeri în plus faţă de februarie, rata şomajului atingând 8,36% faţă de 8,30% în luna anterioară. Este vorba despre şomajul înregistrat în evidenţele agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă.

 • În cât timp te refaci după divorţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În cât timp te refaci după divorţ

  Un divorţ este un motiv de suferinţă până şi pentru cei mai puternici oameni. Unii consideră că este necesară o perioadă de câţiva ani pentru a trece peste acest eveniment, în timp ce alţii se grăbesc să arate că nu sunt deloc afectaţi.